Patricko 1 390 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Pozostaje kwestia czy wolisz hakować czy używać sandevistana, albo nawet berserkera. Ja osobiście wolę bawić się w netrunnera. Wrzucasz Zarażenie na kilku, dobijasz jednym strzałem i padają jak muchy. W przypadku bossów możesz użyć paraliżu, żeby stali grzecznie w miejscu. Tutaj Intel pod perki netrunnera, opanowanie pod zwiększony dmg z ukrycia, a reszta co pasuje. Jeśli wolisz sandevistana to idziesz w refleks, dashe, itd. bo hakować i tak nie możesz wtedy, więc intel Ci niepotrzebny. No chyba, że używasz broni Tech.Ogólnie z tego co patrzyłem to można spokojnie zrobić drzewka na 15 atrybutów (te ostatnie skille jakoś nie robiły na mnie wrażenia, tylko pod AR wziąłem bo już nie miałem co z punktami robić), więc spokojnie możesz zrobić sobie te główne drzewka na 3/4 i czerpać radochę z kilku buildów, sam zobaczysz co Ci sprawia największą frajdę Perkami możesz żonglować do woli, więc tutaj masz wolną rękę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 632 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Nawet spoko ten CP2077, ale spodziewałem się lepszej grafiki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Dawid Podsiadło drze ryja w tle, gra skończona i ojejuu jak się miodnie bawiłem. Mega soczysty gameplay strzelankowy: shotgun+karabin precyzyjny+snajperka i tym sposobem poleciałem brońmi z podstawki, pewnie trafiło mi się po drodze coś lepszego, ale ani przez chwilę nie poczułem, żeby nowi przeciwnicy dawali mi się we znaki. Ale nie gunplay jest tu najważniejszy, ale fabuła. Rozmowy w tej grze są napisane tak dobrze, że potrafiłem siedzieć na krawędzi kanapy fascynując się przebiegiem zdarzeń. Dogtown wciągnęło mnie doszczętnie, wszystkie kontrakty dla Mr. Handsa zrobione i wnoszą one dla mnie mega dużo do rozgrywki, rozwijają nam całość fabularnie, ale przede wszystkim pozwalają nam wsiąknąć jeszcze bardziej w ten świat. Historia V i Son Mi jest tak zaje.bista, że wydaje mi się w tej chwili kłaść na łopatki wszystko co widzieliśmy w podstawce. Za stówę to wogole jest jakiś zupełnie inny poziom. Brać i grać w to, szczególnie po wydaniu Patcha 2.0. Szkoda tylko że CDP ogarnął się 3 lata za późno bo mogliśmy mieć jeden z najlepszych szpili w historii gier wideo. Dla mnie mimo wszystko jest to niesamowite przeżycie, CP2077 2.0+PH pozostanie na zawsze w moim serduszku gracza. Top quality content. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 234 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Godzinę temu, Suavek napisał: Nawet spoko ten CP2077, ale spodziewałem się lepszej grafiki Huntdown xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 980 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Gdzie te arcadowe gierki w grze są? Bo ja tylko znam jazdę na koniu? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 234 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 (edytowane) 5 minut temu, Alex van Cube napisał: Dawid Podsiadło drze ryja w tle, gra skończona i ojejuu jak się miodnie bawiłem. Mega soczysty gameplay strzelankowy: shotgun+karabin precyzyjny+snajperka i tym sposobem poleciałem brońmi z podstawki, pewnie trafiło mi się po drodze coś lepszego, ale ani przez chwilę nie poczułem, żeby nowi przeciwnicy dawali mi się we znaki. Ale nie gunplay jest tu najważniejszy, ale fabuła. Rozmowy w tej grze są napisane tak dobrze, że potrafiłem siedzieć na krawędzi kanapy fascynując się przebiegiem zdarzeń. Dogtown wciągnęło mnie doszczętnie, wszystkie kontrakty dla Mr. Handsa zrobione i wnoszą one dla mnie mega dużo do rozgrywki, rozwijają nam całość fabularnie, ale przede wszystkim pozwalają nam wsiąknąć jeszcze bardziej w ten świat. Historia V i Son Mi jest tak zaje.bista, że wydaje mi się w tej chwili kłaść na łopatki wszystko co widzieliśmy w podstawce. Za stówę to wogole jest jakiś zupełnie inny poziom. Brać i grać w to, szczególnie po wydaniu Patcha 2.0. Szkoda tylko że CDP ogarnął się 3 lata za późno bo mogliśmy mieć jeden z najlepszych szpili w historii gier wideo. Dla mnie mimo wszystko jest to niesamowite przeżycie, CP2077 2.0+PH pozostanie na zawsze w moim serduszku gracza. Top quality content. Żeby przez 3 lata aż tak dużo poszło do przodu w RPGach akcji to raczej nie:). Cyberek w 2023 roku robi wrażenie, nawet większe niż na premierę, szczególnie na mocnym sprzęcie. 1 minutę temu, Faka napisał: Gdzie te arcadowe gierki w grze są? Bo ja tylko znam jazdę na koniu? Są są i to dwie Edytowane 28 Września 2023 przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 pyta się kurwa GDZIE SĄ, a nie czy są, ja pierdole 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 234 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Fabularnie i klimatycznie to DLC miażdży suty. Graficznie też miażdży, a nawet nie mam pełnego RT, tylko odbicia, to chyba jedyna gra, w którym każdy suwak RT coś daje. Świat i projekt tego Dogtown to jest piękny pokaz tego, że Polak potrafi. Grając w to po Starfieldzie to po prostu jest miazga. 2 minuty temu, Figuś napisał: pyta się kurwa GDZIE SĄ, a nie czy są, ja pierdole W salonie gier, a gdzie q**wa Arasaka Tower 3D Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 632 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 14 minut temu, Faka napisał: Gdzie te arcadowe gierki w grze są? Bo ja tylko znam jazdę na koniu? Trauma Team (side-scroller) jest normalnie w pubie i innych miejscach z Arcade: Arasaka Tower 3D tutaj (kościół): Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 (edytowane) No graficznie z pathtracingiem+RR to jest poziom nieosiągalny dla żadnej gry pewnie przez kilka kolejnych lat, jak się na to patrzy to jakby był rok 2027. Edytowane 28 Września 2023 przez tjery Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 (edytowane) Zawsze miałem farta do omijania błędów, bugów i glitchy no ale niestety Cyberpunk 2077 to mocny przeciwnik, coś każdemu musi raz na jakiś czas pierdnąć przed oczami żeby gracza sprowadzić na ziemię i wybić z immersji Poznajcie Brendanda to automat z kawą i przekąskami przy megabloku H8 Spoiler Trafiłem na bug znany i lubiany po ataku ,,choroby'' związanej z Reliciem wszelkie niedogodności wizualne jak falujący obraz, zglitchowana minimapa nie ustają po rozmowie z Silverhandem w dodatku na PS5 dochodzi jeszcze głośniczek w padzie, który cały czas rzęzi i wibruje. Nie wiedziałem, że to błąd. Byłem przekonany, że trzeba pociągnąć historię dalej i coś się wydarzy takiego, że ten mój obraz się poprawi. No niestety tak nie jest. Zostajemy z zepsutą gierką i mamy trzy opcje rozwiązania problemu: 1. cofnąć się do zapisu sprzed ataku ,,choroby'', przeprowadzić rozmowę jeszcze raz i liczyć na to, że tym razem błąd nas ominie 2. poczekać na aktualizacje/poprawki od twórców nie wiadomo ile, nie wiadomo czy to pomoże edit: zapowiedziano aktualizację 2.01, która ma wyeliminować ten problem 3. wykonać misję dla Brendana Nie wiadomo dlaczego ta misja rozwiązuje problemy z obrazem i padem ale działa! Zagadnienie jest już szeroko opisywane w internetach także nie ma sensu powtarzać. Przesyłam linki, z których korzystałem przy próbie naprawienia swojej gry. Jeśli ktoś będzie miał podobny problem a występuje on na pewno na PS5 i XSX to może udać się pod megablok H8 i w 10 minut pozbyć się problemu. Spoiler https://forums.cdprojektred.com/index.php?threads/mostly-automatic-love-relic-bug.11119066/page-4 Edytowane 29 Września 2023 przez Krzysztof93 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 9 hours ago, KrYcHu_89 said: Żeby przez 3 lata aż tak dużo poszło do przodu w RPGach akcji to raczej nie:). Cyberek w 2023 roku robi wrażenie, nawet większe niż na premierę, szczególnie na mocnym sprzęcie. Są są i to dwie Nie no takiego wrażenia jak na premierę to nie zrobi już nigdy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 234 Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Już się zbliżam do końca i solidnie pograłem - to jest drugie najlepsze DLC w jakie grałem, zaraz po Krwi i Wino (może jak zrobie na 100% to się to zmieni ;)). Polacy to mistrzowie dodatków do gier i rozwoju gier single player. Techland Dying Light - rozwijane milion lat, The Following lepszy niż podstawka Dying Light 2 - rozwijane mocno i to dopiero początek, dlc w drodze (zapowiada się na lepsze niż podstawka, tutaj akurat może nie jest to trudne, bo podstawka jakaś wybitna nie jest :)) No i Redzi: W3 - gra wiadomo zawsze była dobra, ale dwa GOTY dlcki + patch na next geny po kilku latach z jedną z lepszych implementacji RT w dziejach CP2077 - reklamówka graficzna od premiery, wydana w złym stanie, ale dziesiątki patchy + ten kapitalny DLCkek zrobiły z CP2077 genialną grę jako całość i dały naukę na przyszłość, że warto poczekać, skasować wersje na past geny itd, itp. bo stracili renomę budowaną przez lata, teraz ją powoli odbudowują Teraz UE5, zobaczymy, jak sobie Redzi poradzą, będę tęsknił za Red Engine. Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 45 minut temu, Bartg napisał: Nie no takiego wrażenia jak na premierę to nie zrobi już nigdy Dokładnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 980 Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Jeśli chodzi o fabularne wątki w głównych i pobocznych to na Redów nie ma mocnych, to jest top topka w tych kwestiach. Jestem ciekawy, co wykombinują w nowym Wieśku. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 234 Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 3 minuty temu, Faka napisał: Jeśli chodzi o fabularne wątki w głównych i pobocznych to na Redów nie ma mocnych, to jest top topka w tych kwestiach. Jestem ciekawy, co wykombinują w nowym Wieśku. Nawet poboczne dialogi z NPC w tym DLC są na wyższym poziomie, niż w takim Starfieldzie jakieś kluczowe dialogi z wątku głównego. W podstawce te zlecenia były często słabe, tutaj Mr. Hands ma chyba każdą misję unikalną, powinni iść tą drogą , mniej wypychaczy, więc quality contentu. BTW Idris Elba > Keanu, pasuje idealnie pod swoją rolę w tej grze, zdecydowanie dobrze zainwestowane pieniądze Redów. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 W dniu 28.09.2023 o 06:07, Dud.ek napisał: Bzdura, pisałem do nich w zeszłym tygodniu w tej sprawie i otrzymałem info, że dostane gift card na maila. Dzisiaj widze, że mam dodatek do pobrania w store. To MS załatwił nie cdp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Już wkrótce aktualizacja 2.01 naprawiająca błąd, o którym pisałem wcześniej Spoiler To już zawsze będzie gierka, w której grając masz świadomość, że za chwilę może się zesrać i będzie po zabawie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 w końcu radio w furach podgłośnią Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Muszę przyznać że gra ma na tyle unikalny klimat że jak komuś podejdzie to gra mocno potrafi wessać. Na premiere skończyłem wersje PC , rok temu poszła wersja XSX a teraz wróciłem czyścić mape na PC(w wersji XSX wszystko porobione) . Dopiero liznąłem godzine dodatku ale mam ochotę przed dalszym ogrywaniem porobić wszystkie kontrakty i psycholi. Początek dodatku wciska w fotel i muszę przyznać że wymaksowana gra na 4090 w 1440p robi wrażenie , szczególnie moment gdy dostajemy swobode w eksploracji kiedy zaczyna padać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 980 Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Jaki jest w ogóle cap crita? 60% tylko? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Znalazłem 100% reprodukowanego buga w DLC potencjalnie ujebującego grę. W momencie gdy Spoiler prezydentka każe nam wyciąć z szyi tracker, to polazlem wpierw nieco dalej na zbieranie loota, zszedłem po drabinie i juz nie dało się z powrotem wrócić. Ani po drabinie, ani na zewnątrz przez okno, double jump też nie działa. Wszystkie interakcje w tym momencie są niemożliwe. Mała szansa, że ktoś nadpisalby sobie wszystkie sejwy w tym miejscu, ale potencjalnie wykonalne. Interakcje i chwytanie drabiny wróciły dopiero po akcji, którą dałem w spoilerze, wiec nie przewidzieli, se ktoś może zrobić coś w innej kolejności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Domino56 5 Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 (edytowane) 21 godzin temu, Figuś napisał: w końcu radio w furach podgłośnią A myślałem, że po tej aktualizacji u mnie coś jest nie tak. Edytowane 30 Września 2023 przez Domino56 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Tak swoją drogą, polskie napisy do eng głosów strasznie na odpierdol zrobione. Jak tekst dla lektora w tv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi