Skocz do zawartości

Death Stranding

Fanek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Be_
Opublikowano (edytowane)

A fizyka żywiołów? Woda którą można nalać, wylać, prawdziwie kałuże itp. Ogień, płomienie, wiatr itd itd. O piachu nawet nie wspomne.

Tutaj podzespoły nie mają nic do rzeczy?  :reggie:

Zelda chodzi na Wii U a są tam cuda.  Także nie mają :reggie:

Tz7XxqU.gif

Edytowane przez _Be_
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To teraz tegoroczne E3 zupełnie straciło sens oglądania i hype'u. 

Tylko chińczyk wyzwalał u mnie jakiekolwiek emocje, reszta będzie meh i robienie memów.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Z drugiej strony jeśli odpuścili mocap, dobieranie muzyki, reżyserie, rendering potrzebne na przygotowanie trailera, więc może jednak mają jakiś przybliżony termin i muszą się zmieścić.

Opublikowano

lepiej zeby  sie nie spieszyli, chcę pozostać w magii tytułu jeszcze, sniło mi  sie ze pokazali gameplay i  sie okazalo  ze to  paczinko w rzucie izometrycznym

Opublikowano

Jest już nagranie ale nic ciekawego, przesłuchałem kawałkami i nie znalazłem niczego o grze, gadają tylko o pierdołach :shout: , ale wrzuce.

Opublikowano

Bardzo dobrze, nie marnują czasu na lepienie trailerków tylko pracują przy grze. Cieszy mnie to.

Spokojnie trailer się lepi, a następny będzie miał pewnie z 10-20 minut znając tego gościa i co wyczyniał przy mgs-ie. Musi tylko znaleźć odpowiednią ilość powalonego i niezrozumiałego tatałajstwa.

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Heh, pierwsze co mi się przeczytało w nagłówku tego filmiku to "Kylie Minogue".

Se myślę - "Co ta australijska zdzira lafirynda ma wspólnego z Deah Stranding?" :P

Edytowane przez Wredny