Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 585,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Na tym forum jest coś takiego jak konsolowy ex, aby mogły być nowe topiki w dziale Xbox.       

• Recenzji EDGE prawdopodobnie nie bedzie, bo embargo wymaga skonczenia gry a ponoc gra jest tak chujowa ze recenzent nie ma zamiaru jej konczyc. xDDDD

Opublikowano

mam nadzieje że po zniknięciu mazi dostaniemy coś więcej niż tylko te fragmenty pokazówy co widać

Opublikowano

juz widac, ze animacja drewniana i sztuczna jak w mgs5, ktora UWIELBIALEM

Opublikowano

Zrobiłem screenshota. Zobaczymy za 5 minut ile sie odkryje.

Opublikowano

Trochę się odkrywa, kawałek zakrywa i tak w koło macieju, ale jednocześnie pole widzenia o kilka milimetrów się zwiększa xD

Opublikowano

Ja oglądam, wystarczy  zmienic adres na .jp

doba wiksa

Opublikowano

7 minut minęło od mojego screena. Dość dużo sie odkryło. Reasumując, nie ma szans na trailer za 15 minut. Zbyt wolno to idzie.

Opublikowano

mevek, przekop ogródek,  zawołamy cie

Opublikowano

19 jest mocno realna. Może zdążę na chate z roboty jak korków nie będzie :pinch:

Edytowane przez cotek

Opublikowano

No macie racje. Teraz ładnie odkryło. Cos ta moja arytmetyka słaba jest. Dobrze, ze w lottka nie gram :shieeet:

Opublikowano

Gra wygląda jak koszmar firmy kurierskiej która otworzyła filię na wyspach owczych i nie ma klienteli

Opublikowano

Jest duza szasna na trailer o 18

Wiekszosc czesc obrazu jest juz odkryta, a glupio by bylo jakby przez nastepną godzine puszczali kolejną raz zapetlony filmik gdy widac juz ponad 80%