Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano
18 minut temu, Pupcio napisał:

No fajny deus ex ale czemu nie gramy Jensenem?

84 letnim Jensenem grałoby się średnio.

bOomHEA.jpg

Edytowane przez MYSZa7

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano

Stuletnim snejkiem grało się spoko, więc o co wgl

Edytowane przez MAJOCHEY_PL

Opublikowano

Łoooooho.

Będzie kocur, ojjjj będzie. Wszystko gra. Jaram sie jak gówniarz. Rozgrywka, klimacik muzyka wykwintna, INTERFEJS - naprawdę. Pierwsza gra gdzie tak podoba mi sie (pipi)y interfejs :|  

Byle do kwietnia. Jaram sie jak zakładnik ISIS

Ja pierdziele. Jeszcze narracja Borysa Muraszkiewicza w tym filmiku, no nie wytrzymam. "its story for another time" po wskazaniu na Reevesa, clifhanger na miare dobrego serialu. Nawet narracja w prezentacji rozgrywki jest wciągająca, jak możecie sie nie jarać??? JAK?! Nie mogę sie doczekać wsiąkania w fabułę i cały świat. Bogowie gejmingu.

Edytowane przez Kron997

Opublikowano

Mnie tam nie ruszył ten gameplay, to jest ten rodzaj gry, którą trzeba samemu sprawdzić.

Opublikowano

No nie wiem co tak słabo.

Opublikowano

Chłopaki mamy nową, za(pipi)istą grę

Opublikowano

hqdefault.jpg

Opublikowano
  • Autor

Z każdym pokazem mam coraz większe wątpliwości. Nie podoba mi się ten świat, wygląda jak GTA V zmodowany w cyberpunkowym stylu. Oczekiwałem trochę innego klimaciku.

Opublikowano

Wszystko mnie pasuje, gra którą jara się cały świat prosto z naszego (pipi)idołka. Jedyne co budzi moje wątpliwości to model strzelania. Wygląda dość sztywno i nie ma tego feelingu. Nie oczekuję poziomu Bungie, tym bardziej że to ich pierwszy raz z modelem fps. Oby bronie nie sprawiały wrażenia strzelających kapiszonami patyków.

Opublikowano

Ten sam gameplay tylko z RTX 2080 Ti

czy ten poprzedni był z konsol czy to samo hmm? już mi sie oczy zamykaja

Opublikowano

Pamiętam, jak lata temu - z mocną erekcją i piwem w dłoni  oglądałem w 640x480 gameplay z Crysisa. 

Spoiler

I bach!!! Wytrysk poszedł w gacie!!! Fajnie tak jakoś się zrobiło...

A dzisiaj? Czwarte piwo kończę, erekcji ni ma, a na pysku podkówka, jak u niemowlaka /cofam się znaczy?!/

Nie rozumiem czegoś? 

Jestem stary? :(

Opublikowano
4 minuty temu, Fanek napisał:

już mi sie oczy zamykaja

tobie się otworzą jak nam się zamkną

ale doje,bali z tym strzelaniem, naboje to chyba pestki z arbuza. no fatalnie wygląda strzelanie - strasznie odstaje od reszty gry.

Edytowane przez ragus

Opublikowano
50 minut temu, Figaro napisał:

Z każdym pokazem mam coraz większe wątpliwości. Nie podoba mi się ten świat, wygląda jak GTA V zmodowany w cyberpunkowym stylu. Oczekiwałem trochę innego klimaciku.

takiego?

Spoiler

the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-s

Opublikowano

....

OST GENERACJI.

:bow:

hehehe, silverhand jest jak płaszczak z neuromancer'a.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Jezu, czy tylko mi wadzi ten cały narrator w tym gameplayu? Jest jakoś tak pretensjonalnie zrobiony jak tłumaczy, jakie to wszystko och i ach... A sama gierka zapowiada się zarąbiście

Opublikowano
29 minut temu, Metoda napisał:

Jezu, czy tylko mi wadzi ten cały narrator w tym gameplayu? Jest jakoś tak pretensjonalnie zrobiony jak tłumaczy, jakie to wszystko och i ach... A sama gierka zapowiada się zarąbiście

To Pan Borys, szef dubbingu w CDP. Dzięki niemu angielska a przede wszystkim polska wersja Wieśka jest tak dobra. Proszę sie od niego odczepić. 

Opublikowano

Day one tak czy siak. Tak rozbudowaną gierkę przedstawić w 15 minut? Jest w tym jakiś heroizm, ale nie miało to prawa wypalić tak, jakbyśmy tego oczekiwali.

Opublikowano

Dla mnie swiat wygląda dokładnie tak, jak sobie go wyobrazalem grajac w papierowego cyberpunka 10 lat temu. Co do strzelania poczekam jak zagram, ale podejrzewam ze bardzo duzo będzie zalezec od naszej postaci i konkretnej broni. 

Opublikowano

Klimat mocno by zyskal gdyby skapac go w rzesistym deszczu. Ale nie, "jasny dzien to tez cyberpunk", a dzisiaj: "wyglada jak mod do gta" xD.

Opublikowano

Graficznie wyglada to bardzo słabo imo.. i to zapewne wersja z PC.