Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Bloober team myślał że jak zatrudni Miela to oceny w gazetach pójdą do gôry. Niestety. Ale tak serio to długo tam nie posiedział. Pewno miał dość promowania gierek ma 4-6 Mówisz o Layers of Fear, które ma średnią ocen na poziomie ~76%?
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Nie o wcześniejszych grach:) Co do LoF to faktycznie ich najlepsza gra ale moim zdaniem 6,5-7 to idealna ocena dla tej gierki. Ps a te 76 to gdzie bo ka widzę śtednie na poziomie 73 %.
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Bardzo spoko, że HIV ma swój felieton, oby jeszcze więcej takich opiniotwórczych materiałów.
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Właśnie, dobry tekst - jednak czasem Hiv ma wenę i pokazuje, że potrafi dobrze pisać. Mi tam przypadły takie narzekania pierdzącego oszołoma i mam nadzieję, że gość wróci za jakiś czas:)---Mała sugestia:Jak w "Listach" jest Top11 czytelników wraz z oceną w PE, to może obok przy okazji napisać w którym numerze była owa recka? Wiem, powróciłem do PE po przerwie i chciałbym wiedzieć gdzie szukać danego numeru, może nie tylko mi to potrzebne:) a przy okazji byśmy widzieli, który tytuł jest dalej na liście, mimo x miesięcy. Edytowane 18 kwietnia 20169 l przez grzybiarz