Farmer 3 270 Opublikowano czwartek o 10:31 Udostępnij Opublikowano czwartek o 10:31 2 godziny temu, Pupcio napisał(a): Chyba nawet Eric mówił że najlepiej to sobie zacząć nową farmę jak chce się te wszystkie nowości zobaczyć. Ja tak kiedyś zrobię bo na pupcios farm osiągnąłem już wszystko Wszystko? Status "Perfection" uzyskany? I think not... Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 183 Opublikowano niedziela o 01:23 Udostępnij Opublikowano niedziela o 01:23 (edytowane) Zaczalem grac z nowym patchem i zrobilem 3 dni. Tak teraz patrze na nowosci, to najlepiej chyba zaczac grac od poczatku by je zobaczyc. Nowe festyny, warzywa, linie dialogowe, przedmioty, jakis kupiec, jakies paczki, ktore znajduje sie poprzez lowienie czy wizyty w kopani, tylko ze ja juz nie mam powodu by isc do kopalni… Wszystko odkrywa sie po trochu przez caly rok. Edytowane niedziela o 01:42 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi