blantman 5 780 Opublikowano 31 października 2016 Opublikowano 31 października 2016 pokemony i ff xv xD Tyranny >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Pokemony >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> FF nawet nie grając w żadną z tych gier to wiem 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 jak coś edycja specjalna tyranny w pępiku za 129zł http://www.empik.com/tyranny-special-limitowana-edycja-specjalna-obsidian-entertainment,p1131682752,multimedia-p Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 tylko nie radzę jak komuś zależy na zagraniu przed 11. Empik raczej nigdy u mnie nie wyrabiał się na premierę Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 ja ogólnie nie radzę nikomu kupować niczego w Empiku, bo to rak na polskim rynku wydawniczym, ale to już inny temat Co tu w ogóle się dzieje. Porównania Pokemonów z gierkami pokroju Tyranny. Przecież to dwie różne gry są zupełnie. Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Szkoda byloby tej wypasionej edycje nie brac skoro jest w cenie zwyklej. Tyranny mam nadzieje przyjemnie umili grudniowe wolne. Do tego jeszcze mam nieograne Pillarsy i juz moge przykleic sie do ekranu na pare miesiecy. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 No no powiem Wam, że wyglada to bardzo konkretnie. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Pillarsy, Divinity, Wasteland, Tyranny, serce się raduje, że ten trochę zapomniany gatunek cRPG przeżywa teraz taki renesans. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 No kickstarter się jednak czasem przydaje, bez tego by nie było tych gier, tak samo nowego Tormenta. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Wiadomo kiedy pojawią się pierwsze recki? Cytuj
Dante 433 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Embargo na recki jest do 10 listopada. No chyba że jakiś Gamespot czy IGN będą preferencyjnie traktowane. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Ta gra nie ma żadnego marketingu dowiedziałem się o niej ze 2 dni temu, a jako tako śledzę co się dzieje w grach. Na 100% będę w to grał. Przecież ten setting i fabuła jest genialny. Aż dziwne, że mało którzy twórcy decydują się na taki prosty zabieg odwrócenia ról. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Nie oglądałem żadnych trailerów z rozgrywki za parę dni i tak premiera to się zobaczy na bieżąco jak się tytuł prezentuje. Ta gra nie ma żadnego marketingu dowiedziałem się o niej ze 2 dni temu, a jako tako śledzę co się dzieje w grach. Nic dziwnego, pojawił się znikąd i pierwsza zapowiedź była jakoś z 8 miesięcy temu. Sam bym o grze nie wiedział gdyby nie serwisy stricte rpgowe jak Enklawa czy POE pl. Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 7 listopada 2016 Opublikowano 7 listopada 2016 Czy ja wiem, Blantman powiedział że lepsze od Pokemonów i Final Fantasy, chyba sporo za to dali. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 listopada 2016 Opublikowano 7 listopada 2016 Łatwo byc lepszym od poksów i final fantasy No ale to kwestia gustu. Co do gry to mi się podoba taka forma wydawania gry. 0 nakręcania hype'u . Zapowiedź 7-8 miesięcy przed premierą. Data premiery podana RAZ miesiąc przed premierą. 0 opóźnień , mało materiałów (dzięki czemu nie wiemy prawie nic i gra będzie ciekawsza). Ja od razu o grze się dowiedziałem i każdy kto grał w pillarsy i śledził wyjście dlc wiedział o tyranny. Właśnie dla tego community jest tyranny i myślę że spokojnie gra na siebie zarobi jak zagra w nią każdy kto kupił pillarsy. 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 listopada 2016 Opublikowano 7 listopada 2016 Nie jest to gra dla wszystkich, kazdy kto chociaz troche sie gatunkiem interesuje to wie o tym tytule. Sam z Pixela sie o nim dowiedzialem. Cytuj
Konradfus 21 Opublikowano 7 listopada 2016 Opublikowano 7 listopada 2016 Tutaj filmik z prezentacją Edycji Specjalnej: https://www.youtube.com/watch?v=jYVyL3fm7V0 Cytuj
Shankor 1 617 Opublikowano 7 listopada 2016 Opublikowano 7 listopada 2016 (edytowane) Pudełko z Limitowaną Edycją ma kod na steam? Edytowane 7 listopada 2016 przez Shankor Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 listopada 2016 Opublikowano 7 listopada 2016 @Shankor tak ma mały offtop. widze że grasz w enchanced edition baldurs gate 2 . Warto ? gierka spoko bez bugów? Grasz po polsku czy tylko angielski ? Bo po przejściu planescape chętnie bym do baldura wócił ale nie wiem czy ta enchanced jest coś warta Cytuj
Konradfus 21 Opublikowano 7 listopada 2016 Opublikowano 7 listopada 2016 mały offtop. widze że grasz w enchanced edition baldurs gate 2 . Warto ? gierka spoko bez bugów? Grasz po polsku czy tylko angielski ? Bo po przejściu planescape chętnie bym do baldura wócił ale nie wiem czy ta enchanced jest coś warta Jeżeli chodzi o BG 2 EE , to ten sam stary Baldur. Dodali kilka nowych postaci i związanych z nimi zadaniami na nowych bądź starych mapkach. Fajną opcją jest możliwość majstrowania kamerą (przybliżenie-oddalenie) dzięki czemu grafika na dużych monitorach nie gwałci tak oczu jak byśmy grali w wersję oryginalną Zbugowane są jedynie achievmenty , wpadają nie te co trzeba czasem. Innych bugów nie dostrzegłem. BG 1 i BG 2 EE na steama można sobie wgrać oryginalny dubbing i działa w 100%, 1 Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 7 listopada 2016 Autor Opublikowano 7 listopada 2016 Amazon i kilka innych zagranicznych sklepów zmieniło datę przy pudełkowych wersjach z 10 na 15 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 listopada 2016 Opublikowano 7 listopada 2016 w polskich sklepach bez zmian, nie panikuj, na długi weekend bedzie Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 10 listopada 2016 Autor Opublikowano 10 listopada 2016 Poczekam na swoje pudelko do 15, w UK jakas obsuwa. W ogóle pierwsza gra od lat ktora chce kupic w pudelku a nie w cyfrze i taka lipa xd Ciagle mnie kusi zeby kupic na Steamie jak czlowiek. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 10 listopada 2016 Opublikowano 10 listopada 2016 Mam to samo, pokazuje ze planowana dostawa 15. Ostatnia gra w pudelku jaka kupilem to chyba w3 na premiere i tam poszlo bezproblemowo. Wczoraj mnie korcilo zeby anulowac preorder i kupic normalnie klucz, ale zapchalem sie bf1 i poczekam do tego poniedzialku. Tu chyba wiekszosc osob w pudelkach brala wiec pewnie relacje w przyszlym tygodniu dopiero Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 10 listopada 2016 Opublikowano 10 listopada 2016 empik mi mówi, ze 14 wysyłka i 15 do odbioru. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi