Opublikowano 18 marca 20169 l Najpierw wspólne granie, teraz kino. Co jeszcze? Wypad do restauracji, czy basen?
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l Hardcore Henry - marsz do kina, konsolomaniaki. Ten film jest bardziej growy niż wszystkie dotychczasowe ekranizacje gier razem wzięte. Przez półtorej godziny akcja zwalnia tylko kilka razy, aby w paru kwestiach nakreślić mało istotną fabułę. Tutaj chodzi o rozwałkę, a ta jest na najwyższym poziomie - efektowna, absurdalna i krwawa. Wszystko to okraszone niezłym humorem, kilka razy parsknąłem śmiechem. Gorąco polecam. 8/10 HMMM?
Opublikowano 1 października 20168 l Pierwsze kinowe forumowe spotkanie - great success No ciezko wrocic do domu ;/
Opublikowano 17 lutego 20178 l dobra na moje pytanie o męskie granie nie padła żadna odp. to może kino? w marcu prawie że co tydzień mają być ciekawe premiery LOGAN - ostatni film hugh jackana jako wolverina, który klimatycznie przypomina the las of us? może być dobry film potem KONG - kolejny remake king konga, poprzednia wersja petera jacksona była nawet ciekawa, ta nowa po trailerach wnioskując też coś w sobie ma potem ghost in the shell - ekranizacja klasyki anime, nie można tego puścić bokiem no to jak? ktoś chętny? co powiecie?
Opublikowano 19 lutego 20178 l Yano chyba oczul sie mocno samotny. Gdybym mial blizej z checia bym z toba poszedl yano, dziewczyna nie chce ze mna isc na assasina, ona mnie zupelnie nie rozumie :/
Opublikowano 23 lutego 20178 l janek ja z toba pójde na logana Edytowane 23 lutego 20178 l przez _Be_
Opublikowano 23 lutego 20178 l Ja moge isc jak zaczna znowu mad maxa grac, inne filmy to sobie moge w domu obejrzec
Opublikowano 23 lutego 20178 l janek ja z toba pójde na logana ok, może jeszcze sie ktoś potem zgłosi gdzie mniejwiecej mieszkasz? nie chce cie nachodzić tylko trzeba ustalić które kino będzie najwygodniejsze ;p
Opublikowano 24 lutego 20178 l ja też, tylko w którą strone??? xD ja mieszkam na kabatach, jeśli też jesteś w tej okolicy to można iść do multikina na imielinie, jeśli gdzieś na innych końcach warszawy to pewnie jakieś kino w centrum trzeba wybrać zresztą btw - w wawie z większości miejsc jest 20 min do centrum :p chyba że ktoś ma wyjątkowo dużo przesiadek
Opublikowano 24 lutego 20178 l Tak od początku miesiąca. Yano ja mieszkam na Sielcach przy Czerniakowskiej