Opublikowano 29 maja 20195 l mam nadzieje że po zniknięciu mazi dostaniemy coś więcej niż tylko te fragmenty pokazówy co widać
Opublikowano 29 maja 20195 l juz widac, ze animacja drewniana i sztuczna jak w mgs5, ktora UWIELBIALEM
Opublikowano 29 maja 20195 l Trochę się odkrywa, kawałek zakrywa i tak w koło macieju, ale jednocześnie pole widzenia o kilka milimetrów się zwiększa xD
Opublikowano 29 maja 20195 l 7 minut minęło od mojego screena. Dość dużo sie odkryło. Reasumując, nie ma szans na trailer za 15 minut. Zbyt wolno to idzie.
Opublikowano 29 maja 20195 l 19 jest mocno realna. Może zdążę na chate z roboty jak korków nie będzie Edytowane 29 maja 20195 l przez cotek
Opublikowano 29 maja 20195 l No macie racje. Teraz ładnie odkryło. Cos ta moja arytmetyka słaba jest. Dobrze, ze w lottka nie gram
Opublikowano 29 maja 20195 l Gra wygląda jak koszmar firmy kurierskiej która otworzyła filię na wyspach owczych i nie ma klienteli
Opublikowano 29 maja 20195 l Jest duza szasna na trailer o 18 Wiekszosc czesc obrazu jest juz odkryta, a glupio by bylo jakby przez nastepną godzine puszczali kolejną raz zapetlony filmik gdy widac juz ponad 80%