lukas_k96 304 Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 (edytowane) Mam problem z misją "Stary znajomy" dla Takemury. Mam czekać dzień na telefon od niego. W międzyczasie przegrałem chyba kilkanaście dni growych, wykonałem mnóstwo kontraktów i misji pobocznych, przyspieszałem czas i nic, zero kontaktu... Myślałem, że już teraz to nie będzie takich akcji... Jakiś pomysł, jak to naprawić? EDIT: Napisałem posta, wróciłem do gry i... zadzwonił. Magia Edytowane 21 Listopada 2023 przez lukas_k96 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 692 Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 16 godzin temu, jimmyyy8 napisał: Jedyna słuszna edycja już niedługo EDIT: cofam słowa, podobno w wersji PS5 dodatek jako voucher A na XsX wszystko na płycie czy też hujnia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 391 Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 2 minuty temu, drozdu7 napisał: A na XsX wszystko na płycie czy też hujnia? Wszystko na płycie. Tylko ps5 I pc jak w lesie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Kurwa. A ostatnio specjalnie kupiłem oryginalną wersję pomimo posiadania cyfry, by mieć na półce gdzie w sumie w ogóle nie kolekcjonuje, ale jakoś tutaj czulem potrzebę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 634 Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Strasznie biedna edycja za zawyżoną cenę. Produkt chyba tylko dla tych, którzy do tej pory jeszcze nie kupili gry w ogóle. Premierówka - nadal dostępna - dużo fajniejsza, bo z fizycznymi dodatkami, pierdołami. Tutaj wygląda na to, że zwykły box z płytką/kodem. Fakt, że całości nie ma na płycie PS5 totalnie bez sensu. Upgrade wersji PS4 do PS5 jest darmowy, to taniej i tak wyjdzie kupić podstawkę za 80zł, a dodatek cyfrowo. Albo jest jeszcze dostępna taka wersja - Cyberpunk 2077 Night City Pack Gra V2 Gra PS4 (Kompatybilna z PS5) - niskie ceny i opinie w Media Expert. Dorzucić stówkę (lub mniej na wyprzedaży) za dodatek i na jedno wyjdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 171 Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Godzinę temu, drozdu7 napisał: A na XsX wszystko na płycie czy też hujnia? Tak jak panowie piszą, na XsX komplet na płycie. Sytuacja o tyle ciekawa, że Redzi coś tam bredzą o tym, że to wina Sony mającego jakiś problem z ponownymi releasami z dodatkami. Dziwne, bo jakoś W3 wyszedł w edycji kompletnej, exy Sony też wychodzą w wersjach ostatecznych już z dodatkami (Horizony, Spider, Bloodborne etc.) To pewnie jakieś zamieszanie z tymi SKU w systemie Sony. Albo jakaś zemsta za wycofanie cyberka ze sklepu przez niebieskich na premierę Tak czy siak, strzał w kolano i wyjebane w tę edycję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 234 Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Dawid "Gracz" xD Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Wraz z premierą wersji Ultimate wjedzie patch 2.1, który ma dodać kolejne oczekiwane rzeczy. Metra pewnie dalej nie będzie, bo ono już nikogo nie obchodzi. Więcej info jutro o 16 na streamie na ich twitchu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Najsss. Cytuj Odnośnik do komentarza
pattro 181 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Czekam na pudełko i przechodzimy jeszcze raz! No i trzeba dodatek ograć Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Pokazali Porsche, które trafi do gry: Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Chyba dobrze że zawiesiłem grę zaraz po zakończeniu PL, mam jeszcze od hooya questów i teraz jeszcze większy powód do powrotu do gry. Musi poczekać, mam za dużo gier na tapecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Będzie metro. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Trochę taka sztuka dla sztuki to metro, bo raczej wielką popularnością się ono cieszyć nie będzie, ale szacun, że nadal pracują nad grą i ją rozwijają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 No... będzie, chyba o niczym więcej CDP nie gadał przy tym ogłoszeniu niż o tym że będzie metro i jacy są dumni z immersywnego rozwiązania kwestii fast travel bla bla. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Okej, mam pytanie. Jak zacznę grać od początku (bo w sumie nie widzę sensu zaczynać w połowie przy tylu zmianach gry), to mogę od razu grać w samo "Widmo wolności"? Nie mam pojęcia co znaczy progres w tej grze, levele. Da się w miarę bezpośrednio cyknąć ten dodatek osobno, i ma to sens, czy jest wmieszany w całą grę? Albo przeznaczony raczej dla tych co przeszli podstawkę/są pod koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 12 hours ago, ogqozo said: Okej, mam pytanie. Jak zacznę grać od początku (bo w sumie nie widzę sensu zaczynać w połowie przy tylu zmianach gry), to mogę od razu grać w samo "Widmo wolności"? Nie mam pojęcia co znaczy progres w tej grze, levele. Da się w miarę bezpośrednio cyknąć ten dodatek osobno, i ma to sens, czy jest wmieszany w całą grę? Albo przeznaczony raczej dla tych co przeszli podstawkę/są pod koniec? Wmieszany jest, ale można cyknąć swoją postacią też, ale nie taką na levelu 1 bo trochę bez sensu, dojście do momentu kontaktu ze strony pewnej postaci rozpoczynające dodatek to ok 10h gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 W końcu z romansowych towarzyszy będzie jakiś użytek poza fabułą. Tylko żeby się to nie kończyło za każdym razem tą samą animacją, bo wtedy to słabo. Co do wyścigów- jak dali uzbrojone pojazdy, to mogli zrobić je trochę jak Death Race. Cytuj Odnośnik do komentarza
Artur_K 183 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 14 godzin temu, ogqozo napisał: Da się w miarę bezpośrednio cyknąć ten dodatek osobno, i ma to sens, czy jest wmieszany w całą grę? Wg eurogamera, ale gdzieś indziej też o tym wcześniej czytałem, choć nie sprawdzałem Jeśli chcesz rozpocząć nową grę, ale zagrać tylko w dodatek: rozpocznij nową grę w menu i wybierz Widmo wolności. Przeniesiesz się do kreatora postaci, a gdy skończysz, trafisz do Pacifiki, skąd udasz się do Dogtown. Grę rozpoczniesz na 20. poziomie, z rozwiniętym drzewkiem umiejętności, które możesz jednak dostosować do własnych preferencji, inaczej przydzielając punkty. Do twojej dyspozycji jest też pozostała część podstawki, ale bez prologu i zadań głównych z Pacifiki. Przy okazji przy odpowiednich wyborach możesz zrobić również zakończenie gry, które dodaje dlc, więc uda się zamknąć historie. Jednak pomijać prolog trochę szkoda bo wprowadza Cię w całą historię, poznajesz wydarzenia przez które V tak na prawdę decyduje się na podjęcie misji w Dogtown. W pozostałych misjach są NPC, które przewijają się w dodatku a w głównym wątku znałeś je wcześniej itd. Dodatek sam w sobie fabularnie się spina i kończy całą historię ale jednak brak wiedzy o świeci może zmniejszyć frajdę z zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Twórcy mówili że będą jeszcze jakos rozwic/ulepszać grę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Jutro wchodzi nowy patch z metrem, ale na więcej nowości już bym nie liczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Patch 2.0 miał być ostatnim (info z września). Teraz to samo mówią o 2.1. A ma być dostępny około południa. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zależy jak rozumieć "big update". Może ten jest mniejszy niż 2.0 więc się nie łapał, a teraz z kolei nie będzie już innego tak dużego jak 2.1, i tak dalej. Choć, no, wszyscy spodziewali się, że już naprawdę będą tylko naprawy bugów, a nie jakieś metro... No ale oficjalnie tak, przez całą jesień mówili, że to koniec, i teraz cała para idzie w "Oriona" czyli sequel. Aczkolwiek jak widzimy z raportów finansowych, większość pracowników szczebla robotnika została po premierze Phantom Liberty przesunięta do "nowego Wiedźmina", więc nowy Cyberpunk zapewne jest dopiero we wczesnej fazie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi