mario10 518 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Miałem tak samo. Lokacje i miasto wyglądają świetnie i aż chce się oglądać te wszystkie miejscówki. Jestem bliżej niż Ty bo dopiero prolog skończyłem i wróciłem do domu (punk) ale też wnętrze początkowego barku było świetne. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja Akt 1 skończony, ależ to była niesamowita jazda! Adrenalina wypływała uszami, a immersja była absolutnie niesamowita. Wracam do gry, nie mogę się doczekać co będzie dalej. 2 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja (edytowane) Daj pan spokój przez cały weekend nie dotknąłem pada, a cały czas czekam żeby przysiąść do gierki Ale mam też plan na długi weekend żeby więcej pograć choć przerwany piątkową robotą. Edytowane 27 maja przez mario10 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja Niestety ogólny brak czasu nie pozwala a ja jednak wolę na kanapie na dużym tv Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja Ja też. Ale to raczej wybór handheld albo wcale Cytuj
mario10 518 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja Ja generalnie jak nie mam czasu to nawet na handhelda bym go nie miał To mój pierwszy kontakt z CP ale ostatnio kumpel akurat był jak grałem i mówi jak to wygląda i chodzi teraz na ps5, on grał dawno temu to mówi, że katastrofa to chodziło, a teraz, że świetnie i chyba znów wróci. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Wczoraj trochę więcej pobiegałem. Jakieś misje poboczne, przypadkowe akcje typu napad czy coś takiego i ruszyłem główną z kolesiem w limo co mnie obwozi. Wygląda to świetnie. Na razie mechanik sporo, które staram się zrozumieć i opanować. Chaos mam na razie w menu ekwipunku, wszczepów czy hakowania ale przypuszczam, że w końcu się to ogarnie z czasem. Świat bardzo mi się podoba i strzelanie też niezłe, co ala Borderlands mi się skojarzyło. Jak dalej będzie tylko lepiej to się cieszę bo gierka zacna. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Dobrze, że nie grałeś przed patchem 2.0 to dopiero byś miał chaos w ekwipunku. Teraz to jest porządek i ambrozja w porównaniu do poprzednich wersji XD Cytuj
mario10 518 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja No właśnie czytałem ostatnio, że był w tym syf i malaria. Ogólnie każdy z kim gadam o CP mówi, że teraz jest cymesik w porównaniu do wersji przed poprawkami Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja W dniu 7.05.2024 o 20:28, Bzduras napisał(a): Między wszystkim, cross save ogarnia chmura GOGa. Czy trzeba do tego rejestrować się na GOGu? Chyba też w najbliższym czasie wrócę do Cyberpunka, bo odpuściłem go po jakiś 5-6h tuż po premierze, jakiś ostentacyjny bug mnie odrzucił. Wrócę na Series X, ale myślałem żeby kolejny run zrobić na pececie już. Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja 10 minut temu, MaZZeo napisał(a): Czy trzeba do tego rejestrować się na GOGu? Tak, poprosi Cię o zalogowanie do konta, a jeśli nie masz to o stworzenie nowego. Osobiście używam tego samego na którym kupuję u nich gry i crossprogresja między XSX a PC działa bez zarzutu, w Wiedźminie 3 jest identyczny system i tam dorzucając jeszcze wersję na Switcha również nie miałem żadnych problemów z przenoszeniem sobie postępów między platformami. 1 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Wczoraj zakończyłem pierwszy akt po zrobieniu wszystkim możliwych misji pobocznych i twist fabularny jest kozacki Spoiler ale mi szkoda Jackiego podobała mi się jego postać Co by nie mówić redzi umieją w fabułę przynajmniej na razie 1 Cytuj
Paolo1986 751 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja (edytowane) Jeżeli chodzi o fabułę/kreowanie postaci, to Redzi to absolutny światowy top Edytowane 31 maja przez Paolo1986 2 Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Do dziś mam ciary/smutek jak przypomnę na końcu muzyke i scene z Johnnym. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Ja po pierwszym akcie jestem kupiony, a tu jeszcze sporo grania mnie czeka Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Tak, pierwszy akt jest świetny, od początku do końca. Szczególnie jak wjeżdza intro i GR4VES, to już w ogóle ciary. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Ale mi się dobrze gra w tego Cyberpunka. Biegam po mieście robię co chwilę jakieś poboczne misje trochę pociągnąłem główny wątek, a tak to zlecenia i poboczne. Co dziwne rzadko zmieniam broń znalazłem fajny pistolet Lizzy gun i z nim cały czas biegam i jakiś pistolet maszynowy co też robi fajną robotę i snajperkę od czasu do czasu. W ogóle nie używam broni białej choć co chwilę jakieś katany wypadają z wrogów Świetna gierka aż żal, że będę musiał przerwać na urlop 2 Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Ja przy pierwszym podejściu też olałem broń biała, ale przy drugim to dosłownie jak mistrz Jedi albo inny samuraj się grało. 1 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca (edytowane) Ja ładuje punkty w budowę ciała trochę w zdolności techniczne (dla otwierania zamków) i teraz zacząłem w inteligencję żeby poprawić hakowanie. A walka głównie pistolet i pistolet maszynowy Może kiedyś też pójdę w broń białą. A powiedzcie mi jeszcze czy jak chciałbym założyć tłumik na pistolet to on musi mieć miejsce na tłumik? Bo np Lizzy ma tylko na lunetę. Znalazłem dzisiaj gadający pistolet w jakiejś misjo pobocznej ale fajny muszę go sprawdzić w walce Edytowane 10 czerwca przez mario10 Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca (edytowane) Tłumiki zakładałem bez problemu na pistolety, bo też z nimi grałem, ale może niektóre legendarne bronie nie mają takiej możliwości. Polecam iść na maksa w techniczne oraz perki związane z konkretni bronami. Na wyższych poziomach naprawdę fajne bonusy dają i można stworzyć prawdziwą maszynę do zabijania. Techniczne dają opcje robienia fajnych modyfikacji i można mieć najwięcej wszczepów. Edytowane 10 czerwca przez Sedrak 1 Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 2 godziny temu, mario10 napisał(a): W ogóle nie używam broni białej choć co chwilę jakieś katany wypadają z wrogów No, to kolego jeśli lecisz po platynkę to będziesz musiał z niej zacząć korzystać. Bo zabicie x wrogów jest potrzebne do trofki. Polecam ikoniczną katanę. 1 godzinę temu, mario10 napisał(a): Znalazłem dzisiaj gadający pistolet w jakiejś misjo pobocznej ale fajny muszę go sprawdzić w walce Skippy. Świetny pistolet, który jest chyba pierwszym w grze z auto-aimem. Można nim trafiać przeciwników za przeszkodami, rewelacja. 1 Cytuj
Butt 3 428 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Też nakurwiam w CP od jakiegoś czasu. Zakupiłem sobie na ostatni długi weekend i gra się super. Tylko zrobiłem duży błąd, że od razu w 5 dni nabiłem około 35 godzin lecąc po łebkach w różnych wątkach, zamiast sobie to wszystko dawkować jak trzeciego Wieśka swego czasu, gdzie podstawkę i oba dodatki ogrywałem przez wiele miesięcy i na koniec nie było wielkiego żalu, że to już koniec bo się zdążyłem nacieszyć grą. A tutaj jedne ważne wątki skończyłem i już w trakcie gry mam trochę uczucie pustki, że już nie będzie misji z wieloma postaciami, które najbardziej polubiłem jak Jacki, Judy czy Panam. Chociaż z Panam sobie romansuję, więc wciąż ją można spotkać, ale to już nie to samo co jakaś fajna nowa misja. Jeszcze nieświadomie zacząłem DLC i jak już zacząłem to zrobiłem prawie cały główny wątek dodatku, nie zaczynając nawet dobrze kilku ważnych zadań z podstawki, jak chociażby z tym Japończykiem. No ale od tego czasu sobie dawkuje rozgrywkę i staram się równomiernie pchać do przodu wątki główne i poboczne. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Ja też mam teraz koło 25 godzin ale na tym etapie jestem Spoiler misji z Takemurą, uwolnienie Evelyn w tych okolicach Spotkałem się z nim w barze i na tym skończyłem watek główny, a teraz biegam po mieście robię poboczne i zabrałem się za kontrakty. Myślę, że mam gdzieś 1/3 misji głównych i teraz po prostu się doskonale bawię robiąc całą resztę Cytuj
Butt 3 428 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Też ostatnio dużo pobocznych robiłem, jak chociażby te samochody dla El Capitana albo szukanie tych autonomicznych aut dla AI. Jednak to zbyt monotonne na dłuższą metę, ale nie chciałem jeszcze ruszać poważniejszych misji. Z nudy wyrwała mnie ta barmanka z Afterlife z misją ścigania się ulicznych wyścigach. Całkiem o tym zapomniałem, bo to dość stara misja, która wisiała sobie bardzo długo w dzienniku. A jak już przy autach jesteśmy. Można jakoś sprzedawać swoje samochody? Bo już zaczyna robić się tłoczno na mojej liście pojazdów do przywołania, a jeszcze planuje kupić parę aut. Podejrzewam, że coś jeszcze dostanę z ukończonych misji. Fajnie by było móc to jakoś ogarnąć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi