Farmer 3 272 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 2 godziny temu, Pupcio napisał(a): Chyba nawet Eric mówił że najlepiej to sobie zacząć nową farmę jak chce się te wszystkie nowości zobaczyć. Ja tak kiedyś zrobię bo na pupcios farm osiągnąłem już wszystko Wszystko? Status "Perfection" uzyskany? I think not... Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada (edytowane) Zaczalem grac z nowym patchem i zrobilem 3 dni. Tak teraz patrze na nowosci, to najlepiej chyba zaczac grac od poczatku by je zobaczyc. Nowe festyny, warzywa, linie dialogowe, przedmioty, jakis kupiec, jakies paczki, ktore znajduje sie poprzez lowienie czy wizyty w kopani, tylko ze ja juz nie mam powodu by isc do kopalni… Wszystko odkrywa sie po trochu przez caly rok. Edytowane 10 listopada przez Lukas_AT Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada Najlepszy twórca gierek na planecie 1 Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada Na pewno obejrze material. Kiedys jakis wywiad ogladalem. Zawsze fajnie sie slucha co tacy tworcy maja do powiedzenia, bo nie ma tych marketingowych belkotow korporacji. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano niedziela o 16:23 Opublikowano niedziela o 16:23 (edytowane) Zrobilem juz caly miesiac z nowym patchem. Co chwile jednak cos odkrywam i gra sie przyjemnie. Stwierdzilem, ze nie bede grac od nowa ze wzgledu na tytaniczna prace jakiej dokonalem na obecnym save. Musialbym znow poswiecic 200h, a nie usmiecha mi sie znow ten poczatkowy grind w postaci podlewania roslin, dojenia krow czy ulepszania na nowo narzedzi. Nadal mam troche rzeczy do roboty by dobic do 100%. Zostal mi miedzy innymi jeden artefakt i kilka legendardnych ryb. Teraz odkrywam takze nowe rosliny i przedmioty. Przebuduje troche tez farme wystawiajac stoliki i krzesla kolo domu. W ogole to teraz bedzie latwiej te legendarny ryby zlowic dzieki tym ulepszeniom wedki z nowej aktualizacji. Mozna jeszcze bardziej pasek chwytania wyduzyc. Jakbym mial zaczac grac od nowa to moze max 3 lata by zobaczyc jeszcze raz te wszystkie scenki. Teraz juz ich troche brakuje, a wiekszosc pewnie zapomnialem. Wyprawy do miasteczka wydaja sie martwe jednak. Ale chyba jakbym mial znow w taka gre sie bawic to wolalbym poswiecic czas z Animal Crossing na Switchu dla czegos nowego. Edytowane niedziela o 16:31 przez Lukas_AT Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi