Ukukuki 6 856 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 (edytowane) Ciekawe jak będzie wyglądał interfejs i kiedy wersja na androida. Edytowane 10 Października 2018 przez Ukukuki Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Mam nadzieje że twórca topi się w pieniążkach i już myśli nad kolejną gierką Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Kasa bedzie splywac strumieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Jako, że ostatnio non stop gram tylko w SV to przypominam, że wszedł patch na switch z coop. 3 rok, a prawie kończę community center, 110 poziom jaskini. No jest jeszcze sporo rzeczy do zrobienia. Kurde 80h na liczniku, a wciąga dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Ja czekam na patcha na PS4 i jadę jeszcze jedną farmę, tym razem może w innym otoczeniu i z wybudowaniem JojaMartu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 856 Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Wiadomo już coś o wersji na androida? Pogralbym sobie mobilnie w to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 856 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chucklefish.stardewvalley Możecie się już zapisać na powiadomienie w sklepie google Przegrałem w to z 40h na Xboxie, 50h na steam a teraz kupię to trzeci raz na androida. Indyk mojego życia. Edytowane 21 Lutego 2019 przez Ukukuki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Ja mam 245h :). 10/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 No to zdrowy wariat z ciebie Napisz czy da się wreszcie znaleźć wszystkie artefakty to może wrócę doglądnąć rozi'ego i kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 4 minuty temu, Farmer napisał: No to zdrowy wariat z ciebie Napisz czy da się wreszcie znaleźć wszystkie artefakty to może wrócę doglądnąć rozi'ego i kolegów. Nie mam jeszcze :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 A zbierasz czy tylko jak coś się trafi? (pipi)ana skamielina z palmy śni mi się po nocach. Wszystko inne po kilka sztuk, a tego za cholerę znaleźć nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 (edytowane) 37 minut temu, Farmer napisał: A zbierasz czy tylko jak coś się trafi? (pipi)ana skamielina z palmy śni mi się po nocach. Wszystko inne po kilka sztuk, a tego za cholerę znaleźć nie mogę. Jak coś się trafi :). Głównie urządzałem farmę, tak żeby robiła wrażenie. Kiedyś siedziałem dużo w LBP, niedługo być może Super Mario Maker mnie wciągnie. Wiem, że to inne gry, ale najwidoczniej lubię coś tworzyć i SV mi to dało na swój sposób. Edytowane 22 Lutego 2019 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 856 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Ja już więcej nie idę w zwierzęta, za dużo z tym roboty. Na steam mam wszystko na maksa jeśli chodzi o produkty od zwierząt i już mi się nie chce w to bawić. Teraz w sumie gram na luzie, kasy jak lodu to bardziej chodzę i zwiedzam. Zagrałbym kiedyś w drugą część z taką samą grafiką ale w zupełnie innym otoczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Gra troche ucierpiala przez to, ze robi ja jedna osoba. Moglibysmy juz dawno dostac nowy content. Bez przesady z iloscia, ale powitalbym nowe warzywa czy owoce, ktos moglby sie przyprowadzic do wioski przynoszac nowe questy, moglaby zostac odkryta nowa kopalnia - potencjal jest. A tak to nawet tego co-opa na PS4 juz sie nie doczekam, bo deweloping idzie w slamazarnym tempie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 856 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Też prawda, gościu zarobił górę złota na tej gierce i to w pełni zasłużenie. Sam to kupię 3 raz jak wyjdzie na androida. Ja bym zagrał w następną część która dzieje się na jakiejś tropikalnej wyspie z totalnie egzotycznymi warzywami, zwierzętami czy owocami. Mogła by być też część dziejąca się w starożytności czy średniowieczu albo świecie fantasy. Ta sama mechanika i styl graficzny Szarpałbym te wszystkie części jak szalony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 856 Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 https://www.ppe.pl/news/130285/stardew-valley-wreszcie-z-data-premiery-na-androidzie.html Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Gdzies czytalem na jego blogu chyba, ze w tym roku zatrudnia zespol i ruszaja z tworzeniem wiekszej ilosci zawartosci do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 856 Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Pograłem kilka godzin w wersję na Androida i jest świetnie. Mój ulubiony indyczek zawsze ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 W dniu 14.03.2019 o 20:59, Ukukuki napisał: Pograłem kilka godzin w wersję na Androida i jest świetnie. Mój ulubiony indyczek zawsze ze mną A jak sterowanie? Wedlug tej recki wyszlo kiepsko. Cytat Winowajcą jest szalenie niewygodne sterowanie. Twórcy zapewne długo rozważali jaki rodzaj kierowania postacią zaimplementować w porcie na smartphony i tablety. Wybrali jednak bardzo źle. Zamiast klasycznych wirtualnych strzałek i przycisków, w grze poruszamy się przy pomocy kliknięć paluchem w ekran. Klikniemy w punkt A, postać się do niego przemieszcza. Można także trzymać palucha dłużej na ekranie i zmieniać jego położenie, a wtedy nasz farmer będzie podążał w jego kierunku. Problem w tym, że często nie pójdzie taką trasą, jakbyśmy chcieli (tym bardziej, że gra nie obsługuje ruchu w 360 stopniach), więc to rozwiązanie działa jeszcze gorzej. Tak samo wygląda walka czy inne czynności, takie jak zbieranie plonów, podlewanie, itp. Jest to po prostu niewygodne i mało precyzyjne. W efekcie nawet proste czynności, jak posadzenie buraków czy innego zielska, tak by rosły elegancko koło siebie, wymaga sporych pokładów cierpliwości. Sytuacja staje się jeszcze gorsza, gdy odwiedzimy przepełnioną potworami jaskinię i próbujemy walczyć - w momencie gdy kilkukrotnie dostałem bęcki przez to, że nie mogłem precyzyjnie kliknąć na atakującą mnie kreaturę, to definitywnie odechciało mi się wybierać na podziemne wyprawy. http://www.miastogier.pl/recenzja,mob,2506.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 856 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 @Lukas_AT Jeszcze nie byłem w kopalni, z walką może być kiepsko na na małych telefonach. Wydaje mi się ,że aby walczyć komfortowo to pasuje mieć ekran 6 cali. Ja gram na 5,8 (jednak nie na standardowych proporcjach ekranu więc mam pasy po bokach) i nie mam problemów z sadzeniem czy zbieraniem. Tak samo postać podąża za naszym palcem więc z klinowaniem się postaci nie miałem problemu. Wydaje mi się ,że problemy tego gościa wynikają z tego ,że grał na małym ekranie z startowym widokiem. Ja mam przybliżoną kamerę aby mi się komfortowo grało bo na początkowym przybliżeniu faktycznie były by problemy z klikaniem w potworki czy rośliny bo wszystko było mega małe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Trzeba będzie znowu przeżyć kilkaset godzin w tym świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 No wreszcie. @Pupcio glancuj chlew, będzie inspekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Pole zarosło Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 (edytowane) No elo: https://twitter.com/ConcernedApe/status/1176646037458411521 Edytowane 25 Września 2019 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi