Skocz do zawartości

PSX Extreme 224

Oceń okładkę PSX Extreme 224 46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 224

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Bloober team myślał że jak zatrudni Miela to oceny w gazetach pójdą do gôry. Niestety.

Ale tak serio to długo tam nie posiedział. Pewno miał dość promowania gierek ma 4-6 :)

Mówisz o Layers of Fear, które ma średnią ocen na poziomie ~76%? :)

• Odpowiedzi 181
  • Wyświetleń 31,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale trochę się pogubiłeś w argumentacji, wiesz o tym? - PE wciąż ma 100 stron, żadna redakcyjna nie została "zmarnowana" na plakat - nieobecność plakatu nie równa się 2 strony dla recki Firewatch, b

• Nie płace wymagam a zabieram glos.Jak kazdy mam do tego prawo- jak kazdy kupujacy produkt. Szkoda ze głos jednak zabieraja ci co go nie kupuja. Nikt im tego nie zabroni ale z perspektywy redakcji ich

• Patrząc na okładkę i zawartość można pomyśleć, że mamy 2002 rok. Jezu, ilu to już lat z ikstrimem zleciało. Czasem można na Was ponarzekać, ale mam nadzieję, że będziecie ciągnąć ten wózek jeszcze prz

Opublikowano

Nie o wcześniejszych grach:) Co do LoF to faktycznie ich najlepsza gra ale moim zdaniem 6,5-7 to idealna ocena dla tej gierki.

Ps a te 76 to gdzie bo ka widzę śtednie na poziomie 73 %.

Opublikowano

Bardzo spoko, że HIV ma swój felieton, oby jeszcze więcej takich opiniotwórczych materiałów.

Opublikowano

Właśnie, dobry tekst - jednak czasem Hiv ma wenę i pokazuje, że potrafi dobrze pisać. Mi tam przypadły takie narzekania pierdzącego oszołoma i mam nadzieję, że gość wróci za jakiś czas:)
---
Mała sugestia:
Jak w "Listach" jest Top11 czytelników wraz z oceną w PE, to może obok przy okazji napisać w którym numerze była owa recka? Wiem, powróciłem do PE po przerwie i chciałbym wiedzieć gdzie szukać danego numeru, może nie tylko mi to potrzebne:) a przy okazji byśmy widzieli, który tytuł jest dalej na liście, mimo x miesięcy. 

Edytowane przez grzybiarz