Sebas 1 577 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 1 minutę temu, _Be_ napisał: To była tylko i wyłącznie ich decyzja, a że gry to biznes, do tego studio jest spólką giełdową to nikt nie chce mieć negatywnego PRu przed premierą albo innego review bombingu bo komuś się coś tam nie podoba. No i wkraczają tym samym na arenę politycznej debaty i wystawiają się na atak wszystkich grup. Naturalna konsekwencja takich działań i nie można sobie teraz pisać, że temat nie jest zdatny do dyskusji. Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Jeśli nie należycie do LGBTPSXEXTREME to siedźcie cicho, okej? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 (edytowane) 6 minut temu, Sebas napisał: No i wkraczają tym samym na arenę politycznej debaty i wystawiają się na atak wszystkich grup. Naturalna konsekwencja takich działań i nie można sobie teraz pisać, że temat nie jest zdatny do dyskusji. Jakiej politycznej debaty xD osoby transpłciowe to nie jest polityka. Edytowane 29 sierpnia 2019 przez _Be_ Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 2 minuty temu, _Be_ napisał: Jakiej politycznej debaty xD osoby transpłciowe to nie jest polityka. ruch, który ma własną flagę i organizuje marsze nie ma nic wspólnego z polityką zmień nick na _De_bil 2 Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 3 minuty temu, _Be_ napisał: Jakiej politycznej debaty xD osoby transpłciowe to nie jest polityka. Jak nie? Przecież małżeństwa hokoseksualne oraz identyfikacja płci to temat obecnie bardziej polityczny niż kiedyś. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 (edytowane) Typowy sebek jest typowy, ma własną flage, prezydenta i swoją konstytucję jeszcze co nie? 1 minutę temu, Kron997 napisał: Jak nie? Przecież małżeństwa hokoseksualne oraz identyfikacja płci to temat obecnie bardziej polityczny niż kiedyś. Ja nie mówie o małżeństwach, tylko o orientacji seksualnej lub płci kulturowej - to nie są tematy polityczne. Edytowane 29 sierpnia 2019 przez _Be_ Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 (edytowane) 3 minuty temu, _Be_ napisał: Typowy sebek jest typowy, ma własną flage, prezydenta i swoją konstytucję jeszcze co nie? Nie ma, dlatego lgbt nie ma nic wspólnego z demokracją. Dzięki 3 minuty temu, _Be_ napisał: Ja nie mówie o małżeństwach, tylko o orientacji seksualnej lub płci kulturowej - to nie są tematy polityczne. To rozróżnienie istnieje tylko w twojej głowie. Mówisz o tym samym zjawisku w różnych skalach Edytowane 29 sierpnia 2019 przez Sebas Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 2 minuty temu, _Be_ napisał: Typowy sebek jest typowy, ma własną flage, prezydenta i swoją konstytucję jeszcze co nie? Ja nie mówie o małżeństwach, tylko o orientacji seksualnej lub płci kulturowej - to nie są tematy polityczne. Meeeh, robi sie skomplikowanie. Szkoda czasu. Ide grać w Mad Maxa Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Przecież LGBT nie ma nic wspólnego z polityka .... ludzie naprawdę nie chce robić offtopu ale przestańcie oglądać tvp bo wam się mózgi lansują 1 1 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 3 minuty temu, Sebas napisał: To rozróżnienie istnieje tylko w twojej głowie. Mówisz o tym samym zjawisku w różnych skalach xD wytlumaczysz mi co jest politycznego w orientacji seksualnej? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Załóżcie sobie temat w Graczpospolitej "LGBT w grach" admin niech go przypnie żeby był widoczny i tam dyskutujcie, bo coraz częściej robi się burdel w tematach growych. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 3 minuty temu, blantman napisał: Przecież LGBT nie ma nic wspólnego z polityka .... l hahahhahaha Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 CDPR i tak beknie PRowo za te decyzje poniewaz nie chce mi sie wierzyc ze dialogi sa napisane bez uwzglednienia zaimkow on/ona. A cos watpie ze nagrali/napisali kwestie dla "inne" / "ono" czy jakby to tam mialo brzmiec w jezyku Polskim. Jestem w stanie sie zalozyc ze bedzie z tego powodu drama tak czy siak. Ale, ponownie, sama idea nie jest zla, jak ktos chce latac facetem z zenskim glosem w pomieszanych ciuchach z makijazem czy bez, no to, niech sobie lata, serio macie z tym problem? @blantman *lasują xd Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 (edytowane) 9 minut temu, _Be_ napisał: xD wytlumaczysz mi co jest politycznego w orientacji seksualnej? Każda grupa zorganizowana wokół jakiegoś problemu i zebrana w celu wywarcia politycznego wpływu jest ruchem politycznym. No pewnych rzeczy nie trzeba tłumaczyć Edytowane 29 sierpnia 2019 przez Sebas 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Czyli słynna ideologia lgbt ok. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Ej ale to wszystko się zaczęło od bólu dupy psycholewicy i "ALE JAK TO TRANSÓW NIE BĘDZIE???????!!!!!" Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 (edytowane) 10 minut temu, Bansai napisał: Ale, ponownie, sama idea nie jest zla, jak ktos chce latac facetem z zenskim glosem w pomieszanych ciuchach z makijazem czy bez, no to, niech sobie lata, serio macie z tym problem? Mi to ogolnie obojetne, szkoda tylko, ze pod naciskami teczowej armii zmieniaja swoja gre kilka miesiecy przed premiera. No ale jak bluber napisal, biznes jest biznes, zaraz by polecialy negatywne recenzje od przedstawicieli tej grupy. Edytowane 29 sierpnia 2019 przez Shen 1 Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 (edytowane) 32 minuty temu, Sebas napisał: Każda grupa zorganizowana wokół jakiegoś problemu i zebrana w celu wywarcia politycznego wpływu jest ruchem politycznym. No pewnych rzeczy nie trzeba tłumaczyć To jak to działa @_Be_ co jeżeli chcę zorganizować marsz pro broń i użyć do tego celu flagi lgbt? Jakim cudem lgbt i kwestie regulacji co do posiadania broni palnej są powiązane? Dlaczego geje jako MONOLIT są anty broń i jak podjęto taką decyzję skoro lgbt nie ma prezydenta i konstytucji? amerykańscy geje muszą zdać swoją broń i odznakę jak na filmach? Edytowane 29 sierpnia 2019 przez Sebas 1 Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Wypiedalajcie z polityką i lgbt z tego tematu. Myślałem, że coś związane z grą, a tu z ujem na mózgi się pozmieniali. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 jak mam możliwość to zawsze gram kobietą w grach a w Cyberpunku nie będę mógł mimo że jest kreator postaci Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 poprawny post: "nie no dobry ruch redów. większa swoboda, dobrze dla lgbt" (mimo, że news dotyczy ZABRANIA możliwości wyboru - zwykle w rpg masz możliwość wyboru płci + body type) niepoprawny post, wypi.erdalaj z polityką: "istnieje zupełnie inny, szerszy kontekst w którym taki ruch może być uważany za szkodliwy" Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Tutaj nawet nie chodzi o ten edytor, tylko o to, że kolejna firma ugina się pod atakami faszystowskich psycholi z lewicy. Demokracja? Raczej tyrania mniejszości. Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 12 minut temu, szejdj napisał: jak mam możliwość to zawsze gram kobietą w grach a w Cyberpunku nie będę mógł mimo że jest kreator postaci Eeee, przecież będziesz mógł. Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 4 minuty temu, mugen napisał: Eeee, przecież będziesz mógł. humanoidem o kobiecym kształcie kto wie co tam w majtkach będzie Spoiler Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Opublikowano 29 sierpnia 2019 4 minuty temu, Sebas napisał: humanoidem o kobiecym kształcie kto wie co tam w majtkach będzie Pokaż ukrytą zawartość Jak w życiu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi