PiotrekP 1 944 Opublikowano poniedziałek o 09:34 Opublikowano poniedziałek o 09:34 Podobnie było z telefonem od Takemury (też to miałem), mi tam pomogło wczytanie wcześniejszego zapisu. Cytuj
Paolo1986 816 Opublikowano poniedziałek o 09:46 Opublikowano poniedziałek o 09:46 Czyżby nawet teraz, 4 lata po premierze, w grze nadal były bugi związane z misjami? Cytuj
PiotrekP 1 944 Opublikowano poniedziałek o 09:49 Opublikowano poniedziałek o 09:49 Niech cdaction odda w końcu redom tą wersję cyberpunka której 4 lata temu dali 9/10 i niby jest bez bugów 2 Cytuj
lukas_k96 334 Opublikowano poniedziałek o 18:06 Opublikowano poniedziałek o 18:06 Ja grałem z rok temu i też miałem ten bug z telefonem, ale właśnie chyba z Takemurą. Próbowałem różnych rzeczy, przewijać czas, wczytywać, wychodzić z gry, robić rzeczy poboczne i szczerze? Coś pomogło, bo w końcu telefon zadzwonił, ale jakie było panaceum na ten problem to nie wiem Cytuj
PiotrekP 1 944 Opublikowano poniedziałek o 19:01 Opublikowano poniedziałek o 19:01 Ja słyszałem że niektórym pomogało ponowne pobranie gry. Zresztą jak niedawno odpalałem to potrącił mnie przyzwany samochód, po czym odjechał na jakieś 200m i wtedy się zatrzymał Cytuj
HenrykIggO 285 Opublikowano poniedziałek o 19:08 Opublikowano poniedziałek o 19:08 58 minut temu, lukas_k96 napisał(a): Ja grałem z rok temu i też miałem ten bug z telefonem, ale właśnie chyba z Takemurą. Próbowałem różnych rzeczy, przewijać czas, wczytywać, wychodzić z gry, robić rzeczy poboczne i szczerze? Coś pomogło, bo w końcu telefon zadzwonił, ale jakie było panaceum na ten problem to nie wiem To jest właśnie ta imersja Night City, musicie to poczuć xD Swoją drogą przypomniało mi się jak Stanowski na kanale sportowym testował grę od razu po launchu. Po około 3 godzinach rozgrywki zorientował się że cały czas lata nago po mieście xD 6 minut temu, PiotrekP napisał(a): Zresztą jak niedawno odpalałem to potrącił mnie przyzwany samochód, po czym odjechał na jakieś 200m i wtedy się zatrzymał A to klasyka. Miałem tak wielokrotnie xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi