Fanek 668 Opublikowano 25 marca 2016 Autor Opublikowano 25 marca 2016 To zdjęcie z lutego tego roku Wrzucał w tym czasie jeszcze zdjęcia z Del Toro. Ta sesja z motion capture z twitta jak ktoś zauważył, było rejestrowane w studio Santa Monica 1 3 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 David Hayter powiedział,że za żadne skarby nie chciałby znowu pracować z Kojim. Cytuj
speedzik83 8 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 Nie wzieli go do MGSV i sie mu zebralo na zale. Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 Szkoda, ze nie wspominasz jak Konami i Kojima proponowali voice actorom czapke sliwek za swoje milionowe produkcje i traktowali ich jak frajerow. 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 27 marca 2016 Autor Opublikowano 27 marca 2016 Zdjęcia z twitta sprzed 2 dni, wizyta w Dreamworks i zdjęcia z Del Toro, Jaki gatunek nowej gry obstawiacie? Mówili na początku, że nie będzie to horror 1 1 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 Gość jeszcze nawet nie zaprezentował pierwszych konceptów z nowej gry a już świętuje sukces. Niestety, co by nie mówić pozytywnego o Kojimie (sam jako gracz mam do niego szacunek) tak trzeba jednak o nim powiedzieć, że od zawsze był populistą. Robił wszystko aby tylko wypromować swoje nazwisko. Pewnie dlatego, że ambicje nigdy nie pozwoliły mu zostać sławnym reżyserem filmowym. Dlatego teraz non stop robi sobie zdjęcia z ludźmi ze świata filmu. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 To akurat tylko zwykky szum i marketing zorganizowany i oplacony przez sony abu lamusy sie jaraly ze kojima stoi obok del toro. I jak widac niektorzy to lykaja. 1 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 Przecież ta gierka ujrzy światło dzienne gdzieś w odmętach 2017 i jeśli nawet nie później. Koji nigdy nie śpieszył się z terminami. Za co Konami ostro się wkurzyło. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 To akurat tylko zwykky szum i marketing zorganizowany i oplacony przez sony abu lamusy sie jaraly ze kojima stoi obok del toro. I jak widac niektorzy to lykaja. Ludzie na podstawie dloni juz cisneli teorie ze Reedus i Kojima pracuja nad odpowiednikiem SH wiec Sony ewidentnie wyczulo latwy PR, dali mu na bilet i teraz pewnie ludzie sie osraja w artykulach i komentarzach. Jak nowa gra kojimy okaze sie totalna porazka to moze w koncu wyjdzie na jaw jego wypalenie, bo winy nie bedzie mogl juz zrzucic na nikogo innego. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 Nie życzę mu źle, ale wydaje mi sie, ze ta gra nie powstanie na ta generacje. Obym sie mylił. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 Ahh ten Koji, za MGSV należą mu się baty w pewnych aspektach. Trzymam kciuki za projekt typu PT bo tylko to widzę w pozytywnym świetle wraz z toro i normanem. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 Zdaje się,ze na Kickstarterze ruszył jakiś czas temu podobny projekt. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=aYj7e7svCSE&spfreload=5 Urywek wywiadu z D. Hejterem w ktorym potwierdza, ze probowali go juz wyj ebac przy tworzeniu MGS3. Zarowno przy MGS3 i MGS4 Hejter musial brac udzial w castingu na Snake'a a Kojima pierwotnie chcial brac Kurta Rusella do roli Nakeda. Inne, wczesniejsze wywiady z Hejterem oraz Quinton FLynnem potwierdzaja tylko raka z Kojima i Konami jaki mial miejsce przy tworzeniu tych gier. Je bac ich maczetą. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 wow Kojima chciał do roli młodego Big Bossa profesjonalnego aktora na podstawie którego zrobił postać z gjerki dla dzieci. no jak bydlak mógł Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 tak bardzo chcial, ze tak bardzo mu nie wyszlo i utknal z hejterem az do mgs4 ;( alez musialo bolec, ilez nieprzespanych nocy oraz lat aby w koncu uzbierac na kiefera! Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 Hayter widze dalej ból tyłka, bo nie dali mu ponownie stanąć w blasku reflektorów jako głos Snejka i musiał wrócić do bycia nikim Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 to ja już nie wiem czy go hejtujesz za próbę jego wyebania, czy nie, zwłaszcza mając w pamięci dissy na jego VA w SE. ten choyowy śmiech naked snejka to była chyba jakaś forma dywersji ze strony Haytera. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 Od hejtera to sie odpier.dolcie, śmieszki. a kefir jest ujowy. 1 Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 Ja nie jestem fanem heytera ale to przez idiotyczne napisanie jego dialogow w mgs3 i potem jeszcze dziadek do orzechow w mgs4. Smieszy mnie natomiast fakt, ze Hejter to jest ikona tej serii i tak jak podsumowal w wywiadzie, kojimie nie podobalo sie, ze to on byl gwiazda a nie genialny japonski rezyser w okularkach, ktory nawet nie ogarnia angielskiego. Kojima tak bardzo szukal innego aktora i tak bardzo mu nie wyszlo, ze dalej ciagnal ta wspolprace a aktor z casualowego spotkania z jakims producentem dowiaduje sie przy piwku ze kojima tak bardzo szuka innego aktora ale sobie rady nie daje ale zrobi duzo aby go wy(pipi)ac. Troche na wesolo. Dla mnie to jest tylko potwierdzenie tego, ze kojima to jest cienias. A heytera to ja mam w (pipi)e, przejadl mi sie jego glos mocno po mgs3. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 Zdjęcia z twitta sprzed 2 dni, wizyta w Dreamworks i zdjęcia z Del Toro, Jaki gatunek nowej gry obstawiacie? Mówili na początku, że nie będzie to horror Platformówkę, Kung Fu Pande. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 To by było dobre. Sony miałoby swój tytuł, który mógłby walczyć z Gear of War o najlepszą grę dla dzieci do lat 3. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 Od hejtera to sie odpier.dolcie, śmieszki. a kefir jest ujowy. szanuję za jedyneczkę. tylko zdziwiła mnie jego obrona przez hejting na Kojimę, przy równoczesnych dissach na jego acting w SE, no ale Bizon już się wytłumaczył Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 Ja sie wstrzymam z oraniem Kojimy poprzez sentyment do MGS 1,2,3 i do momentu ukazania sie jego nowego IP wtedy bez wymowki pokarze w jakiej jest formie. Zakladam ze to jego nowe IP bedzie tytulem startowym na PS5 czy tego SCE chce czy nie. Zawsze Kojima powtarzal ze nic go tak nie motywuje jak nowy sprzet na ktory bedzie gre robil. 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 28 marca 2016 Autor Opublikowano 28 marca 2016 (edytowane) W pierwszych wywiadach ze strony Sony mówili, że będzie to tytuł na PS4, ale jeśli sie nie wyrobi to wiadomo przejdzie na nastepną generacje. Teoretycznie ma jeszcze 3 lata, wiec obstawiam że będzie to tytuł pożegnalny na koniec generacji PS4 ok 2019 Swoją drogą MGSV ile czasu robili? edit: skoro tak mówicie to przekreślam Edytowane 28 marca 2016 przez Fanek 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi