Opublikowano 25 czerwca 20204 l no biorac pod uwage fakt, ze nominowac i wybierac beda ci sami ludzie, co recenzuja, to istnieje faktycznie spora szansa ze ten druckmann 6/10 dostanie goty. ale jesli sie tak faktycznie stanie, to smrod wokol tego wys.rywu bedzie jeszcze wiekszy
Opublikowano 25 czerwca 20204 l 1 minutę temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Jedno jest pewne - musi się cud wydarzyć, by The Last Of Us Part 2 nie miało w tym roku Game Of The Year. Cyberpunk raczej rywalem nie będzie. Duchy Tsushimy - być może. Zależy dla kogo. W moim przypadku FF7R to obecne goty. Czy cp2077 przybije? Zobaczymy a jeszcze przecież Halo Infinite. Szykuje się mega końcówka roku.
Opublikowano 25 czerwca 20204 l 1 minutę temu, Basior napisał: Zależy dla kogo. W moim przypadku FF7R to obecne goty. Czy cp2077 przybije? Zobaczymy a jeszcze przecież Halo Infinite. Szykuje się mega końcówka roku. @Basior z tym Final Fantasy możesz mieć trochę racji. Zapomniałem, bo wciąż leży u mnie w backlogu
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Trailer fajny, klimat przecudny, będzie grane na premierę PS5, akurat połatają to.
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Jednego tylko nie rozumiem - szaleją na giełdzie, są mocno pewni siebie, opowiadają niestworzone historie. A w dzień sądu, mając nóż na gardle, odwalają prezentację dosłownie "świecąc oczami", do testów dając Watch Dogs The Division mode (srsly, dlaczego wzięli rozwiązania Ubisoftu, przecież nawet Fallout 4 miał bardziej erpegowe strzelanie). Czy coś jest tam naprawdę nie tak? Przecież dostali mnóstwo kasy, ściągnęli ultra devów. O co chodzi?
Opublikowano 25 czerwca 20204 l O to że balonik pęka od czasu obsuwy i niektórzy się srogo rozczaruja. Edytowane 25 czerwca 20204 l przez aph
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Mnie to puste miasto przeraża, w takim megapolis to powinny miliony ludzi żyć, zakorkowane ulice non stop, a tu aut pewnie mniej bedzie niz w gta3. To strzelanie z borderlands i koślawa walka wręcz też nie nastrajają optymizmem. Dziwi ta bardzo chłodna opinia gościa z GOL, ten serwis zawsze walił konia redom a tu między wierszami słychać takie 7/10. Gość nawet porównuje grę do W2 niż W3 z tym, że nie czuć gry AAA. A fakt, że build miał nawet game breaking bugi to też szkoda słów. Studzą hype redzi oj studzą.
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Na polskim eurogamerze pieją z zachwytu. https://www.eurogamer.pl/articles/2020-06-25-gralismy-w-cyberpunk-2077-cd-projekt-red-znow-czaruje
Opublikowano 25 czerwca 20204 l No właśnie, Gry-Online to był wręcz ich serwis. A wygląda na to, że RED nie tylko mają problemy z optymalizacją, ale... przespali 2 lata tego, co działo się w grach. W zasadzie to Days Gone i Rage 2 na tę chwilę zjadają Cyberpunk, a na giełdzie w cenę akcji wliczony jest sukces na miarę RDR2. Hej, to jest naprawdę wszystko bardzo podejrzane.
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Z tym TV Gry to tak na serio czy jakiś większy trolling idzie? Przecież to są pazie jakieś.
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Pazie nie pazie - zobacz, ile zrobili materiału o wyczynach CDProjekt RED dotychczas.
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Dobrowolnie tego oglądać nie będę, ale wiem, że 3 wiedźmin 3 najlepszy.
Opublikowano 25 czerwca 20204 l No zrobili, ale też ocenili Alien Isolation na 6.5( że niby mocno przewidywalny Obcy), więc różnie, to z nimi bywa.
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Przecież robią to co zbiera kliki, a co może zbierać więcej niż the one and only Wiesiek.
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Guys - nie zmienia to faktu, że po 6 latach dostaliśmy ledwie grywalny build, który każda inna firma wstydziłaby się chociażby dać do review. Więc ja dalej się pytam: o co chodzi? Przecież to ma nagrać w rok od premiery 30 mln kopii.
Opublikowano 25 czerwca 20204 l masa ludzi odeszła od cdp po skonczeniu projektu wiesława 3, wiec to co tam sie dzieje aktualnie to nowi utalentowani ludzie, ktorzy zostalu przyciągnięci do projektu marką firmy i tworzą coś nowego od zera. Z jakim wynikiem? To sie jeszcze okaże. Edytowane 25 czerwca 20204 l przez oFi
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Ja jestem głodny dobrego wysokobudżetowego RPGa, nawet jak będzie to tylko dobra gra skończę i będę czekał na fabularne DLC. Po tym co widzę i czytam wiem ,że będzie to gierka która na maksa mi podejdzie. Chwalą dialogi a same zadania nie są liniowe czyli wszystko to czego oczekuję od RPGa. Wiesiek też nigdy nie miał dobrego systemu walki jednak nie po to grałem w te gierki. Może jedynka miała interesujący system ale skrojony typowo pod myszkę. Także myślę ,że w tym temacie się wiele nie zmieni chociaż miło będzie się zaskoczyć.
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Godzinę temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: @Basior z tym Final Fantasy możesz mieć trochę racji. Zapomniałem, bo wciąż leży u mnie w backlogu warto w to zagrac ? mowie to jako osoba, ktora nigdy nie grala w zadnego finala
Opublikowano 25 czerwca 20204 l 11 minut temu, Ukukuki napisał: A mi się podoba, day one U mnie jest podobnie. Przecież, jak taki Adam Smasher pojawił się na ekranie, to.... Czekam, czekam. Jasne, jak było słusznie zauważnone na poprzedniej stronie - fakt, że do premiery wiele czasu nie zostało, przy grze dłubią lata, a i tak ma sporo błędów nie napawa optymizmem, niemniej przypominam, że Wiesław Trzeci też łatany był miesiącami, co nie przeszkodziło mu być uznanym za jedną z najlepszych gier aktualnej generacji.
Opublikowano 25 czerwca 20204 l Hah a gdzieś w przewidywaniach pisałem że Cyberpunk okaże się grą dobrą, ale nie tak jak wszyscy oczekują i zobaczymy wieśka 4 szybciej niż nam się zdaje ciągle realny scenariusz