Opublikowano 25 lipca 20168 l Rozkręcanie hype'u swoją drogą. Może to i fajne, tym niemniej gry nie ma jeszcze nawet w całości na papierze. Sam Kojima nadal pracuje nad scenariuszem i trwają dywagacje, na jakim silniku w ogóle ma hulać gra. Także premiery w tej dekadzie raczej się nie spodziewam. Oby tylko nie zrobił się z tego kolejny The Last Guardan albo inny Duke Nukem http://www.ppe.pl/news/45178/death-stranding-w-powijakach-kojima-dopiero-pisze-scenariusz-i-testuje-silniki-do-swojej-gry.html W świetle powyższego niebezpiecznie realna wydaje się opcja udostępnienia tytułu w epizodach, co Hideo nawet już realnie bierze pod uwagę: http://www.playstationlifestyle.net/2016/07/14/hideo-kojima-believes-shorter-games-future-isnt-sure-death-stranding-will-episodic/Teoretycznie kawałki gry wyjdą sporo szybciej niż finalna całość, kasa zacznie prędzej spływać, to i Sony będzie zadowolone, skoro pakuje większość środków w produkcję. Dla "nich" to win-win. Dla ogółu graczy już niekoniecznie. Edytowane 25 lipca 20168 l przez Frantik
Opublikowano 25 lipca 20168 l za takie teasowanie parę lat przed premierą powinien być natychmiastowy wypad z branży ;/
Opublikowano 25 lipca 20168 l Kojima tak lubi bo teraz wszyscy przez kilka lat sie beda do niego tasowac a on zamiast gre robic bedzie sobie zwiedzal rozne targi i czul sie jak gwiazda. Kiedys szanowalem, teraz gardze mocno. Hayter go dobrze podsumowal, lubi gwiazdorzyc i byc w centrum uwagi.
Opublikowano 25 lipca 20168 l Od samego poczatku wiadomo, ze to gra widmo, wiec to zaden news. Gra jest na etapie pre-produkcji. Kojima uwielbia ogrzewać się w blasku fleszy, dlatego tak wcześnie ją zapowiedział. Trochę lipa, że premiera dopiero w 2019 albo nawet i 2020, ale z Silent Hills byłoby dokładnie to samo. Przecież zapowiadając SH w 2014 oni nie mieli nic, poza cutscenką z Reedusem i nietypowym demkiem. za takie teasowanie parę lat przed premierą powinien być natychmiastowy wypad z branży ;/ Nie wiem dlaczego niby. Ale skoro tak, to 343 Industries powinni zaliczyć wypad z branży, bo zateasowali Halo 5 na E3 2013, a singiel zobaczyliśmy dopiero na E3 DWA LATA później xD Kojima tak lubi bo teraz wszyscy przez kilka lat sie beda do niego tasowac a on zamiast gre robic bedzie sobie zwiedzal rozne targi i czul sie jak gwiazda. Kiedys szanowalem, teraz gardze mocno. Hayter go dobrze podsumowal, lubi gwiazdorzyc i byc w centrum uwagi. To akurat wiadomo od dawna. Nie mam pojęcia dlaczego gości jest gwiazdą branży, skoro to grafoman, ale cóż... gameplay w jego ostatniej grze to mistrzostwo świata, więc o efekt końcowy i tak się nie martwię. Cutscenki zawsze będzie można skipować.
Opublikowano 25 lipca 20168 l Od samego poczatku wiadomo, ze to gra widmo, wiec to zaden news. Gra jest na etapie pre-produkcji. Kojima uwielbia ogrzewać się w blasku fleszy, dlatego tak wcześnie ją zapowiedział. Trochę lipa, że premiera dopiero w 2019 albo nawet i 2020, ale z Silent Hills byłoby dokładnie to samo. Przecież zapowiadając SH w 2014 oni nie mieli nic, poza cutscenką z Reedusem i nietypowym demkiem. No to teraz mi przypomnij co z tym Silent Hills o którym piszesz? A no tak, gra poszła do kosza Żaden etap pre-produkcji. Gra w chwili obecnej nie istnieje. Jest jedynie wymysł jednego pana, że ma zamiar kiedyś jakąś grę zrobić. Jedyne co ma to tytuł i logo studia, którego de facto też nie ma. Edytowane 25 lipca 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 30 lipca 20168 l Gość naprawdę nieźle rozkminia ciekawe teorie odnośnie historii w Death Stranding. Jeśli ktoś ma wolne pół godzinki, to spokojnie można zerknąć.
Opublikowano 30 lipca 20168 l Przerabiałem godzinne rozkminy niejakiego Pythona na YouTube w kontekście MGS V. Po 1 września 2015 okazało się, że gość spłodziłby scenariusz sto razy lepszy niż to, co dostaliśmy, w dodatku pewnie za darmo. W kwestii rozgrywki po Ground Zeroes i The Phantom Pain jestem o nową grę Kojimy spokojny. Ale napalania się na skrypt jego autorstwa - nigdy więcej.
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Prawdopodobnie zobaczymy w grze Mikkelsena. Hideo najpierw wrzucił takie zdjęcie Później Mikkelsen wrzucił to (ta sama bluza), oraz pół roku temu przyznał, że pracuje przy grze video. https://www.instagram.com/p/BJYV9e0A8LQ/ No i Hideo dodał, że to jego ulubiony aktor.
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l xddd przeciez to jest serialowy hannibal albo la chiffre z najlepszego bonda ever
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l to ten co grał anakina? co te narkotyki robią z ludźmi No dokładnie, co te narkotyki robią z ludźmi, żeby pomylić tak dobrego aktora z tamtym bezdusznym, komputerowo generowanym Manekinem Skywalkerem
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l to ja mam świetny pomysł, może niech on zrobi film i da nam, GRACZOM, spokój, bo robi się tutaj powoli atmosfera 2deep4me i wąchamy swoje pierdy Edytowane 24 sierpnia 20168 l przez ragus
Opublikowano 2 września 20168 l Death Stranding to SILENT HILLS - teoria PythonaSelkana, gościa robiącego najlepsze rozkminy (merytorycznie i techniczne) o grach na YT. To są oczywiście teorie, co autor wyraźnie podkreśla, ale po tych 68 minutach nie ma opcji, by nie zacząć się zastanawiać, niezależnie od tego, co w wywiadach mówili Kojima i Andrew House. Edytowane 2 września 20168 l przez Kasias
Opublikowano 2 września 20168 l Po obejrzeniu 68min takiego materiału zastanowił bym się tylko co zyebalem w moim życiu że takie rzeczy ogladam Edytowane 2 września 20168 l przez hav7n
Opublikowano 3 września 20168 l Ja cały czas uważałem i uważam, że te newsy z Kojima to ściema i tylko kampania reklamowa. Po prostu Silent Hills/PT/Death Stranding to ex na PS4 od Konami. Przypomnijcie sobie cyrk z MGS5 i wielkie domysły i puszczanie głupich plotek o studiu Moby Dick, potem zamieszanie czy to 2 rożne MGSy są robione, a koniec końców to wiemy jak sie skończyło. Death Stranding może być naprawdę czymś wielkim, albo znowu skończy sie na pompowaniu otoczki jak to niestety czasem bywa z Kojima. Ja trochę sie jeszcze łudzę, że to bedzie nowe tchnienie w japońska szkole gamingu, no ale lepiej nie obiecywać sobie za dużo
Opublikowano 10 września 20168 l Autor Pan Kojima wrócił do Santa Monica, zdjęcie wrzucone 1h temu na twittera, kolejny gość albo jedna z poprzednich postaci, hmm? Pewnie jutro czy coś ktoś wrzuci skojarzenie na swoim twiterze, Kojima chyba ruszył mocniej z grą, zapewne montuje materiał na koniec roku na PS Experience
Opublikowano 10 września 20168 l No ruszyl mocniej bo juz przebakiwal ze gierke potnie. Takze pewnie pierwszy epizod juz wkrotce. Pisal ze ludzie nie maja czasu by ogladac ponad dwugodzinne filmy i z gierkami tez tak sie dzieje ze nie mamy czasu grac w dlugie gry wiec beda epki.
Opublikowano 10 września 20168 l To może przestałby pakować te dwugodzinne filmy do swoich gierek i wtedy ludzie mieliby czas na ich przechodzenie?
Opublikowano 10 września 20168 l Autor Zetta - Kojima gdzieś raz wspomniał o tych epach, ale nigdzie pozniej tego nie potwierdził (chyba że coś mi umkneło), a wywiadów udzielał mase. DS najprawdopodobniej będzie działać na ulepszonym Sucker Punch Engine tym od Infamonus SS, kilka odnośników jest w sieci o tym. I kolejna teoria, że będzie to horro/ kontynuacja Silent Hill, to krótkie video czyli nie tracicie 68min życia
Opublikowano 10 września 20168 l Jezuu ten Silent Hills mógł być takim sztosem Teorii na temat DS już trochę poczytałem, ale ogólnie z rezerwą do tego podchodzę. Jeśli Kojima ma plany dalszej pracy z del Toro czy z Junji Ito to super, ale sam teaser odbieram raczej jako metaforę niż coś co dosłownie będzie mieścić się w grze. Pewnie jeszcze sporo poczekamy na konkrety, ale jestem dobrej myśli.