Gość ragus Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Teraz, raulos napisał: Ten człowiek naprawdę jest ***nięty. Co on ma w głowie!? Niespełnione marzenia. Za młody na Heroda, za słaby na reżysera. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Gra zapowiada się znakomicie, a jak będzie ch,ujowa to pierwszy ją zjadę jak Beyonda albo LL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 1 minutę temu, milan napisał: No wiadomo, ale nie kumam dlaczego miała by byc tak płaska. Nie ma zadnych powodów by tak mysleć. Bo moze gdyby nie byla to by sie tymi elementami pochwalili w trailerze na pol roku przed premiera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Milan yebiący asaxa za propagande SOT? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 5 minut temu, Mejm napisał: Bo moze gdyby nie byla to by sie tymi elementami pochwalili w trailerze na pol roku przed premiera. Możliwe że gra ma jeszcze wiele tajemnic, nie wiem czy zauważyłeś, ale info o fabule jest tak jakby tez szczątkowe. 2 minuty temu, ragus napisał: Milan yebiący asaxa za propagande SOT? nie kojarze by ktoś miał pretensje do asxa przed premiera sota, prawdę mówiąc wiele osób zaraził chęcia zagrania, pewnie trochę i mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Info o wszystkim jest szczątkowe. I to pokazuje siłę Kojimy jako twórcy gier - nic nie wiadomo oprócz paru mglistych informacji, a dwoma krótkimi trailerami i jednym dłuższym potrafi rozkręcić karuzelę hajpu jak chyba żaden inny człowiek w światku growym. Nie do końca mu ufam po MGS V, ale jestem zaintrygowany baardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 9 minut materiału? To analiza będzie pewnie w 5 ratach po 2 godziny. Nie wiem czy mi sie poyebało ale jakbym słyszał Haytera przez chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arm9_Team 22 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 (edytowane) Za mało gameplayu w gameplayu. Sekcja w przeszłości wyglądała jak ordynarna rynna. W otwartym terenie jak nudnawy "symulator chodzenia". Walka fest drewno. To może być geniusz lub straszliwy kaszalot. Edytowane 29 Maja 2019 przez Arm9_Team Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Cały Kojima, bardzo rzadkie połączenie geniusza i grafomana w jednym. W branży filmowej robiłby filmidła klasy Z, ale w gierkach już dzisiaj uchodzi za półboga(poniekąd słusznie). Wypadałoby to teraz udowodnić, bo już się nie wytłumaczy, że to wina Tuska Konami. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 (edytowane) te sekcje gameplayu wygladaja jeszcze gorzej jak z days gone, nudne, chaotyczne i bez sensu (to jak kampi sie typ w trawie, potem ucieka a oni go gonia z pastuchem na krowy, potem on ich goni i klepie z pięści xddd co do chu.ja to ma być) sekcje w lesie ze swiecacym wszystkim lacznie z naszymi sladami stop wole przemilczec a szkoda bo cala reszta klimatycznie fajnie poyebana Edytowane 29 Maja 2019 przez kermit 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Ale za cholere nie wierze że to jest ten materiał który pokazywał chocby Guerilla Games, po czym oni pisali ze takiego czegos jeszcze nie było, ze gra nami zmiecie, itd. Bo nie było tutaj nic co by miało być kamieniem milowym w grach, wiec albo pokazali co innego nam, albo mamy kolejne dmuchanie balonika jak z C2077. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 44 minuty temu, Mejm napisał: Ej ale ta edycja z walizka to zawiera gre? Bo info tylko ze steelbook xD Zawiera. Custom Steelbook Including full PS4 Game. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 ale ten trailer jest inny, ale ten gameplay jest inny, cały Kojima, jaram się Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Obejrzałem na spokojnie w domu i powiedziałbym, że hype podskoczył niesamowicie, bo klimat w grze jest gesty, że można ciąć nożem i wjedzie pewnie day1, ale nie napiszę tego bo jestem przebrzydłym botem. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Będzie mozna naparzac wrogow inkubatorem? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 klimat fajny, pomysł fajny, audiowizualnie fajnie, fabuła może też fajna, ale co z tego jak gameplayu nie ma, jakieś głupie designerskie pomysły, drewniany movement co to za bicie walizkami, wszystko się świeci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 (edytowane) Alez ten gameplay wyglada slabiutko. Pewnie do tego dojdzie fabula typu "NO PATRZCIE NA MNIE JA OGLONDAM 3 FILMY DZIENNIE TO MUSI BYC Z PRZEKAZEM ZE CH.UJ WIE O CO CHODZI A JAK SIE NIE PODOBA TO ZNACZY ZE NIE ROZUMIECIE". Ogra sie w plusie. Chociaz i tak pewnie wezme na premiere bo sie naczytam postow na forum i mi sie udzieli hype. Edytowane 29 Maja 2019 przez Il Brutto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 w fighting force też było i było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 W sumie hype mam większy niż na tlou2 czy ghosta 12 minut temu, milan napisał: Ale za cholere nie wierze że to jest ten materiał który pokazywał chocby Guerilla Games, po czym oni pisali ze takiego czegos jeszcze nie było, ze gra nami zmiecie, itd. Bo nie było tutaj nic co by miało być kamieniem milowym w grach, wiec albo pokazali co innego nam, albo mamy kolejne dmuchanie balonika jak z C2077. Podejrzewam, że im pokazywał faktyczny gameplay, a nie zmontowany zwiastunik. I z drugiej strony, to co innego mieli napisać jak to leci na ich silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 No powinni pisac takie rzeczy które w zderzeniu z tym trailerem nie powodują konsternacji. Nadal wierze ze ogladali co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 21 minut temu, Kyo napisał: Zawiera. Custom Steelbook Including full PS4 Game. Biere! Już widzę te miny znajomych jak zobaczą na półce podświetlony płód! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RaiD 76 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Spadki fps widać na trailerze Z cyklu "Sokolim okiem" ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 nie no, w niektórych animacjach czuć brak AAA, ale jest w tym pewien urok, pewien heroizm. Kurczę lepsze coś takiego, coś co próbuje coś nowego niż setna strzelanka z objectivami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 gameplay mi trochę zajeżdża tą taką gierką z pc z lat 00, gdzie chodziło się jakimś astronautą i przy okazji uczono nas programować w jakimś guwnojęzyku Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 16 minut temu, RaiD napisał: Godzinę temu, Banan91PL napisał: Spadki fps widać na trailerze Z cyklu "Sokolim okiem" ;D ? No rwie to jak cholera, zobacz sobie na jazdę motorem. Tu nie trzeba siedzieć z lupą i analizować klatka po klatce, to widać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi