Gość ragus Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Dobrze wiedzieć. W takim razie z moim polem ziemniorów wyrobię się na styk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Mam 4 kury, 240 siana w tej wieży, coś jeszcze muszę robić żeby jadły? Czy już spokojnie mogę czekać na jajka? Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) Najlepiej codziennie je macac, żeby kurki nas kochaly i żeby jajka były większe i lepsze jakościowo No i codzienne musisz im siano wrzucać do szamania Edytowane 15 Października 2017 przez REZOK Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 no jak jesteś kozak c0rwa farmer to sianko sie samo uzupełnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Elegancko. Majonez się robi, wreszcie jakieś pieniądze, bo kurki były sporą inwestycją i trochę klepałem biedę xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) polecam zbierać fanty do tego opuszczonego ratusza, za wyzwanie wiosenne dostałem 30 losowych ziaren i po farmie wpadł hajs plecak + upgrade kilofa Edytowane 15 Października 2017 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Lepiej jakby te kury jadły trawę, wtedy szybciej dostana serduszka. Do tego trawa sama rosnie. Siano oszczedzaj na zimę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 trawy u regusa w tej zagrodzie to ja nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Trawę koszę i wszystko składam do tych wież. Mam już dwie, trzecia w drodze. >to uczucie, gdy za 2 dni ZBIORY na GOSPODARCE W ogóle szanuję role playing w tej grze. Jestem zamkniętym w sobie rolnikiem, z nikim nie gadam, nikt nie chciał ze mną zatańczyć (nawet stara babka), nie dodałem swojego składnika do zupy dla burmistrza. Mam wyje,bane, liczy się tylko moja GOSPODARKA. Uprawy pięknie rosną, zaraz nastąpi kolejna ekspansja, a niech kur,wy biedaki ze wsi się patrzą i niech zazdroszczą. Żona? Jak będę bogaty to wezmę jakąś podlotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Ragus jaki buntownik, a żeby Cię którejś nocy napadli i rozkradli! i co, pewnie jeszcze korpo wesprzesz i magazyn postawisz w miejsce community center? :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 (edytowane) Jedyne czego mi brakuje w tym 10/10 tytule, to jakiś depozyt, gdzie można by składać oszczędności. i co, pewnie jeszcze korpo wesprzesz i magazyn postawisz w miejsce community center? :[ Edytowane 16 Października 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Nie mogę się doczekać aż będzie ten online co-op, wpadnę na farmę ragusa i mu rozkradnę te cenne JAJA I MAJONEZY Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Te, Ragus, rolniku do wzięcia, potentacie ziemniaka, lordzie ziemny, biznesmenie ubłocony. Powiedz mi proszę. Skąd bierzesz glinę, bo wczoraj pół godziny kopałem motyką w polu i wypadło mi 7 :/ przez 2 dni growe Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Jak tam ziomki, fituje mi wystrój chatki? Tylko Joja Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Te, Ragus, rolniku do wzięcia, potentacie ziemniaka, lordzie ziemny, biznesmenie ubłocony. Powiedz mi proszę. Skąd bierzesz glinę, bo wczoraj pół godziny kopałem motyką w polu i wypadło mi 7 :/ przez 2 dni growe Kop na plaży. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 mam maszyne do majonezu a nie mam nawet jednej kury yolo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) mam maszyne do majonezu a nie mam nawet jednej kury yolo Od siebie mogę jedynie polecić 4 (cztery) maszyny do robienia majonezu Jajex®. Dzięki temu ekskluzywnemu osprzętowi jestem w stanie wyciągnąć 100% wydajności z moich 4 (czterech) kurek. Pozwoliło mi to zainwestować w uprawę rolną oraz w stajnie z 4 (czterema) prestiżowymi krowami. Dzięki takiej działalności wiem, że pieniążki, które zarobię będę mógł wydać na prestiżowe towary, co w konsekwencji zaowocuje zainteresowaniem ze strony wiejskich dziewczyn, którym zależy tylko na pieniądzach. Edytowane 17 Października 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 to jak mam 4 kury to polecasz 4 maszyny do majonezu? jedna nie ogarnie? ciezko pracuje w kopalni ale juz widze w perspektywie moja wille z duzym tv, kominkiem i alkoholem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Codziennie trzeba podlewac uprawy? I czy mozna gotowac zarcie sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 No jak pada to nie musisz podlewać Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 jak zbudujesz kuchnie to mozna gotować, sa przepisy itp Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 No jak pada to nie musisz podlewać No, ale zanim podleje wszystko to juz nie mam energii o 9 rano Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) to żarcie ma statystyki +do hp i + do energii, batony z szyszek dają boosta do energii zobacz w w ekranie craftu, 3 składniki ogólnodostępne walają się wszędzie przy twojej chacie Edytowane 18 Października 2017 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 No jak pada to nie musisz podlewać No, ale zanim podleje wszystko to juz nie mam energii o 9 rano Widocznie masz za dużo roślinek na Twój poziom rozwoju narzędzi i farmy. Musisz sobie ogarnąć lepsze konewki co podlewają więcej pól niż jedno za jednym zamachem albo spryskiwacze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi