Opublikowano 24 lutego 20205 l 9 minut temu, Figuś napisał: Ciekawe czy reszta devów pójdzie tą drogą
Opublikowano 24 lutego 20205 l Ciekawe czy to samo będzie dla wersji na PS5 Nie zdziwiłoby mnie to, gdyby Sony życzyło sobie dodatkowe $10 za upgrade czy coś takiego.
Opublikowano 28 lutego 20205 l A ja bym się zdziwił, gdyby Sony zawołało kasę. Skoro dev oświadcza, że jest skłonny taki upgrade dostarczyć za darmo to właściciel konsoli nie powinien wołać za to kasy.
Opublikowano 28 lutego 20205 l A skąd wiesz, że MS nie kompensuje finansowo Redom każdej jednej takiej przesiadki?
Opublikowano 28 lutego 20205 l Ale zdajecie sobie sprawę, że już paru wydawców (Ubi, Square) potwierdziło, że ich nadchodzące tytuły będą kompatybilne z next-genami (liczba mnoga) i dostaną odpowiednie "patche"? I takie coś to będzie standard, a nie jakieś wyjątki. Redzi po prostu wykorzystali szum jaki się ostatnio pojawił wokół nowego xboxa i w odpowiednim momencie to ogłosili. Widać, że mają kumatych ludzi od PR. Edytowane 28 lutego 20205 l przez MBeniek literówka
Opublikowano 29 lutego 20205 l W dniu 24.02.2020 o 16:44, suteq napisał: Słyszycie to? To wzrastające słupki aukcji CDP Red. W dniu 25.02.2020 o 08:00, Bartg napisał: tymczasem w prawdziwym swiecie: xd tak tak, wiem ze caly wig leci na ryj ale smiesznie sie zlozylo.
Opublikowano 3 kwietnia 20205 l tak przy okazji: wsrod osob odpowiedzialnych za sciezke dzwiekowa jest m.in. Richard Devine i tak jak bankowo odpowiadac on bedzie za wszelkie bleepy i inne sfx w grze, tak mam nadzieje ze pan Devine rowniez dostarczy pelnych utworow.
Opublikowano 9 kwietnia 20205 l Czyli premiera w tym roku raczej niezagrożona. No chyba, że koronawirus dalej będzie szalał po świecie.
Opublikowano 19 kwietnia 20205 l hmm? trailerek, gameplay nowy czy jakieś demo z któryś targów do ogrania(marzenie)
Opublikowano 19 kwietnia 20205 l Ostatnio pokazują tylko same produkty i cosplaye. Także teraz pora na słuchawki z logiem CP77 Edytowane 19 kwietnia 20205 l przez Bigby
Opublikowano 19 kwietnia 20205 l No w sumie jak przewinąłem komentarze to trafiłem na ten Czyli pewnie
Opublikowano 28 kwietnia 20204 l W związku z tym, że żona w szale rozjebała mi moje słuchaweczki HyperX Cloud, to mój egzemplarz od SteelSeries będzie w paczkomacie 2 maja. A co u was? Edytowane 28 kwietnia 20204 l przez Shankor
Opublikowano 29 kwietnia 20204 l 4 godziny temu, Shankor napisał: W związku z tym, że żona w szale rozjebała mi moje słuchaweczki HyperX Cloud, to mój egzemplarz od SteelSeries będzie w paczkomacie 2 maja. A co u was? Ciekawe, czy dotrwaja do premiery gry, nim dopadnie je rozpiertalajacy szal zony :d
Opublikowano 1 maja 20204 l Słuchawki przyszły i mogę coś napisać. Jakość wykonania jest słabiutka. Tani plastik, materiał nauszników gorszy niż w o połowę tańszych HyperX Cloud, gdzie były skóropodobne, a same nauszniki Arctis są płytsze. Pałąk sztywny, ale może się wyrobi. Jakość dźwięku jest dobra i nie mogę się przyczepić, a fakt że są bezprzewodowe to dla mnie duża zaleta. Ogólnie za tą kasę (500 zł) nie polecam.