Gość Rozi Opublikowano 15 listopada 2017 Opublikowano 15 listopada 2017 Na wszystkie, albo na wszystkie bez Switcha. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 23 listopada 2017 Opublikowano 23 listopada 2017 Ale ta gra ma tyle contentu, co to głowa mała. Można być kim się chce, wędkarzem, górnikiem, a nawet wojownikiem i na Tym nawet zarabiać. Nie trzeba być farmerem, żeby sadzić plony i opiekować się zwierzętami, tyle rozwoju w grze masz, że nie masz co w ręce włożyć. Czekam na ten nowy dodatek, co autor robi. Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 23 listopada 2017 Opublikowano 23 listopada 2017 Coś wiadomo o tym dodatku? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 listopada 2017 Opublikowano 23 listopada 2017 Będzie dodany wraz z multiplayerem, premiera początek 2018. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 grudnia 2017 Opublikowano 8 grudnia 2017 https://stardewvalley.net/blog/ W przyszłym roku Stardew Valley wyląduje na Vicie, bez multiplayera. A tu screen z nowej zawartości, którą robi ConcernedApe: Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 grudnia 2017 Opublikowano 8 grudnia 2017 Holy shit oni to naprawdę zrobią, naprawdę będzie wersja na Vitunię! Mało tego, będzie to cross-buy. Wszyscy, którzy mają już gierkę cyfrowo na PS4 dostaną wersję na Vitę za darmo. Co za wspaniałe wieści. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 grudnia 2017 Opublikowano 8 grudnia 2017 No to warto było jeszcze nie sprzedawać vity, zaje.bista wiadomość. Mam nadzieję tylko że tego nie anulują bo już nie takie tytuły / porty były kasowane, ale z drugiej strony twórcy cały rok nie dawali żadych konkretów, więc może rzeczywiście upewnili się że wszystko pójdzie po ich myśli. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 grudnia 2017 Opublikowano 8 grudnia 2017 Nie anulują raczej. Celowo dev czekał tyle czasu z ogłoszeniem tego oficjalnie, aby być absolutnie pewnym, że port na Vitę będzie możliwy. To nie jest Nicalis, żeby naobiecywać a potem mieć to w du,pie. Wszystko co ConcernedApe obiecuje to zawsze jest spełnione. Cytuj
Igor67 139 Opublikowano 8 grudnia 2017 Opublikowano 8 grudnia 2017 O w końcu jakaś gra dla której z chęcią włączę konsole. Oprócz guacamelee chyba nic więcej nie przeszedłem na niej Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 https://stardewvalley.net/ps-vita-release-date/ a ty jak tam @c0ŕ? Brak vituni? a na pecetach beta multika, oby szybko pojawił się też na konsolach Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 Już zapakowana do wysyłki ehh, spaniały timing Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 @Pupcio pamiętaj, że jak będzie online na konsolach przyjeżdżam na inspekcję na twoje ranczo. Ma być ładnie, czysto, schludnie, gówniaki odchowane, a świnki-rozalinki zadowolone. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 38 minut temu, Pupcio napisał: https://stardewvalley.net/ps-vita-release-date/ a ty jak tam @c0ŕ? Brak vituni? a na pecetach beta multika, oby szybko pojawił się też na konsolach kur.wa w końcu kupiłem to w tamtym roku tylko ze względu na ewentualną premierę na Vicie i się doczekałem Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 wspaniała wiadomość teraz muszę tylko znaleźć gdzie zapodziała się moja Vita Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 maja 2018 Opublikowano 14 maja 2018 A ostatnio sobie myślałem kiedy oni w końcu tą wersję na Vitunię wypuszczą. No i proszę :). Podoba mi się ten styl ogłaszania daty premiery na kilka dni przed samą premierą. Czekam bardzo, ostatnio Vitę odkopałem i więcej poza domem gram niż na Switchu. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 15 maja 2018 Opublikowano 15 maja 2018 Kupiłem wersję na switcha i magia tej gry odżyła. Miałem odpalić coś innego, ale konsola uśpiona była na sv. I przegrałem tak kilka godzin bo ciągle było coś do zrobienia. 2 razy już zemdlałem, raz nie zdążyłem wrócić z kopalni a raz z ryb. Zbudowałem mostek nad morzem i co kilka dni wpadają muszle i korale. Bardzo fajna kasa na początek. Muszę się skumulować z Eliotem, mam nadzieję, że w jego.chatce na plaży jest coś ciekawego. Teraz w planach rozbudowanie farmy zarówno o rośliny jak i zwierzęta. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 15 maja 2018 Opublikowano 15 maja 2018 Farma juz prawie przygotowana na przyjmowanie gosci. Caly czas pykam sobie w Stardew Valley. Mialem przerwe, ale teraz chce zrobic w koncu 100%. Ciekawe co to bedzie za nowa zawartosc, ktora ma byc dodana z patchem dodajacym multi. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 15 maja 2018 Opublikowano 15 maja 2018 Czekałem na wersje na vite, fajnie, że teraz promo, biore. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 20 maja 2018 Opublikowano 20 maja 2018 Bardzo lubie kanal tego goscia. Masa fajnych filmikow ze Stardew Valley. Tu pokazuje multiplayer oraz nowy content. 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 20 maja 2018 Opublikowano 20 maja 2018 Czy jest na forum jakis kozak, który okrasił Stardew Valley platynką? Pytam, bo słyszałem wiele o trofeum Fector's Challenge za przejście "Journey Of The Prairie King" bez zginięcia - ktoś tego dokonał? Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 20 maja 2018 Opublikowano 20 maja 2018 Automaty to chore trofeum ale to nic w porównaniu z ufundowaniem śmieci do muzeum. Chyba w totka prędzej wygrasz. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 21 maja 2018 Opublikowano 21 maja 2018 Agroraport: Mam już kurnik i 4 kury, w budowie jest silos. Jest lato, więc czekam na plony. Ładnie sobie wszystko ułożyłem a samo pole otoczyłem płotem. Wyłożyłem też chodnik. Olewam na razie mieszkańców bo na to jeszcze będzie czas. Nie wiedziałem o co chodzi z eventem z zupą. Teraz już wiem, że trzeba mieć przy sobie wysokiej jakości składniki. Ja dolałam to co po drodze znalazłem w śmietniku czyli joja colę - No nie smakowała temu ważnemu gościowi. No ale taka jest ta gra uczysz się na błędach. Teraz nie wiem czy zbierać 10k na kuchnie czy 7,5 na wędkę z irydium. Bo mam już 7 lvl fishingu i fajne ryby się trafiają, a niektórych skur.wieli nadal nie mogę wyciągnąć. Dodatkowo wrzucam 6 klatek do morza codziennie. Co za gierka :banderas: Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 maja 2018 Opublikowano 21 maja 2018 Nie olewaj ludzi. Znajdź sobie loszkę i weź z nią ślub, bardzo się przydaje - podlewa rośliny, karmi zwierzęta. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 21 maja 2018 Opublikowano 21 maja 2018 Będę coś z Abigail próbował, ale nie jest łatwo więc trochę olalalem, ale na pewno się za nią wezmę w końcu Cytuj
_White_ 79 Opublikowano 21 maja 2018 Opublikowano 21 maja 2018 Może to głupie pytanie, ale zastanawia mnie czy będzie cross-save w wersji na Vitę/PS4. Nie bardzo chce mi się zaczynać od nowa... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi