XM. 10 821 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 No fajnie, ale szkoda, że tak późno :(. Mam już na PC, PS4 oraz X1. Wsparłem developera już wystarczająco, kolejny raz kupować nie chcę, a pudełeczko bym chętnie przytulił. Gdybym wcześniej wiedział, to nie kupowałbym cyfrowo na jedną z platform. No cóż, szkoda. I tak kupisz, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Dla samego krążka z ost bym kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 To będzie jakiś limitowany nakład jak np. Life is Strange w pudle czy normalna dystrybucja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Nie wiadomo nic. Nie wspominają o jakimś limitowanym nakładzie, więc bądźmy pełni nadziei. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 I tak kupisz, hehe. Kto wie, ale raczej nie jestem fanem kupowania tego samego dwa razy. Jak gierkę mam cyfrowo to nie kusi mnie już zazwyczaj, żeby jeszcze mieć pudełko. Dlatego w tym wypadku chciałbym mieć pudełko, ale nie widzę sensu kupować kolejny raz. No ale nic, fajnie, że ogólnie takie wydanie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 przydała by się jakaś nowa aktualizacja a nie wydanie pudełkowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Są już gdzieś preordery na pudło? Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Wiadomo coś odnośnie multiplayera w jakiejkolwiek postaci? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Są już gdzieś preordery na pudło? Amazon Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Ech... cały miesiąc w kopalni zeszło mi na farmieniu solar essence do pierścionka, a wystarczyło do Krobusa zajrzeć. No nic. Teraz tylko przygotować się na jakiś "szczęśliwy dzień", zrobić zapas kamieni i bomb, i robić raid na Skull Cavern. Kusi platynka ale trofiki za artefakty i automat z saloonu będą sporym wyzwaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Dałem sobie spokój z 'calakowaniem'. O ile praktycznie wszystkie achievementy są osiągalne dla każdego gracza, tak przejście gierki w salonie bez straty życia do wyczyn sam w sobie. Nie te czasy już, żeby strzępić sobie nerwy setkami nieudanych prób i podejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Legenda zasługuje na swoją nazwę. Dwa dni szmatę próbowałem wyciągnąć z wody. Bez 10 lvl z łowienia + Dish o' the Sea, wędki z iridium oraz trap bubber nie pochodzić. To, plus ogromne szczęście. Kilkanaście razy była na haczyku i zawsze się wymykała. Ostatnia walka z nią trwała prawie dwie minuty. Spociłem się cholernie ale wytargałem śledzia z wody. Jeszcze trzy summer fish i rybki będą wszystkie w kolekcji. Tak to zostały jeszcze 3 artefakty, 3 minerały, trochę gotowania, crafting, potworki z kopalni ( tu będzie trochę grindu na duszkach i digletach)... Nie wiem czy dam radę z automatami bo do 1 bossa ciężko dojść. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) Powoli już zbliżam się do momentu, w którym gra przestaje mieć przede mną tajemnice, gdy wiekszość rzeczy jest już odkryta, a życie na farmie kwitnie. Równocześnie mam coraz większego kaca - ogarnia mnie smutek, że tak wspaniała gra jest już prawie za mną. Nie czuje się tego przy każdej grze - tylko przy tych naprawdę wyjątkowych. Ciekawi mnie, co przyniesie co-op. Przydałoby się jakieś zapraszanie graczy na swoją farmę i np. dawanie prezentów. Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Gra od dzisiaj w promocji na PSN za 38zł. Chyba w końcu się skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Uuu. Też bym brał, ale chcę pudełko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) To tylko z importu. I cholera spodziewałem się trochę lepszej jakości tej edycji, że ta instrukcja to będzie obszerna ilościowo książeczka, a tutaj ledwie kilkanaście kartek :/ Za taką kasę to już trzeba wziąć, kilkadziesiąt godzin zabawy i wspaniałego relaksu. Edytowane 10 Maja 2017 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 kuuuusi, ale poczekam na wersję na Switcha, taka gra mobilnie to mus Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 38zł za SV? To prawie kradzież! BRAĆ! Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 kuuuusi, ale poczekam na wersję na Switcha, taka gra mobilnie to musVita plox Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 kuuuusi, ale poczekam na wersję na Switcha, taka gra mobilnie to musVita plox chyba można zapomnieć :( Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) Poczekam na jakiekolwiek info o vitowej wersji do września, jak nie będzie to biorę na stema. Edytowane 10 Maja 2017 przez c0r Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 kupuj plejstejszon 4 i cho na party Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Co nie wejdę w jakiś temat zaje.bistej gierki, to jest CZEKAM NA SWICZA, CZEKAM NA VITĘ XD Weźcie się ogarnijcie bydlaki i kupujcie już teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 kupuj plejstejszon 4 i cho na party jest możliwe że jeszcze w tym roku usłyszysz mój niski męski głos, ale to na tv jeszcze bym musiał kasy uzbierać zobaczymy, ale kiedyś ps4 trzeba kupić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Co nie wejdę w jakiś temat zaje.bistej gierki, to jest CZEKAM NA SWICZA, CZEKAM NA VITĘ XD Weźcie się ogarnijcie bydlaki i kupujcie już teraz. przecież na przenośniaku to wjedzie jak w masełko. też czekam <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi