Pupcio 18 382 Opublikowano 23 września Opublikowano 23 września No nie jest to poziom patcha z wyspą ale nowości i tak jest multum. Co za gość z tego Erica, teraz niech sobie odpocznie a potem jazda z robieniem czekoladziarza 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Da sie na jednym save zrobic Community Center i Korpo market czy trzeba grac dwa razy? Cytuj
Suavek 4 655 Opublikowano 24 września Autor Opublikowano 24 września Trzeba grać dwa razy. Ewentualnie jeśli myślisz tylko o osiągnięciu, to można zrobić kopię Save'a lokalnie, zrobić jedno, przywrócić save'a i kontynuować drugie. Benefity zrobione w Community Center (zakończone) przenoszą się do magazynu Joja. Ostatnio grając zrobiłem w Community Market prawie wszystko, bo nagrody lepsze i łatwiejsze, a na sam koniec zbudowałem Magazyn, w którym tylko musiałem parę rzeczy dokończyć. Cytuj
Pupcio 18 382 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września A jak wybierzemy drogę joja to wtedy Spoiler kino jest w community center? Cytuj
Suavek 4 655 Opublikowano 24 września Autor Opublikowano 24 września 5 minut temu, Pupcio napisał(a): A jak wybierzemy drogę joja to wtedy Ukryj zawartość kino jest w community center? Tak. Cytuj
Lukas_AT 1 186 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Byc moze bedzie to ciekawa alternatywa. Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Oceny na Stimie mówią same za siebie. Cytuj
Suavek 4 655 Opublikowano 25 października Autor Opublikowano 25 października Okropny styl graficzny. To już bardziej tym bym się zainteresował: https://store.steampowered.com/app/2142790/Fields_of_Mistria/ Cytuj
Pupcio 18 382 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października O kant dupy rozbić te zamienniki Cytuj
Suavek 4 655 Opublikowano 25 października Autor Opublikowano 25 października 10 minut temu, Pupcio napisał(a): O kant dupy rozbić te zamienniki Ciekawe, ilu było takich, co to samo mówili z początku o SV w kontekście serii Harvest Moon/Story of Seasons. Cytuj
lysyolec 8 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Ciekawe kiedy wyjdzie nowa gierka od twórcy SV, a przy okazji nowe Hollow Knight. Dłuży im się to jak sam skurwysyn. Cytuj
Farmer 3 270 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada Wleciało jak złoto Na razie tylko marchewkę posadziłem ale byle do festiwali. No i dodali kilka trofików. Odpalasz grę a tu pyk, trofik za bycie zajebistym 1 Cytuj
Butt 3 427 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada No zainstalowałem update na gogu, z przyzwyczajenia, ale nie odpalałem. Zauważyłem że już minęły ponad 2 lata od ostatniego uruchomienia. Cytuj
Pupcio 18 382 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada Mnie namawiają znajomi na multika ale na sonce przed tv już mi się nie chce zaczynać od nowa musi kołderka edition być grana kiedyś Cytuj
Farmer 3 270 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Już o tym pisałem ale brakuje mi trochę modów z pc. Odbicia w wodzie, rybki czy skiny npc-tów. Odświeżyło by to trochę grę ale cieszę się tym co mam. Jakiś huragan ostatniej nocy nawiedził wiochę. Na farmie brak zniszczeń więc trzeba się porozglądać po okolicy. Cytuj
Lukas_AT 1 186 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada (edytowane) Chcialem odkrywac inne zakonczenia w Silent Hill 2, ale chyba bedzie musial poczekac, bo w weekend odpalam znow Stardew Valley po chyba roku nieobecnosci na farmie. Godzinę temu, Farmer napisał(a): Już o tym pisałem ale brakuje mi trochę modów z pc. Odbicia w wodzie, rybki czy skiny npc-tów. Odświeżyło by to trochę grę ale cieszę się tym co mam. Te mody to oferuja i tak tyle zawartosci, ze mamy druga gre. Chetnie bym kiedys na PC przeszedl ponownie, ale sama gra i tak ma tyle zawartosci, ze nie wiem czy bym nie przesadzil spedzajac 600h w takiej grze liczac dwa runy. Edytowane 6 listopada przez Lukas_AT Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada W dniu 25.10.2024 o 17:44, lysyolec napisał(a): Ciekawe kiedy wyjdzie nowa gierka od twórcy SV, a przy okazji nowe Hollow Knight. Dłuży im się to jak sam skurwysyn. Koleś ma zero ciśnienia. Sam mówił że portowanie tej nowej wersji na konsole wyglądało po prostu tak że przestał robić Haunted Chocolatier i portował, a jak skończy to wróci do Chocolateria. Wiele ma różnych aktywności pobocznych z SV nadal. Napisał też "jeśli gra nigdy nie zadowoli moich standardów że wszystko w niej jest dobre, to jej po prostu nigdy nie wypuszczę", więc raczej wiele lat przed nami. Cytuj
Szwed 637 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Odpaliłem nowego sejwa wczoraj i już prawie jestem w lecie. Truskawki zebrane i gotowe dla Maru, czerwona kapusta też przygotowana do bundle'a, hehe. Nie wiem tylko którą żonę sobie wybrać. Nerdziarę lubiącą retro? Czy może jednak trochę kujonicę-pielęgniarkę? A może nauczycielkę? Abigail już kiedyś jako żonę miałem, Maru i Penny nie. Patrząc na prezenty to Abigail albo Maru się przydają najbardziej. Kurde, zawsze mam trudny wybór z nimi xD Cytuj
Lukas_AT 1 186 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada (edytowane) Godzinę temu, ogqozo napisał(a): Koleś ma zero ciśnienia. Sam mówił że portowanie tej nowej wersji na konsole wyglądało po prostu tak że przestał robić Haunted Chocolatier i portował, a jak skończy to wróci do Chocolateria. Wiele ma różnych aktywności pobocznych z SV nadal. Napisał też "jeśli gra nigdy nie zadowoli moich standardów że wszystko w niej jest dobre, to jej po prostu nigdy nie wypuszczę", więc raczej wiele lat przed nami On ma tyle kasy i wciaz tyle kasy do niego splywa (SV wciaz sprzedaje sie dobrze), ze nie musi sie spieszyc. Robi drugi projekt zycia. Moze robic bez cisnienia. I po grze bedzie czuc, ze produkcja sie zakonczyla, gdy gra byla gotowa. Ten brak presji zawsze czuc. Edytowane 6 listopada przez Lukas_AT Cytuj
Suavek 4 655 Opublikowano 7 listopada Autor Opublikowano 7 listopada 8 godzin temu, Szwed napisał(a): Nie wiem tylko którą żonę sobie wybrać. Nerdziarę lubiącą retro? Czy może jednak trochę kujonicę-pielęgniarkę? A może nauczycielkę? Abigail już kiedyś jako żonę miałem, Maru i Penny nie. Patrząc na prezenty to Abigail albo Maru się przydają najbardziej. Kurde, zawsze mam trudny wybór z nimi xD W ścieżce Joja grając dla jaj lesbijką wziąłem Haley za żonkę i z czasem nawet do niej się przekonałem. Standardowy wątek suki przekształcającą się w życzliwą i pomocną, ale i tak spoko. Grając pierwszy raz brałem Penny i generalnie lubię ją bardzo jako postać oraz jej wątek. Niestety główny problem "endgame'u", to to z czego żartowałem sobie parę stron wcześniej w tym temacie - po ślubie partner czy partnerka nie mają wiele do zaoferowania. Są, czasem coś "pomogą" na farmie albo dadzą darmowy item, ale niestety nie ma już więcej ciekawych wątków, a np. podczas eventów dalej gawędzą sobie z ich odpowiednikiem przeciwnej płci. <tu wstaw żart o tym, jakie to życiowe i prawdziwe w małżeństwie> 1 Cytuj
Butt 3 427 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Odpaliłem sobie SV w końcu po tych 2 latach i trochę byłem zagubiony, bo zapomniałem sporo rzeczy. Od razu zauważyłem sporo nowości jak jakiś zielony deszcz czy typka z książkami, które podbijają skilla jak w KCD. W grze mam 3 rok i Leah za żonę, zresztą po raz drugi, jest też jakiś gówniak. Mało co uprawiam na samej farmie, bo hajs robię na winkach i dżemach. Większość rośnie w szklarni, tylko trochę na zewnątrz. Najbardziej interesuje mnie ta wyspa, którą tam kiedyś dodali, ale wyczytałem, że trzeba najpierw ukończyć Community Center. Cytuj
Pupcio 18 382 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Chyba nawet Eric mówił że najlepiej to sobie zacząć nową farmę jak chce się te wszystkie nowości zobaczyć. Ja tak kiedyś zrobię bo na pupcios farm osiągnąłem już wszystko Cytuj
Butt 3 427 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Myślałem o tym, ale to za dużo grania, a tutaj wciąż mam trochę do zrobienia. No i Community Center jest już prawie ukończony, tylko kilka ryb trzeba skołować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi