Opublikowano 18 maja 20186 l Autor Jeśli na E3 będzie tylko nowy trailer bez gameplayu to będę zawiedziony, zapewne pokaże w końcu kobiecą postać Edytowane 18 maja 20186 l przez Fanek
Opublikowano 18 maja 20186 l Po tym jak duży twitterowy szum robi Kojima, wnioskuję że znów ma goovno do pokazania. Będzie kolejny filmik do rozkmin dla Yonga i znów nie dowiemy się, czym ta gra ma być choćby w przybliżeniu... Coś mi się wydaje, że Sony zacznie niedługo żałować tej współpracy - ostatni raport finansowy Konami wykazał największe zyski od lat, a tam nawet normalnych gier nie robią - ciekaw jestem ile z tego szło na kojimowskie "ośmiorniczki" na mieście
Opublikowano 18 maja 20186 l Gra targów. Obyl był gameplay tym razem. Ja osobiście czekam na jakiekolwiek informacje o MediEvil'u. Edytowane 19 maja 20186 l przez MEVEK
Opublikowano 19 maja 20186 l Widze Zetta gejmingu nadal zasypuje materiałami ze swojego dzieła. Czekam na zdjęcie, na którym sra Reedusowi do ryja, a w tle jest logo DS. A na e3 gameplayu oczywiście nie będzie xd Edytowane 19 maja 20186 l przez ragus
Opublikowano 19 maja 20186 l Gameplay na E3 i premiera w 2019. Inaczej być nie będzie. Edytowane 19 maja 20186 l przez Frantik
Opublikowano 19 maja 20186 l Tak będzie po E3 Niby na 2018 jest przewidziana jakas "niespodzianka", wiec możliwe, ze pusci w obieg płatny prolog/cos w rodzaju dema, a może chodzi, tylko o date premiery. STANDING...........
Opublikowano 19 maja 20186 l Coś podobnego jak zrobił z Ground Zeroes i P.T? Całkiem możliwe i nawet bym się nie obraził
Opublikowano 19 maja 20186 l Jedna w ogóle sie nie pojawiła, a druga nie została skończona. Lepiej niech nie kombinuje.
Opublikowano 22 maja 20186 l Kojima chwali się, że trawa czy inny mech w jego grze dzięki Decimie będzie iście next genowy. Ta trawa sprzeda ta grę Edytowane 22 maja 20186 l przez YETI
Opublikowano 22 maja 20186 l Heh, jak bardzo czekam na jakiś gameplay tak obstawiam, że po tych wszystkich cudnych filmikach to pokazaniu rozgrywki ten balonik pęknie z hukiem. Niezależnie od tego czy to, co pokaże Kojima będzie dobre czy nie. Jakoś kompletnie nie potrafię sobie na razie zwizualizować tej gry. Co tam będzie robił gracz? Strzelał z łuku Reedusem do niewidzialnych wrogów? Może to będzie strzelanka z karabinkami? Czy będzie skradanie jak w MGS-ach? Czy jako znajdźki będą wykorzystane te dziecięce płody ze zwiastunów? Itp. No nie wiem, wyczuwam trochę gnój mimo generalnego hajpu.
Opublikowano 22 maja 20186 l Akurat gameplay w jego ostatniej grze był bardzo ok. Sam jestem ciekawy co z tego wyjdzie i co ten Japończyk tym razem wymyśli.
Opublikowano 22 maja 20186 l Jasne, że był OK, ale to już ugruntowana seria i mniej więcej można było się spodziewać tego, jak będzie wyglądał gameplay. W przypadku DS w grę wchodzą napompowane oczekiwania - osobiście sam po tych zwiastunach chciałbym... no właśnie nie wiem czego. Czegoś wielkiego i nietuzinkowego. A co by Hideo nie wymyślił to ciężko będzie przebić własne wyobrażenia. Może to nieco wyimaginowany problem, ale stawiam że sporo graczy będzie miało tak z tym tytułem.
Opublikowano 22 maja 20186 l Pod względem gameplayu nie spodziewam się żadnej rewolucji, za to pod względem fabuły, gry na takim poziomie jak np. MGS3. W przeciwieństwie do V i tego jak przebiegały peace nad tym tytułem, przy Death Strending Kojima ma chyba tyle czasu ile potrzebuje.
Opublikowano 22 maja 20186 l Spokojnie można złożyć, że będzie to jakieś udziwnione tpp ze strzelaniem. Silnik Horizona, kojima, który w zasadzie od lat tworzył tpp, gameplay mgsa 5, który wszędzie był zachwalany. Dodadzą pewnie jakieś dziwne mechaniki do całości gameplayu, gęsty klimat i pokręconą fabułę. Zasadniczo na to liczę i zdziwiłbym się gdyby było to coś innego np. rts/fps/wyścigi czy platformówka.
Opublikowano 22 maja 20186 l Ahh ci japońscy wizjonerzy, najpierw Yamauchi wyrzyguje byle jakie gran turismo teraz Kojima pewnie sam nawet nie wie co robi
Opublikowano 22 maja 20186 l Autor Kojima właśnie podkreślał pare razy, że gameplay będzie wyjątkowy, coś czego nie było jeszcze do tej pory. O co chodzi w samej grze nie wie nawet Reedus ani Mikkelsen, więc jest dobrze
Opublikowano 22 maja 20186 l 7 minut temu, Fanek napisał: O co chodzi w samej grze nie wie nawet Reedus ani Mikkelsen, więc jest dobrze No w chuj dobrze XDDDD