Opublikowano 29 maja 20195 l Serio Kojima? Ile mam jeszcze siedzieć zgarbiony przed laptopem oglądając znikające łapki?
Opublikowano 29 maja 20195 l No to możliwe nawet, że będzie 18, albo 19. I będzie strzelanie ciekawe jak długi ten trailer i ile jeszcze scen dołoży do launchu. Edytowane 29 maja 20195 l przez cotek
Opublikowano 29 maja 20195 l Dobra, koniec szydery, bo znowu paolo bedzie smucil z asxem. niech ktoś miły wspomni mój nick gdyby coś zaczeło leciec, dzieki.
Opublikowano 29 maja 20195 l 3 minuty temu, oFi napisał: Co to za troll znowu, miała być 17 ;/ Kto Ci tak nakłamał? Ma być dzisiaj, to równie dobrze może być za kilka godzin.
Opublikowano 29 maja 20195 l Ale jednak wole stara dobrą date i godzinę trailera, bo teraz ani sranka ani siusiu, kreta przycisnę fotelem, ale z moczem nie wygram
Opublikowano 29 maja 20195 l 1 minutę temu, Frantik napisał: Wydaje mnie się, że łapy się zagęszczajo Nie wydaje ci sie.
Opublikowano 29 maja 20195 l Mają bić w dzwnony w kościołach, że niby rozpoczyna się prezentacja mesjasza.
Opublikowano 29 maja 20195 l @Dave Czezky mam nadzieję że rzuciłeś forsą i pod łapami pokaze się logo błękitnej ostrygi za parę godzin.
Opublikowano 29 maja 20195 l Będą jaja, jak sie okaże, ze nie ma żadnego trailera tylko w kółko zapętlający sie gameplay, który z czasem odsłania coraz więcej