Skocz do zawartości

The Witcher

Featured Replies

Opublikowano

Geralt

MV5BMTk5NTQ2NjMzNl5BMl5BanBnXkFtZTYwOTEx

Ciri

mXtsmsG2BZMdbSgaIDhKZ26jmwT.jpg

Kręci Baginski

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 5,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Polski film o polskim bohaterze, kręcony i grany przez Polaków a Ty musiałeś nazwę tematu dać po angielsku :facepalmz:

• wyczuwam niezłą kaszane 

• a ja nie, bo mogą pierdolnąć pg13 dla hajsu

Opublikowano

Polski film o polskim bohaterze, kręcony i grany przez Polaków a Ty musiałeś nazwę tematu dać po angielsku :facepalmz:

Opublikowano

Film nie jest grany przez polaków. To jest Josh Hollloway znany tylko z Lostów. Kręcony będzie na ukrainie chociażby więc już tak się nie podniecaj.

Specjalnie dla ciebie seba edycja

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

moglem napisać tylko ;/

Opublikowano

Film nie jest grany przez polaków. To jest Josh Hollloway znany tylko z Lostów. Kręcony będzie w na ukrainie chociażby więc już tak się nie podniecaj.

Specjalnie dla ciebie seba edycja

Nie widziałem kto to, bo mi się obrazek pierwszy nie dograł.

No ale i tak to niczego nie zmienia :usmiech:

Opublikowano

Światowy film, światowa nazwa.

Opublikowano

Jak troche zmruze powieki to Hollowaya nawet widze jako Geralta. Kurcze, lekkie jaranko jest, bo w sumie gorzej niz to:

8422d32db8d1.jpg

35405_4.jpg

Byc nie moze

Opublikowano

holloway fizycznie ok, ale czy warsztatu starczy?

gorszej sraki niż ta polska nie da się popełnić, więc spoko

Opublikowano

Też po zastanowieniu stwierdziłem, że jednak Holloway wizualnie pasuje idealnie.

Może nawet do kina pójdę!

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

scenariusz ponoć już mają, na bazie książek, CDP dał radę z grą to i oni dadzą. Ja się tylko boję, że skoro za SFX odpowiada Platige Image to będzie strasznie dużo efektów komputerowych i końcowo wyjdzie coś w stylu drugiej trylogii star wars.

Opublikowano

scenariusz ponoć już mają, na bazie książek, CDP dał radę z grą to i oni dadzą. Ja się tylko boję, że skoro za SFX odpowiada Platige Image to będzie strasznie dużo efektów komputerowych i końcowo wyjdzie coś w stylu drugiej trylogii star wars.

Możesz być pewien mocnego nacisku na CGI. Mówimy tu o Bagińskim...

Sawyer świetnym wyborem na Wiedźmina.

Opublikowano

Platige Image zdementowało już plotki o tych aktorach.

Edytowane przez Tankietka

Opublikowano

jeśli wiedźmin nie zostanie zekranizowany przez hollywood z potężnym budżetem i najlepszymi z branży od efektów to dostaniemy padake ze średnią 6,2 na filmwebie

taka prawda, pozdrawiam

Opublikowano

masz przecież budżet spory ponad 20 mln złotych jak na film kręcony w polsce i ukrainie to powinno spokojnie wystarczyć na naprawdę dobry film, przecież wiedzmin to nie jest skala jak w władca pierscieni 10 odcinkową gre o tron zrobili za 60mln więc spokojna głowa

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Budżet jak na jeden odcinek Gry o Tron, ale mimo wszystko z uwagi na Bagińskiego i jego studio jestem dobrej myśli. Jak będzie klimat i aktorsko wyjdzie bez żenady to dla mnie ok.

Opublikowano

No już przestań wymyślać. Budzet jednego odcinka to 6-8mln dolarów gdzie są odcinki kręcone w wielu miejscach na świecie, z dużo bardziej gwiazdorską obsadą.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

masz przecież budżet spory ponad 20 mln złotych jak na film kręcony w polsce i ukrainie to powinno spokojnie wystarczyć na naprawdę dobry film, przecież wiedzmin to nie jest skala jak w władca pierscieni 10 odcinkową gre o tron zrobili za 60mln więc spokojna głowa

budżet ma wynosić 20-30mln, ale dolarów :lapka:

Podczas dzisiejszej wizyty w Dzień Dobry TVN Tomasz Bagiński, reżyser filmu, zdradził, że jego budżet będzie sięgać 20-30 mln dolarów. Jeśli im się uda, będzie to ogromna kwota, jakiej w Polsce nie miał do dyspozycji jeszcze żaden film.

http://naekranie.pl/aktualnosci/wiedzmin-budzet-glowny-aktor-i-inne-szczegoly-758824

Opublikowano

a ja nie, bo mogą pierdolnąć pg13 dla hajsu

Opublikowano

Gierki nie były PEGI 12, więc film też raczej do dzieciaków skierowany nie będzie. Po sukcesie Deadpoola producenci mają teraz trochę inne spojrzenie na te sprawy.