Skocz do zawartości

PSX Extreme 224

Oceń okładkę PSX Extreme 224  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 224

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A później czytamy że Activision za sprawą kolejnej odsłony Call of Duty pobiło kolejny rekord i zarobiło więcej niż wynosi PKB Polski

PKB Polski 2015 = 590 mld USD (za https://pl.wikipedia.org/wiki/Gospodarka_Polski)

przychód z Call of Duty Black Ops III 550 mln USD w 72h (za http://fortune.com/2015/11/11/call-of-duty-black-ops-3-sales/)

przenośnia takie fajne słowo kojarzysz?

Po raz kolejny chwale Rozba za recenzje Division oraz bardzo ciekawy tekst uzupełniający. Tak to ma Butcher wyglądac a nie 1/3 strony dla Firewatch itd. Obszerna recenzja wysokoocenianych gier plus chetnie tekst uzupełniający

Opublikowano (edytowane)

4 strony dla dwugodzinnego indyka i tekst uzupełniający do tego. Może jeszcze (pipi)a poradnik. Zrozum, że nie wszystkie wysokooceniane gry wymagają długiej recki. Przy każdym nowym numerze marudzisz o takie pierdoły, że to pod zwykły trolling podpada.

Edytowane przez Pix
Opublikowano

Troche wyzej pisałem ze chodzi o generalną zasade a nie tylko firewatcha i ze biby to oczywiste ale dodam bo nie kazdy ma rozum i załapie. Dobrze ze to dodałem, błąd ze nie czcionką 24 koloru czerwonego.

Bo kwadraciku było mase zaje gier opisanych króciótko. A nie o to chodzi dzis w pismach w zasadzie o kazdej tematyce

Opublikowano

Yyy, czemu mam wrażenie że ten anonim którzy zastąpił Wargę, to tak naprawdę Warga, bo pisze bardzo podobnie?

Czy w takim razie Człowiek Warga musi (nadal) pisać? :)

Czuję pewien niedosyt z tego tekstu o rozwiązaniach, może dlatego że sporo z nich było dla mnie oczywistych, ale IMO to jeden z najlepszych pomysłów od ostatniego czasu, dla całej tej młodej gawiedzi co myślą że rpg zaczął się od LoL-a.

Zgrentgen trochę tendencyjny.

O i Hiv się w końcu złamał, i choć twardo obstawał że trzeba się dostosować, to w końcu nie wytrzymał i pojechał z wewnętrznej prawdy, jak każdy maniak wychowujący się na grach w latach 80-90, który tęskni za dawnymi latami ;)

Opublikowano

Zdał o tyle bo brak jego mordy to i tak jakis plus. Co ciekawe powściągnął wulgarny język na potrzeby tej ramki (urwy zostawil dla dzieci oglądających go na yt, olaboga ja mówie jak by mi syn go oglądał to bym normalnie swiatlowód wykopał i zębami przegryzł)

• Plusik 2
Opublikowano

super okładka bardzo mi się podoba... więcej takich... najbardziej spodobały mi się plakaty i opis gry far cry primal(na razie tylko tyle przeczytałem). więcej takich numerów...czy moglibyście dać do następnego magazynu plakat dark souls III ponieważ brakuje u mnie plakatów z gier a bardzo dużo gram. 

Pozdrawiam!

Opublikowano (edytowane)

A kupiłem pierwszy numer od 2 lat, chyba ta folia mnie przyciągnęła.

SFV - Hit czy kit?

SOQ: "...nie wiem czemu jak Ryu kiedyś miał 3 Super Combos, to teraz ma jedno"

No to do zobaczenia za kolejne 2 lata :lapka: Jednakże przyznam - szata graficzna bardzo się poprawiła.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

A kupiłem pierwszy numer od 2 lat, chyba ta folia mnie przyciągnęła.

SFV - Hit czy kit?

SOQ: "...nie wiem czemu jak Ryu kiedyś miał 3 Super Combos, to teraz ma jedno"

No to do zobaczenia za kolejne 2 lata :lapka: Jednakże przyznam - szata graficzna bardzo się poprawiła.

Co ci nie pasuje, to że Ryu miał 3 Super Combo w SF Alpha 3 (http://streetfighter.wikia.com/wiki/List_of_moves_in_Street_Fighter_Alpha_3_I-Z) czy to, że w SF V ma jedno, zwane tu critical artem?

Opublikowano

A propo Wargi to moze inaczej: czytasz forum z tego co pisał ten "nowy", widzisz ze cie nie chcemy moze bys sobie poszedł co?

Ale mów za siebie. Mi warga nie przeszkadza. 

Opublikowano

A propo Wargi to moze inaczej: czytasz forum z tego co pisał ten "nowy", widzisz ze cie nie chcemy moze bys sobie poszedł co?

Ale mów za siebie. Mi warga nie przeszkadza.

to idz na ppe, tam bedziesz lepiej pasowac zniewiesciały chłopcze
  • Plusik 1
Opublikowano

Nie no bo serio ty akurat jestez zywym przykładem upadku rodzaju męskiego. Lewak wegan rurkowiec i cholera wie co za diabelstwo jeszcze. Do tego jestes juz stary wnoszac ze zdjecia a propsujesz warge z targeyem 13 lat.

• Plusik 1
  • Minusik 1