Faka 3 991 Opublikowano 25 czerwca 2020 Opublikowano 25 czerwca 2020 Gdyby nie ten detective mode, który nam zaprezentowali to było to słabe jak nie wiem, a tak jak oglądam strim tga i inne urywki gameplay'u to gra wygląda naprawdę dobrze, mimo nielubianego przeze mnie gatunku fps, tak tu to dobrze zagrali. Jest klimacik, bardzo mocne cyberpunkowe miejsca, nanochipy i inne pierdoły, no jest malina. Cytuj
aph 155 Opublikowano 25 czerwca 2020 Opublikowano 25 czerwca 2020 To anime będzie lepsze od gry. Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 25 czerwca 2020 Opublikowano 25 czerwca 2020 Samochody mega dziwnie się zachowują, jakby przyklejone do podłoża. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 25 czerwca 2020 Opublikowano 25 czerwca 2020 Wydaje mi się, że miasto też jakieś wyludnione. 1 Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 25 czerwca 2020 Opublikowano 25 czerwca 2020 No i tyle z Mesjasza gierek. A mogli zrobić Wieśka 4... 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 25 czerwca 2020 Opublikowano 25 czerwca 2020 ta gra wygląda obłędnie, nie radzę w to grać na przemijającej generacji... Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bigby 4 742 Opublikowano 25 czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 czerwca 2020 8 4 Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 25 czerwca 2020 Opublikowano 25 czerwca 2020 Mesjasz na pewno nie. Przynajmniej dla mnie bo to Zelda Botw nie jest. Ale styl bardzo mi pasuje. Miasto, neony i pojazdy, mniam. Ale mowia o bugach, kiepskim modelu jazdy i inventory nieogarniętym. A historia mam nadzieje ze bedzie mi pasowała. 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 25 czerwca 2020 Opublikowano 25 czerwca 2020 Jest git, kolejne 8/10 będzie xD 1 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 25 czerwca 2020 Opublikowano 25 czerwca 2020 A co to, źle? Pierwszy Wiechu też był "tylko" dobry/bardzo dobry, a później coraz lepiej. Nowe IP/perspektywa, to nie jest takie hop siup. Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 25 czerwca 2020 Opublikowano 25 czerwca 2020 https://www.youtube.com/watch?v=r52ARsr8oEU Materiał z Gry-Online powiedział mi tyle, że nie wiem, czy to w ogóle przejdę. No, więc: - strzelanie z The Division, coś czego nie znoszę. Pracowałem dawno temu jako tester przy pierwszej części i nie macie pojęcia, ile beki było z ładowania śrutu komuś w głowę, która ciągle stoi na miejscu - wiedźmińskie postaci przebrane za retrofuturyzm. To przypomina mi trochę filmy polskie z lat 80-tych, takie jak "Gaga-chwała bohaterom". Pod pewnymi względami bardzo dobre, ale... tylko pod pewnymi względami - samochody z kartonu i jazda z plastiku - naprawdę? Przez tyle lat nie potrafili zrobić lepszej jazdy? Jak śpiewał przed lat zespół CKOD: "tu nie będzie żadnej rewolucji". Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 25 czerwca 2020 Opublikowano 25 czerwca 2020 Spokojnie - w dlc wytłumaczą dlaczego model jazdy jest hoiowy. 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 25 czerwca 2020 Opublikowano 25 czerwca 2020 0 podniety, ale i tak bedzie wyśmienita gra. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 25 czerwca 2020 Opublikowano 25 czerwca 2020 (edytowane) Jak model jazdy będzie podobny do sleeping dogs, to ja jednak sobie z buta popiedalam po night city, a może jakieś chipy na szybkie bieganie będą XD Edytowane 25 czerwca 2020 przez Faka 1 Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 25 czerwca 2020 Opublikowano 25 czerwca 2020 2 minuty temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: https://www.youtube.com/watch?v=r52ARsr8oEU Materiał z Gry-Online powiedział mi tyle, że nie wiem, czy to w ogóle przejdę. No, więc: - strzelanie z The Division, coś czego nie znoszę. Pracowałem dawno temu jako tester przy pierwszej części i nie macie pojęcia, ile beki było z ładowania śrutu komuś w głowę, która ciągle stoi na miejscu - wiedźmińskie postaci przebrane za retrofuturyzm. To przypomina mi trochę filmy polskie z lat 80-tych, takie jak "Gaga-chwała bohaterom". Pod pewnymi względami bardzo dobre, ale... tylko pod pewnymi względami - samochody z kartonu i jazda z plastiku - naprawdę? Przez tyle lat nie potrafili zrobić lepszej jazdy? Jak śpiewał przed lat zespół CKOD: "tu nie będzie żadnej rewolucji". Inni mówią zupełnie na odwrót. Jazda super, strzelanie zayebiste, postaci tak różnorodne i tak ambitnie wyrzeźbione aż brak słów, design miasta zapiera dech w piersiach. Komu wierzyć? Nie wiem. Podoba mi sie to co widzę. Day One. Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 25 czerwca 2020 Opublikowano 25 czerwca 2020 A widzieliście trawę z Wiedźmina 2? Cytuj
SebaSan1981 3 585 Opublikowano 25 czerwca 2020 Opublikowano 25 czerwca 2020 W Wiedźmin3 dreptało się wszędzie z buta to i tu będzie. Chyba że część misji wymusi poruszanie się tym futyrystycznym Polonezem Neo Plus. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 25 czerwca 2020 Opublikowano 25 czerwca 2020 Taki Ubisoft nie potrafi zrobić dobrego modelu nawet w grach wyścigowych, a trochę lat już siedzą w grach. Podniety nie ma, ale nextgenowa wersja GOTY ze wszystkimi dodatkami kiedyś wleci, na obecnej trochę się boję. 1 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 25 czerwca 2020 Opublikowano 25 czerwca 2020 (edytowane) rozne relacje roznych youtuberow sie ze soba rozbiegaja skillup chwali model jazdy, a narzeka na braindance. ten ulom z tvgry odwrotnie. panie premierze, jak zyc w kazdym razie prezentacja slaba. Edytowane 25 czerwca 2020 przez Andżej Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 25 czerwca 2020 Opublikowano 25 czerwca 2020 1 minutę temu, Andżej napisał: rozne relacje roznych youtuberow sie ze soba rozbiegaja skillup chwali model jazdy, a narzeka na braindance. ten ulom z tvgry odwrotnie. panie premierze, jak zyc w kazdym razie prezentacja slaba. @Andżej - w jednym wszyscy są zgodni - materiał do testów miał w (pipi) bugów. Przez 6 lat nie potrafili zrobić skrawka, który by się do czegoś nadawał. Dokąd zmierzacie? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 25 czerwca 2020 Opublikowano 25 czerwca 2020 (edytowane) Tylko 2 dick types i jedna opcja waginy, trzy typy @suteq no @grzybiarz nie będzie zadowolony z tworzenia postaci Edytowane 25 czerwca 2020 przez Figuś 3 1 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 25 czerwca 2020 Opublikowano 25 czerwca 2020 4 minuty temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: @Andżej - w jednym wszyscy są zgodni - materiał do testów miał w (pipi) bugów. Przez 6 lat nie potrafili zrobić skrawka, który by się do czegoś nadawał. Dokąd zmierzacie? prawda. nalezy sie spodziewac niezlego bug festu na premiere ale wieslawa rozjechalem wszerz i wzdluz po premierze i jakos tych bugow specjalnie nie odczuwalem day one mimo wszystko. prawda tez jest taka, ze oczekiwania sa ogromne i cdp bedzie musial pasc ich ofiara przynajmniej w pewnym stopniu. Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 25 czerwca 2020 Opublikowano 25 czerwca 2020 Co jak co, ale miasto wygląda obłędnie. Model strzelania podobno nieco wolniejszy, a model jazdy ociężały. O ile strzelanie trzeba samemu sprawdzić, tak model jazdy już widzę, że pudełko przyklejone do drogi. A wystarczyło odpalić GTA V, żeby zobaczyć jak się robi jazdę w open worldzie. Chociaż może to tylko takie wrażenie, ale brak poślizgów dziwnie wygląda.Do tego ilość różnorodności, SkillUp mówił, że gra dosłownie bombarduje nas nowymi treściami. Grali tylko prolog, pewnie potem akcja zwalnia. Ale im więcej do roboty tym lepiej.Ten cały brain dance porażka, zgadzam się z nim w tym aspekcie. Zwykły detective mode, ale żeby od razu marnować na niego prawie całą prezentację? Wystarczyło pokazać menu ekwipunku, perki i już byłoby znacznie lepiej. 1 Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 25 czerwca 2020 Opublikowano 25 czerwca 2020 Jedno jest pewne - musi się cud wydarzyć, by The Last Of Us Part 2 nie miało w tym roku Game Of The Year. Cyberpunk raczej rywalem nie będzie. Duchy Tsushimy - być może. Po cichu marzę, by 2020 przyniósł jakiegoś nietuzinkowego indyka, który rozbije bank, jak Disco Elysium w tamtym roku, albo coś tak klasycznego i innowacyjnego jednocześnie, jak Control. 2 3 Cytuj
Pupcio 18 424 Opublikowano 25 czerwca 2020 Opublikowano 25 czerwca 2020 Goty dla tlou będzie idealnym zwieńczeniem tego chuyowego roku 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi