Skocz do zawartości

Death Stranding

Fanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Biedna Kylie, miliony płyt sprzedanych, kilkanascie pewnie nagranych, zero  w zasadzie jakis skandali, kawałek  z Cave'em, a jakiś nikt będzie pisał zdzira xD  mama ładnie za ucho  by szarpała

Opublikowano

Przecież to był żart, skrót myślowy, nic poważnego - wyluzujta trochę chłopy, bo tu jakaś spina z niczego.

Niech ktoś wrzuci jakiś gameplay z Death Stranding, żeby było o czym pisać :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rivergod przecież to typowy boss z mgsów ;] ogólnie najlpesza część, czysty Hideo, mam nadzieje że dożyję dnia że to wszystko się wyjaśni.

Opublikowano

Jeżeli to nie jest prawda, to sam nie wiem, wielki trolling? Wszystko pięknie pasuje.

:obama: 

Niech rzucą jakiś ogólny zarys fabuły bo te poszlaki i filmiki kto co i jak, jakieś teorie nakręcają mnie do takiego stopnia, że obawiam się jednego wielkiego rozczarowania. Gameplay też chuy wi jaki

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Yong jest słaby. Tutaj kolejny dobry odcinek od maltańskich braci:

Podsumowując, to jak najbardziej wierzę w to, że DS może okazać się SH bez Silent Hills w tytule. Ale w teorię o tym, że konflikt Kojimy z Konami to ustawka - nie ma takiej opcji.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Na wstępie - hold your horses.

DQIuU15UEAAfYvV.jpg

Del Toro też będzie, Kojima spotkał się kilka dni temu także z Mads-em, imo będzie nowy materiał na PSX lub dzień wcześniej :)

Opublikowano

Nie wiem do końca czemu, ale klimat bardzo kojarzy mi się z Prometeuszem, czy też ogólnie "brudnym" sci-fi. Kolorystyka?

W każdym razie ciary :fsg:

Niestety nadal zero informacji o samej grze, ale jakoś nie spodziewałem się więcej.