PiotrekP 2 080 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia Podobnie było z telefonem od Takemury (też to miałem), mi tam pomogło wczytanie wcześniejszego zapisu. Cytuj
Paolo1986 900 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia Czyżby nawet teraz, 4 lata po premierze, w grze nadal były bugi związane z misjami? Cytuj
PiotrekP 2 080 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia Niech cdaction odda w końcu redom tą wersję cyberpunka której 4 lata temu dali 9/10 i niby jest bez bugów 2 Cytuj
lukas_k96 336 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia Ja grałem z rok temu i też miałem ten bug z telefonem, ale właśnie chyba z Takemurą. Próbowałem różnych rzeczy, przewijać czas, wczytywać, wychodzić z gry, robić rzeczy poboczne i szczerze? Coś pomogło, bo w końcu telefon zadzwonił, ale jakie było panaceum na ten problem to nie wiem Cytuj
PiotrekP 2 080 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia Ja słyszałem że niektórym pomogało ponowne pobranie gry. Zresztą jak niedawno odpalałem to potrącił mnie przyzwany samochód, po czym odjechał na jakieś 200m i wtedy się zatrzymał Cytuj
HenrykIggO 294 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia 58 minut temu, lukas_k96 napisał(a): Ja grałem z rok temu i też miałem ten bug z telefonem, ale właśnie chyba z Takemurą. Próbowałem różnych rzeczy, przewijać czas, wczytywać, wychodzić z gry, robić rzeczy poboczne i szczerze? Coś pomogło, bo w końcu telefon zadzwonił, ale jakie było panaceum na ten problem to nie wiem To jest właśnie ta imersja Night City, musicie to poczuć xD Swoją drogą przypomniało mi się jak Stanowski na kanale sportowym testował grę od razu po launchu. Po około 3 godzinach rozgrywki zorientował się że cały czas lata nago po mieście xD 6 minut temu, PiotrekP napisał(a): Zresztą jak niedawno odpalałem to potrącił mnie przyzwany samochód, po czym odjechał na jakieś 200m i wtedy się zatrzymał A to klasyka. Miałem tak wielokrotnie xD Cytuj
Faka 4 081 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Myślę czy nie odświeżyć sobie, ale tym razem na PS5. Na XSX skończyłem dwa razy. 2 Cytuj
mario10 577 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Ogrywałem kilka miesięcy temu na Ps5 i działa jak złoto Cytuj
bartiz 1 637 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Ja właśnie przechodzę drugi raz, tym razem na PC piękna gierka, póki co lecę podstawkę ale całe DLC przede mną (tu pierwsze przejście). Poszedłem w katanę i zajebiście się tnie frajerów. Strzelanie jakoś mi w tej grze słabo leży. Pierwsze przejście to było praktycznie full netrunner. Cytuj
mario10 577 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia To ja pierwsze strzelanko plus hakowanie i świetnie mi się grało taką kombinacją. Fajnie się obserwuje jak się leszczom wgrywa jakiegoś robaka Cytuj
Homelander 2 510 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Panowie, jak dobre jest te Phantom Liberty? Ja wiem, że jest to fajny dodatek, ale jest tak dobry jak podstawka? Cytuj
XM. 11 284 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Dlc? Poziom wieskowych dodatków, a nowe zakonczenie jest wprost wyjebane. 1 Cytuj
kudlaty88 510 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia (edytowane) 9 minut temu, Homelander napisał(a): Panowie, jak dobre jest te Phantom Liberty? Ja wiem, że jest to fajny dodatek, ale jest tak dobry jak podstawka? Kupiłem w piątek z nudów czekając na kcd2 i nie żałuję. Samo dog town mnie nie porwało ale questy trzymają poziom z podstawki, daleko nie doszedłem może z 8h pograłem i wiele nie widziałem. Edytowane 26 stycznia przez kudlaty88 1 Cytuj
Sedrak 874 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia (edytowane) I są dwa całkowicie różne drogi do zakończenia dodatku. Sam niedługo planuje zrobić trzecie przejście gry i właśnie drugie zakończenie zobaczyć (dodatku) Edytowane 26 stycznia przez Sedrak Cytuj
tjery 1 338 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego Jedna z lepszych pokazówek CP jakie widziałem, zmodowane ze smakiem, bez zbytniej zmiany oryginalnego wyglądu. Polecam obejrzeć na większym ekranie w 4K, co ta gra wygląda to jest zupełnie inny poziom. Jedynie twarze NPCów odstają, bo to jeszcze na starym DLSS i ray reconstruction (a ten miał akurat problem z twarzami npecetów w tej grze), teraz na DLSS4 i z nowym RR by to jeszcze lepiej wyglądało. 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi