Skocz do zawartości

Stardew Valley

Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale ta gra ma tyle contentu, co to głowa mała. Można być kim się chce, wędkarzem, górnikiem, a nawet wojownikiem i na Tym nawet zarabiać. Nie trzeba być farmerem, żeby sadzić plony i opiekować się zwierzętami, tyle rozwoju w grze masz, że nie masz co w ręce włożyć. Czekam na ten nowy dodatek, co autor robi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No to warto było jeszcze nie sprzedawać vity, zaje.bista wiadomość. Mam nadzieję tylko że tego nie anulują bo już nie takie tytuły / porty były kasowane, ale z drugiej strony twórcy cały rok nie dawali żadych konkretów, więc może rzeczywiście upewnili się że wszystko pójdzie po ich myśli.

Opublikowano

Nie anulują raczej. Celowo dev czekał tyle czasu z ogłoszeniem tego oficjalnie, aby być absolutnie pewnym, że port na Vitę będzie możliwy. To nie jest Nicalis, żeby naobiecywać a potem mieć to w du,pie. Wszystko co ConcernedApe obiecuje to zawsze jest spełnione. 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

A ostatnio sobie myślałem kiedy oni w końcu tą wersję na Vitunię wypuszczą. No i proszę :). Podoba mi się ten styl ogłaszania daty premiery na kilka dni przed samą premierą. Czekam bardzo, ostatnio Vitę odkopałem i więcej poza domem gram niż na Switchu.

Opublikowano

Kupiłem wersję na switcha i magia tej gry odżyła. Miałem odpalić coś innego, ale konsola uśpiona była na sv. I przegrałem tak kilka godzin bo ciągle było coś do zrobienia. 2 razy już zemdlałem, raz nie zdążyłem wrócić z kopalni a raz z ryb. Zbudowałem mostek nad morzem i co kilka dni wpadają muszle i korale. Bardzo fajna kasa na początek. Muszę się skumulować z Eliotem, mam nadzieję, że w jego.chatce na plaży jest coś ciekawego. Teraz w planach rozbudowanie farmy zarówno o rośliny jak i zwierzęta. 

Opublikowano

Farma juz prawie przygotowana na przyjmowanie gosci. Caly czas pykam sobie w Stardew Valley. Mialem przerwe, ale teraz chce zrobic w koncu 100%. Ciekawe co to bedzie za nowa zawartosc, ktora ma byc dodana z patchem dodajacym multi.

Opublikowano

Czy jest na forum jakis kozak, który okrasił Stardew Valley platynką?
Pytam, bo słyszałem wiele o trofeum Fector's Challenge za przejście "Journey Of The Prairie King" bez zginięcia - ktoś tego dokonał? :)

Opublikowano

Agroraport:

Mam już kurnik i 4 kury, w budowie jest silos. Jest lato, więc czekam na plony. Ładnie sobie wszystko ułożyłem a samo pole otoczyłem płotem. Wyłożyłem też chodnik. Olewam na razie mieszkańców bo na to jeszcze będzie czas. Nie wiedziałem o co chodzi z eventem z zupą. Teraz już wiem, że trzeba mieć przy sobie wysokiej jakości składniki. Ja dolałam to co po drodze znalazłem w śmietniku  czyli joja colę - No nie smakowała temu ważnemu gościowi. No ale taka jest ta gra uczysz się na błędach. Teraz nie wiem czy zbierać 10k na kuchnie czy 7,5 na wędkę z irydium. Bo mam już 7 lvl fishingu i fajne ryby się trafiają, a niektórych skur.wieli nadal nie mogę wyciągnąć. Dodatkowo wrzucam 6 klatek do morza codziennie. Co za gierka :banderas:

Gość Rozi
Opublikowano

Nie olewaj ludzi. Znajdź sobie loszkę i weź z nią ślub, bardzo się przydaje - podlewa rośliny, karmi zwierzęta.