Gość Rozi Opublikowano 12 marca 2021 Opublikowano 12 marca 2021 11 godzin temu, Ryo-San napisał: Sprawdź sobie w takim razie Obra Dinn Polecam w opór! A wracajac do tematu to taka ostatnio mnie naszła myśl że mam już dość zabijania w tych wszystkich grach, dość stresujących i nerwowych rajdów czy meczów PvP. Ciągłych dyskusji o tym czy jednak +0.2% szansy na kryta będzie lepsze niż +2.6% obrażeń od kryta! Chciałem pograć w coś na chillu, na totalnej wyjebce i nawet myślałem o Animal Crossing czy Harvest Moon a tu cyk jakieś Stardew Valley o którym nigdy nie słyszałem i pewnie gdyby nie forumek to bym nie usłyszał a do tego zrobione przez jednego gościa i jak czytam te wszystkie posty to jest OP w chooy. Biere!!! Tutaj też się zabija ;__; Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 22 marca 2021 Opublikowano 22 marca 2021 W dniu 11.03.2021 o 23:57, Ryo-San napisał: Sprawdź sobie w takim razie Obra Dinn Polecam w opór! A wracajac do tematu to taka ostatnio mnie naszła myśl że mam już dość zabijania w tych wszystkich grach, dość stresujących i nerwowych rajdów czy meczów PvP. Ciągłych dyskusji o tym czy jednak +0.2% szansy na kryta będzie lepsze niż +2.6% obrażeń od kryta! Chciałem pograć w coś na chillu, na totalnej wyjebce i nawet myślałem o Animal Crossing czy Harvest Moon a tu cyk jakieś Stardew Valley o którym nigdy nie słyszałem i pewnie gdyby nie forumek to bym nie usłyszał a do tego zrobione przez jednego gościa i jak czytam te wszystkie posty to jest OP w chooy. Biere!!! Tylko Animal Crossing kolego. Tez szukałem gierki na chillout, najpierw okolo 90h w SV, ale dopiero w gierce od Nintendo znalazlem święty spokój i brak presji na wynik Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 22 marca 2021 Opublikowano 22 marca 2021 Chyba nigdy nie wyhodowałeś mega dyni że mówisz takie rzeczy Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 23 marca 2021 Opublikowano 23 marca 2021 No mialem ale wc0rvia mnie ta kopalnia, pasek życia i zabijanie stworków i co poradze Wspaniała gierka, ale jak ktos chce sie totalnie odprężyć, to AC > SV Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 23 marca 2021 Opublikowano 23 marca 2021 Nie ma przymusu schodzenia do kopalni! Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 23 marca 2021 Opublikowano 23 marca 2021 Dokładnie Nie musisz nawet bawić się w farmera bo możesz ścinać drzewka albo łowić ryby no ale maciucha Ci powie że go stresuje stardew valley Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 23 marca 2021 Opublikowano 23 marca 2021 Jedną farmę miałem z menelem. Łowiłem tylko rybki i zbierałem to co na dziko wyrosło. No kokosów z tego nie ma Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 23 marca 2021 Opublikowano 23 marca 2021 No wiadomo ze można sobie podlewac kwiatki i pszenice basic konewką do usranej śmierci, ale jednak metale z kopalni są mocno potrzebne. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 23 marca 2021 Opublikowano 23 marca 2021 Jak dla mnie kopalnie z tą grającą w tle muzyczką to zawsze mega relaksująca wyprawa. 1 Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 25 marca 2021 Opublikowano 25 marca 2021 (edytowane) Kurde, nadziałem się na spoiler przez tytuł filmiku na youtubie. Otóż szukając soundtracku z update 1.5 Spoiler A konkretnie z wyspy, wyświetlił mi się tytuł: pirate theme. Czyli pewnie piraci przypływają. Edytowane 25 marca 2021 przez Lukas_AT Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 25 marca 2021 Opublikowano 25 marca 2021 A ja pobrałem sobie sw na komórkę żeby sprawdzić jak to się sprawuje. Nie wierzę że w to ktoś gra z własnej woli na telefonie Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 25 marca 2021 Opublikowano 25 marca 2021 Z padem i klipsem gra sie jak na konsoli. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 25 marca 2021 Opublikowano 25 marca 2021 85h nabite na telefonie/iPad bez klipsów i pada, idealna gra na telefony imo na dużym tv nie ma opcji żebym w to grał Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 25 marca 2021 Opublikowano 25 marca 2021 Mi też kompletnie nie podchodzi na telefonie. Godzinkę pograłem i dałem sobie spokój. Cytuj
poniedzialek1001 50 Opublikowano 6 czerwca 2021 Opublikowano 6 czerwca 2021 Panowie, czy ta gra rzeczywiście jest taka zajebista jak każdy mówi? Planuję zakup na PS4, ale nie wiem czy się nie odbiję. Niby 60 ziko, ale głupio by było odpalić na 2 godziny i się pożegnać. Nie zanudzi mnie? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 czerwca 2021 Opublikowano 6 czerwca 2021 WYKURWISTA. Brać, nie oglądać się. Cytuj
poniedzialek1001 50 Opublikowano 6 czerwca 2021 Opublikowano 6 czerwca 2021 Ok. Aha, dodam tylko, bo zapomniałem. W tym roku na wakacje będę miał kilka rzeczy ogólnobudowlanych do zrobienia i innych na ogródku również. Nie żartuję mówię poważnie. Czy to nie będzie za dużo? Jak porobię w życiu realnym, to czy później będzie mi się chciało latać po polu w tej grze również? Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 6 czerwca 2021 Opublikowano 6 czerwca 2021 To zmienia postać rzeczy. Nie graj. Cytuj
poniedzialek1001 50 Opublikowano 6 czerwca 2021 Opublikowano 6 czerwca 2021 (edytowane) Ale nie no. Pytam poważnie. Może ktoś miał podobnie i się podzieli doświadczeniem. Edytowane 6 czerwca 2021 przez poniedzialek1001 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 czerwca 2021 Opublikowano 6 czerwca 2021 To tylko gra video, do tego relaksująca. Nikt cię w niej do niczego nie zmusza nawet nie musisz się bawić w sadzenie, jest łowienie rybek, zajmowanie się zwierzątkami w zagrodzie, złażenie do kopalni, wydobywanie surowców i napieprzanie się z nietoperzami. Cytuj
poniedzialek1001 50 Opublikowano 6 czerwca 2021 Opublikowano 6 czerwca 2021 Ok. To dzięki za odpowiedzi. Zastanawiałem się jeszcze nad Disgaea 5, gdyby trafiła się jakaś przecena, ale skoro tak piszecie to prawdopodobnie obadam temat i zaopatrzę się w ten tytuł. Cytuj
Meanthord 325 Opublikowano 6 czerwca 2021 Opublikowano 6 czerwca 2021 2 godziny temu, poniedzialek1001 napisał: Ok. Aha, dodam tylko, bo zapomniałem. W tym roku na wakacje będę miał kilka rzeczy ogólnobudowlanych do zrobienia i innych na ogródku również. Nie żartuję mówię poważnie. Czy to nie będzie za dużo? Jak porobię w życiu realnym, to czy później będzie mi się chciało latać po polu w tej grze również? W sumie dobre pytanie. Czy np. górnik grałby z przyjemnością w symulator górnika? Tak czy inaczej gra jest wybitnie godna polecenia. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 czerwca 2021 Opublikowano 6 czerwca 2021 Nie widzę przeciwwskazań. Widziałem raz komiks, że typek od budowlanki kończy pracę i idzie do domu pograć i odpala jakiś Construction Simulator. Sam mam znajomego kolejarza co czasem sobie pociupie w Train Sim ale wracając do tematu Stardew to nie symulacja a gra ze swoimi własnymi założeniami. Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 6 czerwca 2021 Opublikowano 6 czerwca 2021 36 minut temu, Meanthord napisał: W sumie dobre pytanie. Czy np. górnik grałby z przyjemnością w symulator górnika? Tak czy inaczej gra jest wybitnie godna polecenia. To nie jest ten sam kaliber. Gdyby jeździł zawodowo autobusami, to może granie po pracy w Bus simulator nie byłoby najprzyjemniejsza rzeczą na świecie, ale w tym wypadku? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi