Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Główny wątek skończony, żółte misje dodatkowe też, dodatek ogarnięty, cisnę w zielone poboczne ale jest ich od groma. Powoli do przodu, chciałem zrobić calaka ale irytują mnie trochę te wyzwania z broniami. Jest to jakoś do ogarnięcia w miarę? 

czy auta kupujecie tylko na najwyższym rabacie? (75%) ale to tylko jedną furę można kupić a potem znowu kilka misji na rabat?

Opublikowano

Ja nawet nie myślę robić calaka bo tam bym musiał jeszcze ze 100 godzin poświęcić. Ja teraz czyszczę zlecenia bo zostały mi jakieś pojedyncze, ale jest ich ogrom i jak już myślę, że koniec to dostaje eska w stylu "całe miasto o Tobie mówi wjeżdżamy na wyższy poziom" i wskakują nowe :)  chyba dwie żółte misje ostatnia bitka i jakiś rajdy bo muszę do garażu laski wpaść. Jak to ogarnę to lecę spotkać się z laską i pociągnąć finał :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Drugi raz przeszedłem Widmo Wolności i udało się zdobyć fajną broń - EREBUS. Przy pierwszym przejściu nie wiem dlaczego, ale nie miałem jej chyba (może odmienne zakończenie dodatku to spowodowało). Co jak co frajda ze strzelania niesamowita!

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy to zawsze działa, ale zauważyłem, że gdy wpadną nam gwiazdki za zabijanie cywilów to wystarczy potańczyć aby się zresetowały :)

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał(a):

jak wyjdzie dwójka w okolicach 2030 to będzie sukces XD

Znając tempo i solidność CDPR to w 2030 doczekamy się ostatniego patcha do nowego Wiedźmina :nosacz:

• Plusik 1
Opublikowano

Wolałbym nie, pamiętacie pierwszą zajawkę Cybera w 2013 roku? Po co to komu, potem tylko wszyscy bekę mają jak długo to trwa albo jak daleko odeszli od pierwotnych założeń. 

• This 2
Opublikowano
1 minutę temu, jimmy napisał(a):

Wolałbym nie, pamiętacie pierwszą zajawkę Cybera w 2013 roku? Po co to komu, potem tylko wszyscy bekę mają jak długo to trwa albo jak daleko odeszli od pierwotnych założeń. 

Myślę, że zapowiadanie gier kilka lat wcześniej już dawno przestało być dobrym pomysłem, chyba, że wypłynie, jak to było w przypadku GTA VI, to już wtedy nie ma wyboru. 

12 minut temu, Faka napisał(a):

Ciekawe kiedy w ogóle zacznie się marketing nowego Wiedźmina. Mogliby już coś tam uchylić rąbka tajemnicy. 

Mam nadzieje, że będzie krótki :). 

Opublikowano
51 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Myślę, że zapowiadanie gier kilka lat wcześniej już dawno przestało być dobrym pomysłem,

przecież CDPR już jakąś chwilę temu zapowiedział wiele gier XD Kilka Wiedźminów, kontynuację CP77 i jeszcze nie ujawniony tytuł

Opublikowano
Godzinę temu, jimmy napisał(a):

Mi tam nie przeszkadza jak dużo wcześniej zapowiedzą gierkę i ewentualnie rzucą jakiś ładny renderek. Gorzej jak rzucą jakiś gejplej, a po ~trzech latach latach gry nadal nie ma, wtedy mój mózg nie potrafi tego w żaden sposób sensownie ogarnąć, je*any Silksong.

Opublikowano

Sony by musiało wyłożyć z kiesy jak Nvidia i dać ludzi żeby pod nowy sprzęt grę dostosować imo niech robią kontynuację i nie zawracają sobie dupy, choć pewnie zrobią jak z W3 i będzie wersja na nextgeny w 2030 :kekw:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy to ja już nie potrafię grać, czy to z grą coś nie tak? Obawiam się, że to pierwsze.

Gram na hardzie. Biłem się z dwoma pierwszymi bossami 

Spoiler

Sasquatch i Sandayu Oda

i wycierają mną jak szmatą. Ja nie zbijam im 20% życia, sam jestem na dwa strzały. 

Normalne misie są proste, nawet banalnie proste. Ta dwójka to jakaś ściana nie do przejścia dla mnie. 

Przyznam się, że olałem trochę rozwój postaci, no ale wcześniejsze doświadczenia w grze nie zmuszały mnie do zaprzątania sobie głowy tym aspektem.