Patricko 1 439 Opublikowano 28 września 2023 Opublikowano 28 września 2023 Ja wiem, że gierka jest za(pipi)ista, ale od dnia premiery nie była ani razu na przecenie w wersji na PS4. Nie jest to dużo, ale widać że cały czas mu się to sprzedaje skoro nie wystawia jej na promo. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 28 września 2023 Opublikowano 28 września 2023 56zł dla pana Barone to jak za darmo. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 28 września 2023 Opublikowano 28 września 2023 Gierka jest tania i ciągle rozwijana więc akurat z tym bym nie miał problemu. Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 1 października 2023 Opublikowano 1 października 2023 Ten update 1.6 zajebisty, trzeba będzie przysiąść bardziej do SV bo do ostatnio jakoś na to cudeńko nie mogłem znaleźć czasu. A granie w SV wraz z jednoczesnym przeglądaniem książeczki to dodatkowo urlokliwe doznanie, lepsze może być tylko cioranie na handheldzie pod kołderką Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Z czego wynika różnica w wielkości pola gry miedzy SD a Switchem? Wiem, ze tam jest zoom level, ale na zdjęciu ponizej oba sa na 100%, dopiero jak SD dam na 75 to jest podobnie. Cytuj
dominalien 267 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Pewnie z tego, że na Switchu jest jeden rozmiar ekranu i ktoś usiadł i poustawiał i stwierdził "tak będzie dobrze". A na PC są możliwe różne rozdzielczości i wielkości ekranu i nikt nie przeszedł przez n możliwych kombinacji i nie ustawił dla każdej z nich domyślnego powiększenia. Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 To wina fotki czy wersja na Switcha jest tak mega rozmazana? Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Fotki, zdjęcie robione z góry, SD leży prosto, a switch pod katem. 1 Cytuj
addhoc 65 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego Kupiłem za 36 zł i warto jak chcesz popykać od czasu do czasu. Moim zdaniem idealna na telefon albo switcha. Cytuj
Jeez_PS 870 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego 16 godzin temu, tomek1906 napisał: Warto na ios kupić? Na telefon nie warto, okropnie się nawiguje palcem, na tablecie juz lepiej. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego poza tym jest promka na switchu, do kupienia za 28 zł 1 Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Dobra gra. Może to nie jest Coral Island, ale zawsze. 1 Cytuj
Agent_Man 165 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca (edytowane) Jakby ktoś chciał wrócić do gry, to 19-tego marca jest dobra okazja - wychodzi zapowiedziany w zeszłym roku duży update 1.6 ED - Nie zauważyłem, że ktoś już o tym napisał Edytowane 14 marca przez Agent_Man Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca 13 godzin temu, Agent_Man napisał: Jakby ktoś chciał wrócić do gry, to 19-tego marca jest dobra okazja - wychodzi zapowiedziany w zeszłym roku duży update 1.6 ED - Nie zauważyłem, że ktoś już o tym napisał Pewnie wszyscy z tego tematu wrócą. Cytuj
Rozi 653 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca Na Switchu z żoną mamy 520 godzin, no i co, trzeba wrócić znowu 1 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca no 20 mln sprzedanych egzemplarzy z 30 mln to PC więc nie dziwota. Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca (edytowane) Bez spoilerów proszę grających na PC o wrażenia. Nie oglądam żadnych filmików. Każdy nowy przedmiot czy dialog chce odkryć sam. Edytowane 19 marca przez Lukas_AT Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 20 marca Autor Opublikowano 20 marca Grałem w SV na premierę pełen zachwytów, ale to już było lata temu. Teraz patrzę, że 2016 ten temat zakładałem. Ja pierdzielę. Nie ma sensu wracać już do oryginalnego save'a po takim czasie i tylu patchach. Pewnie bym musiał od nowa zagrać, ale to trochę czasu bym musiał zagospodarować. Z tego co widzę, to na PC pierwszy raz patch dodał też nowe osiągnięcia na Steam. Już po samych opisach wygląda na to, że dużo będzie nowości do odkrycia. Trzeba będzie nad nową waifu się zastanowić przy kolejnym przejściu. Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 23 marca Autor Opublikowano 23 marca Nie wracajcie do Stardew Valley jeśli Wam życie miłe... Tj. te prawdziwe. Trochę śmiechłem, jak zobaczyłem swoją pierwszą postać sprzed 8 lat, niby-awatar. Kurcze, jeszcze włosy miałem wtedy... Trzeba by uaktualnić wizerunek. Ale zacząłem nową grę, co oczywiście skończy się pewnie utratą kolejnych kilkudziesięciu godzin, jak nie więcej. Ale ta gra jest odprężająca. 1 Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 25 marca Autor Opublikowano 25 marca Miałem wczoraj jakiś nowy event z 1.6 w postaci zielonego deszczu, latem. Na całej mapie powstało mnóstwo krzaków, które po ścięciu dawały dużo mchu, oraz drzew, które jakieś jeszcze nieznane mi wcześniej zielsko dropiło. Nie wnikałem póki co, co z niego da się zrobić. Także w jaskini na farmie dali darmowy dehydrator do grzybków. Dobrze się gra. Tylko czas leci. Tj. ten prawdziwy. Odpaliłem sobie też Journey of the Prairie King, ciekawy, czy mam jakiekolwiek szanse ukończyć to bez zgonów dla achievementa. No o ile samo przejście gry trudne nie jest, tak achiva raczej sobie odpuszczę. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi