Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano

Słyszycie to? To wzrastające słupki aukcji CDP Red. :banderas: 

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano
9 minut temu, Figuś napisał:
Ciekawe czy reszta devów pójdzie tą drogą

amn36.gif

Opublikowano

Ciekawe czy to samo będzie dla wersji na PS5 ;) Nie zdziwiłoby mnie to, gdyby Sony życzyło sobie dodatkowe $10 za upgrade czy coś takiego.

Opublikowano

A ja bym się zdziwił, gdyby Sony zawołało kasę. Skoro dev oświadcza, że jest skłonny taki upgrade dostarczyć za darmo to właściciel konsoli nie powinien wołać za to kasy. 

Opublikowano

A skąd wiesz, że MS nie kompensuje finansowo Redom każdej jednej takiej przesiadki?

Opublikowano

Ale zdajecie sobie sprawę, że już paru wydawców (Ubi, Square) potwierdziło, że ich nadchodzące tytuły będą kompatybilne z next-genami (liczba mnoga) i dostaną odpowiednie "patche"? I takie coś to będzie standard, a nie jakieś wyjątki. Redzi po prostu wykorzystali szum jaki się ostatnio pojawił wokół nowego xboxa i w odpowiednim momencie to ogłosili. Widać, że mają kumatych ludzi od PR.

Edytowane przez MBeniek
literówka

Opublikowano
W dniu 24.02.2020 o 16:44, suteq napisał:

Słyszycie to? To wzrastające słupki aukcji CDP Red. :banderas: 

W dniu 25.02.2020 o 08:00, Bartg napisał:

CGfZNlf.jpg

tymczasem w prawdziwym swiecie:

dCo9T5W_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

xd

tak tak, wiem ze caly wig leci na ryj ale smiesznie sie zlozylo. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

tak przy okazji: wsrod osob odpowiedzialnych za sciezke dzwiekowa jest m.in. Richard Devine

i tak jak bankowo odpowiadac on bedzie za wszelkie bleepy i inne sfx w grze, tak mam nadzieje ze pan Devine rowniez dostarczy pelnych utworow.

Opublikowano

Czyli premiera w tym roku raczej niezagrożona. No chyba, że koronawirus dalej będzie szalał po świecie. 

Opublikowano

Ostatnio pokazują tylko same produkty i cosplaye.

Także teraz pora na słuchawki z logiem CP77 :reggie:

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Wiedziałem.

EV-gTgCXkAQZ70Q?format=jpg&name=360x360

EV-gbx_WoAAd9uw?format=jpg&name=large

Edytowane przez Bigby

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W związku z tym, że żona w szale rozjebała mi moje słuchaweczki HyperX Cloud, to mój egzemplarz od SteelSeries będzie w paczkomacie 2 maja. A co u was? :kaz:

Edytowane przez Shankor

Opublikowano
4 godziny temu, Shankor napisał:

W związku z tym, że żona w szale rozjebała mi moje słuchaweczki HyperX Cloud, to mój egzemplarz od SteelSeries będzie w paczkomacie 2 maja. A co u was? :kaz:

Ciekawe, czy dotrwaja do premiery gry, nim dopadnie je rozpiertalajacy szal zony :d 

Opublikowano

Słuchawki przyszły i mogę coś napisać. Jakość wykonania jest słabiutka. Tani plastik, materiał nauszników gorszy niż w o połowę tańszych HyperX Cloud, gdzie były skóropodobne, a same nauszniki Arctis są płytsze. Pałąk sztywny, ale może się wyrobi. Jakość dźwięku jest dobra i nie mogę się przyczepić, a fakt że są bezprzewodowe to dla mnie duża zaleta. Ogólnie za tą kasę (500 zł) nie polecam.