Opublikowano 7 lipca 20177 l Biedna Kylie, miliony płyt sprzedanych, kilkanascie pewnie nagranych, zero w zasadzie jakis skandali, kawałek z Cave'em, a jakiś nikt będzie pisał zdzira xD mama ładnie za ucho by szarpała
Opublikowano 8 lipca 20177 l Przecież to był żart, skrót myślowy, nic poważnego - wyluzujta trochę chłopy, bo tu jakaś spina z niczego. Niech ktoś wrzuci jakiś gameplay z Death Stranding, żeby było o czym pisać :P
Opublikowano 19 lipca 20177 l Jeżeli to nie jest prawda, to sam nie wiem, wielki trolling? Wszystko pięknie pasuje.
Opublikowano 19 lipca 20177 l Rivergod przecież to typowy boss z mgsów ;] ogólnie najlpesza część, czysty Hideo, mam nadzieje że dożyję dnia że to wszystko się wyjaśni.
Opublikowano 19 lipca 20177 l Jeżeli to nie jest prawda, to sam nie wiem, wielki trolling? Wszystko pięknie pasuje. Niech rzucą jakiś ogólny zarys fabuły bo te poszlaki i filmiki kto co i jak, jakieś teorie nakręcają mnie do takiego stopnia, że obawiam się jednego wielkiego rozczarowania. Gameplay też chuy wi jaki
Opublikowano 23 lipca 20177 l 'wygląda' jak rok 2063 ... hmmm Edytowane 23 lipca 20177 l przez Najtmer
Opublikowano 24 lipca 20177 l Autor Ciągle jestem zdania, że gra wyjdzie na PS4 pod koniec generacji razem z TLOU2
Opublikowano 24 lipca 20177 l chcesz bana? napisalem odnosnie settingu gry, bo gra wyglada wlasnie na takie post-apo, mozliwe do zaistnienia za 50 lat.
Opublikowano 5 sierpnia 20177 l 16s z tech demo - w sumie nic, ale widzialem, ze yong nakrecił 4min materiał na ten temat ;]
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Yong jest słaby. Tutaj kolejny dobry odcinek od maltańskich braci: Podsumowując, to jak najbardziej wierzę w to, że DS może okazać się SH bez Silent Hills w tytule. Ale w teorię o tym, że konflikt Kojimy z Konami to ustawka - nie ma takiej opcji.
Opublikowano 3 grudnia 20177 l Autor Na wstępie - hold your horses. Del Toro też będzie, Kojima spotkał się kilka dni temu także z Mads-em, imo będzie nowy materiał na PSX lub dzień wcześniej
Opublikowano 6 grudnia 20177 l Reedus również potwierdził swoją obecność na imprezie. O Madsie natomiast cisza, ale pewnym jest, że coś się szykuje.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Nie wiem do końca czemu, ale klimat bardzo kojarzy mi się z Prometeuszem, czy też ogólnie "brudnym" sci-fi. Kolorystyka? W każdym razie ciary Niestety nadal zero informacji o samej grze, ale jakoś nie spodziewałem się więcej.