Opublikowano 14 grudnia 20168 l Lukas, grasz na PS4, prawda? Z ciekawości - można sterować kursorem za pomocą touchpada wbudowane w DS4?
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Lukas, grasz na PS4, prawda? Z ciekawości - można sterować kursorem za pomocą touchpada wbudowane w DS4? Tak, na PS4. Próbuję za pomoca touchpada, ale nie idzie. Nie sadze by bylo to jednak wygodne. Kursorem mozna tez klasc nasiona. Podlewac trzeba niestety recznie.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Nie sądziłem raczej, by to specjalnie wygodne było, ale byłem po prostu ciekawy, bo jakby nie patrzeć touchpad do kursora naturalnie pasuje .
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Ja prawilnie czekam na wersje na switcha, ale serio to gralbym bardzo chyba wezmę sobie na maca
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Jest przyjemne, nie wiedziałem, że tak się oburzą wszyscy, no ale to FPSXE. Dwa pytania: - czy można jakoś 'zasypać' ziemię potraktowaną motyką? Przez przypadek wykopałem kilka miejsc i teraz brzydko wyglądają; - czy będzie można gdzie indziej zbierać drzewo i inne surowce, jeśli skończą się na terenie farmy?
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Drzewa sobie po prostu zasadź. Ziemia zarośnie sama. Lub możesz użyć na niej kilofa.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Dotychczas to wiedzialem tylko z recenzji i opini graczy, ale teraz to samemu doswiadczylem - grajac w Stardew Valley naprawde czuje sie jakbym gral w Back tu Nature. Wsiakne na amen. Kandydat do platyny. Eh i na co tu poświęcić weekend... na Stardew Valley, na Forze Horizon 3 czy na Wieska 3, ktorego teraz dopiero bede meczyc. Ciezkie zycie gracza.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l A jest jeszcze Pokemon Sun & Moon, Civka 6, Tyranny, TLG z ostatnich premier... pierwsze co mi na myśl przychodzi, a pewnie więcej by tego było. Świetny jest ten rok, szczególnie końcówka.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l No to jest naprawdę frustrujące XD Super gierka kur.wo - przy próbie wczytania sejwa wywala grę. Za każdym razem. Czytałem, że zmiana języka w konsoli ma pomóc. Zobaczymy. Edyta: Tak, działa po zmianie na English-US. PROSZĘ TO NAPRAWIĆ, PANIE APE. Edytowane 14 grudnia 20168 l przez Rozi
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Autor PROSZĘ TO NAPRAWIĆ, PANIE APE. Afaik nie on odpowiada za wersje konsolowe. Porty były zdaje się powierzone komu innemu.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Czy jak mam grę na Macu, a ktoś na PC (steam) to możemy grać razem coopa jak już go wprowadzą?
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Gdzie lepiej sprzedawać plony i inne rzeczy - w tej skrzyni przy domku, u poszczególnych kupców, czy też nie ma to różnicy?
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Dokładnie, do multiplatform dawać. Czyli trzeba kupić czytając pierwsze wpisy.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Pobrał się. Ciekawe, czy naprawia wszystko. Nic nie naprawił XD Edytowane 14 grudnia 20168 l przez Rozi
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Faktycznie gra wywala się za każdym razem, gdy wczytujemy sejwa. Serio z takim bugiem ktoś dopuścił do publikacji gry???
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Nie uwzględnili chyba innych języków w konsoli. Ale pracują nad tym. Tak samo jak na ucinaniu obrazu na niektórych starszych TV. Dzisiaj grałem praktycznie cały dzień, to jest za mocne. Teraz mi Robin kurnik buduje, w nocy i w deszczu napiernicza młoteczkiem xd Zagłębiłem się też do kopalni, ale muszę więcej jedzenia nabrać, żeby mi energii nie brakło.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l A co można zrobić, jak zabraknie nam energii w terenie a nie mamy nic pod ręką? Co się wtedy dzieje?
Opublikowano 14 grudnia 20168 l A co można zrobić, jak zabraknie nam energii w terenie a nie mamy nic pod ręką? Co się wtedy dzieje? Mdlejesz i możesz znaleźć się w różnych miejscach, w zależności przez kogo zostaniesz znaleziony. Czasami też biorą Ci złoto.