Andżej 2 268 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 spier.dolą to, to pewne. chyba ze to bedzie mini serial cg podobny do a night to remember z głosami z gier, to bym to jakoś przełknął Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 Ja tam czekam, nawet jak bedzie 7/10 to bede happy. Wiedzmin ma mega w ch.uj potencjał. A to jak po wiedzmin 2 zachcialo mi sie podjarany obejrzec serial. No po wejsciu smoka 3 dni wymiotowałem i mialem biegunke. Takze mysle ze powinno byc okej. Film kręcony na ukraine wiec ciecie jesli chodzi o miejscówke mam nadzieje ze bedzie mialo odbicie w kwestii zdjeć i efektów specjalnych. Takze ja bym nie skreslal za szybko Aha no i muza zeby byla na poziomie chociaz tej z gierki Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 budzet jest ok, klimat wiedzmaka buduje cos innego niz efektowne walki ze smokami Cytuj
Figuś 21 257 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 Bagiński już zaprzeczył tym doniesieniom co do aktorów. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 masz przecież budżet spory ponad 20 mln złotych jak na film kręcony w polsce i ukrainie to powinno spokojnie wystarczyć na naprawdę dobry film, przecież wiedzmin to nie jest skala jak w władca pierscieni 10 odcinkową gre o tron zrobili za 60mln więc spokojna głowabudżet ma wynosić 20-30mln, ale dolarów Podczas dzisiejszej wizyty w Dzień Dobry TVN Tomasz Bagiński, reżyser filmu, zdradził, że jego budżet będzie sięgać 20-30 mln dolarów. Jeśli im się uda, będzie to ogromna kwota, jakiej w Polsce nie miał do dyspozycji jeszcze żaden film. http://naekranie.pl/aktualnosci/wiedzmin-budzet-glowny-aktor-i-inne-szczegoly-758824 Masz racje, je.błem się w tamtym poscie ale miałem na mysli dulary w końcu odnosiłem się do Gry o Tron, której budżet też jest dolarach. :czesc: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi