Skocz do zawartości

Death Stranding

Fanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po tym trailerze już trochę mniej nie wiadomo o co chodzi, coś Kojima za szybko tą gre zrobił to jest podejrzane.

Temat założyłem w marcu 2016

Opublikowano

Motor zarżniety z days gone kojima bez własnych pomysłów

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Graficznie to fotorealistyczne mega ale ocb w tym gameplayu? Strzelanka ? Przygodówka ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
1 minutę temu, mersi napisał:

bez hajpu ale ogólnie zapowiada się interesująco dla mnie, mgsami się bardziej jakoś jarałem

MGS to marka, Death Stranding nie. Wierze, że DHLS będzie właśnie nową serią na miare MGS

Opublikowano

Beka z tego narzekania że nie wiadomo o  czym będzie gra.

Jednak ta nowa generacja graczy to rak, jak nie ma powiedziane na dzien dobry że to jest pan viking, i on musi zabijac owce by  miec co  sprzedac za miske miesa, a w grze jest 4 km kwadratowe lasu, i  trzeba zabic jelenia,  a pozniej 10 bossów, to inaczej gra jest dziwna, i "wogle" o co biega.

Zamiast docenić takie podejscie do gracza, rzadko spotykane, to biadolenie i  pesymizm.

Przecież nikt nie każe zamawiać gry, a marka Hideo to chyba od razu wiadomo ze kupowac w ciemno albo omijać.

• Plusik 5
Opublikowano

Wygląda świetnie. Bitka walizką z czasów ps2, rozkładanie drabiny przez 20 sekund i chodzenie po śniegu i trawach. Zapowiada się na gre generacji! Mam nadzieje że większość tej gry to filmiki bo inaczej nie wiem czy dam rade grać w to dłużej niż 5h

• Haha 1
Opublikowano

Nie no milan wiadomo, ze POKI CO ta gra ma wjecej oryginalnosci niz mainstream i procedural perm death indyki razem wziete. Ale jesli to bedzie chodzenie typem z A do B i chowanie sie w zbozu to jednak beka.

Opublikowano
26 minut temu, _Be_ napisał:

Zeszłoroczny briefing ms oglądało 1,7 mln ludzi

Tutaj trzeba doprecyzować. 1,7mln ludu live było na wszystkich kanałach twitcha, które transmitowały konfe xboxa. Na oficjalnym, pojedynczym kanale xboxa było około 300k. 

• Plusik 1
Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Wygląda świetnie. Bitka walizką z czasów ps2, rozkładanie drabiny przez 20 sekund i chodzenie po śniegu i trawach. Zapowiada się na gre generacji! Mam nadzieje że większość tej gry to filmiki bo inaczej nie wiem czy dam rade grać w to dłużej niż 5h

jak możesz tak mówić, GOTY 2019 , gra generacji od wielkiego pana Kojimy, widać to po tych paru minutach !!!!111oneoneone

Gość ragus
Opublikowano

-Milan, dlaczego tak źle przyjmujesz krytykę nowego dzieła Hideo Kojimy?

-