Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Fajnie, że pilnujesz takich filmików, plusa zostawiam :cool2:

czekamy do E3

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 590,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na tym forum jest coś takiego jak konsolowy ex, aby mogły być nowe topiki w dziale Xbox.       

• Recenzji EDGE prawdopodobnie nie bedzie, bo embargo wymaga skonczenia gry a ponoc gra jest tak chujowa ze recenzent nie ma zamiaru jej konczyc. xDDDD

Opublikowano

Obamix

Czasami to mi się wydaje, że te filmiki tworzą ludzie od Kojimy, a rzeczywistość chyba jest bardziej przerażająca. 

Kilka razy miałem gesia skórkę oglądając to. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Brawo yeti, dajesz link do filmiku  w ktorym ktoś z napisu bridges wykraja obraca przewraca , zmienia kolejnosc liter, zamazuje miejsca  i wychodzi mu krzywe mgs zero.

Jestes trollem, mogę przerobić ten napis na ZM.

Opublikowano

Dobre Sebixy

DarMKoVUwAA5jji.jpg:large

Opublikowano

NOOO, czekamy na 21'43 minuty analizy tej fotografii.

4 drzewka, a ich  3? KOGO BRAKUJE?!?!?!

Edytowane przez milan

Opublikowano

Szerokość kąta rozkroku Madsa koresponduje z tajemniczym papierem na ziemi i niemal wyprostowaną nogą pana Kodżimy. Gotowy ukryty przekaz odnośnie fabuły :lapka: 

Opublikowano

Normalne chłopaki, a nie żadni tam odmieńce.

Adidaski, papieroski i murek pod szkołą żeby odsapnąć po klasówce z matmy.  

W takiej atmosferze to gra będzie min. 90% średnia ocen.

Edytowane przez Cedric

Opublikowano
W dniu 7.04.2018 o 14:01, YETI napisał:

Obamix

Czasami to mi się wydaje, że te filmiki tworzą ludzie od Kojimy, a rzeczywistość chyba jest bardziej przerażająca. 

Kilka razy miałem gesia skórkę oglądając to. 

Part 2.

https://www.ppe.pl/news/57663/death-stranding-kojima-chwali-sie-nowym-zdjeciem-i-planuje-wielka-niespodzianke-na-2018-rok.html

Cytat

Według różnych plotek, doniesień i domysłów, Kojima dogadał się z Sony, i wspólnie zagadali do Konami. W jakim celu? Najbardziej prawdopodobny ze scenariuszy jest taki, że Hideo wraz ze swoim bogatym aniołem stróżem wykupili od nich prawa do marki Silent Hill bądź do Metal Geara. Innym możliwym rozwiązaniem jest dogadanie się w sprawie przywrócenia do życia P.T, którego pierwotna ekipa wciąż przecież razem pracuje nad Death Stranding.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Konami oddające do czegokolwiek prawa?

:mevek:

Jakoś nie wydaje mi się. To japońskie nosacze w najgorszym wydaniu.

Opublikowano

Nosacze ale w sumie i tak juz gier nie robia prawie wiec za jakas sumke mogli sprzedac.Ale to za piekne by bylo.Jeszcze zeby zoltki w pakiecie oddali Suikodena :(

Opublikowano

Obejrzałem te dwie części po łebkach i niby ma to jakiś sens, ale z drugiej strony Konami na tym stracilo najwięcej. Nie sadze żeby taki spisek mogl mieć miejsce naprawdę, nie wiem jak  korporacja może sobie umyslnie pozwolić na finansowy/wizerunkowy w.(pipi). Wiadomo, ze nasz poczciwy Hideło jest znany z roznych rzeczy, ale to zaszlo za daleko.

Opublikowano

Konami obecnie jest zachłanne na pieniądze i przy tym nie ma odpowiedniego studia do robienia hitów ze znanych serii. Seria Pes to tylko wyjątek.

Sony jak wyłoży odpowiednią sumę to wielce prawdopodobne, że Konami z tego skorzysta bo marki takie jak Metal, Silent, Castlevania, Contra, Suikoden będą leżeć zakopane na wieki.

Opublikowano

Da3MOnqXkAABp13.jpg

why are we still here xDDD

Edytowane przez milan

Opublikowano

ten mudzyn to on nie jest wklejony?

Opublikowano

niemożliwe wygląda zbyt realistycznie

Opublikowano

close enough

Opublikowano
7 minut temu, _Be_ napisał:

ten mudzyn to on nie jest wklejony?

nie, chwile potem zaczął rapować

Opublikowano

I jeszcze jeden obrazek z Twittera, ale o tyle ciekawy, że Kojima ma koszulkę z motywem SOLARIS Stanisława Lema.

Taki tam polski akcencik. ;)

30714903_1742153105827743_48843617281350

• 4 tygodnie później...