Gość suteq Opublikowano 29 maja 2019 Opublikowano 29 maja 2019 (edytowane) 2 minuty temu, milan napisał: Podoba mi sie ten wniosek po paru minutach gameplayu, to moja ulubiona cześć tej wypowiedzi. Suteq nie zmieniaj się. Dwa gameplay trailery, na dwóch ciągle to samo. No pewnie 90% aktywności z gry ukrywa przed światem. Może kogoś jara łażenie bez celu po pustym świecie przez 10h, mnie nie. Edytowane 29 maja 2019 przez suteq Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 29 maja 2019 Opublikowano 29 maja 2019 Mam nadzieję że chociaz będą rózne kolory tych drabin, jak cała gra będzie na tym polegać. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 29 maja 2019 Opublikowano 29 maja 2019 Daje plakaciki z twitta kojimy jakby ktoś chciał : Spoiler Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 29 maja 2019 Opublikowano 29 maja 2019 4 minuty temu, suteq napisał: Dwa gameplay trailery, na dwóch ciągle to samo. No pewnie 90% aktywności z gry ukrywa przed światem. Może kogoś jara łażenie bez celu po pustym świecie przez 10h, mnie nie. Bardzo sie ciesze, że nie pokazał wszystkiego co zaoferuje DS. Więcej do odkrywania. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 29 maja 2019 Opublikowano 29 maja 2019 Ale co by nie mówić są ładnie już zarysowane postacie w stylu kojimy przed samą grą. To zawsze na plus. Pan czaszka trochę przypomina taki miks Skulla oraz to lizanie w stylu Vampa Cytuj
MEVEK 3 576 Opublikowano 29 maja 2019 Opublikowano 29 maja 2019 (edytowane) Wiadomo nie od dzis, ze we wszechswiecie nie przetrwa jednostka. Licza sie tylko pary, grupy, cale gatunki, ktore ze soba wspolpracuja. Wydaje mi sie ze tutaj tym wlasnie bedzie watek przewodni gry. Cos w stylu polaczenia sil w obliczu zaglady Fabularnie moze byc dobrze, ale tu chodzi tez o gamplay, a ten mnie nie porwal. Jezeli bedzie jeszcze wiecej budowania bazy niz w MGSV to zezre mnie nuda. Licze na wiecej akcji, ktorej nie bylo za wiele - jakies patrole, troche uciekania, nawet strzelanie bylo. P.S Kiedy patrol wypatrzyl Sama brakowalo im wykrzyknika Edytowane 29 maja 2019 przez MEVEK Cytuj
Figuś 21 179 Opublikowano 29 maja 2019 Opublikowano 29 maja 2019 31 minut temu, oFi napisał: Perspektywa Ragusiowego VR? Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 29 maja 2019 Opublikowano 29 maja 2019 Kojima na instagramie "tłumaczy" troszkę o czym będzie jego nowa gra 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 695 Opublikowano 29 maja 2019 Opublikowano 29 maja 2019 2 godziny temu, Kron997 napisał: No w końcu! Dzięki wpisałem „strand” w translate, pasmo najbardziej mi pasowało jako sygnał - nawiązuje do wszechobecnego „connect”, ”isolated”, ”ludzie nie są stworzeni do życia w samotności”. Taka tam moja luźna i pokraczna interpretacja No i w świetle powyższego wychodzi na to, że byłeś najbliżej. 1 Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 30 maja 2019 Opublikowano 30 maja 2019 Obejrzałem trailer. Generalnie nie mam jakiegoś jarania, choć nie ukrywam, że źle to nie wygląda i jestem ciekawy co wyjdzie w końcowym rozrachunku. Przede wszystkim chciałbym się dowiedzieć o co w tej grze chodzi i jaka jest główna myśl fabularna. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 907 Opublikowano 30 maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 maja 2019 Trochę beka, ze w dzisjeszych czasach jak na trailerze/gameplayu nie pokażesz wszystkich nowinek systemowych to jesteś yebany jak psa. Już niektórzy mogliby zejść na ziemię bo te posty, ze od Pana (xD) Kojimy po MGS1 trzeba wymagać większej rewolucji są nie do czytania - ile mozna. Co za stare korva dziady i ciągle zycie w latach 90. I nie, nie bronie tego fragmentu, bezpiecznego fragmentu, który nic nie zdradza, ale serio ostra sinusoida tu jest grana - jeden Goty a drugi gierka za 100 od zydka. Wiem - zaraz przyjdzie raven albo bluber i będzie ścisk doopy BO NIE POZWALAM HEJTOWAC ale w tym poście nie oto chodzi. 6 6 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 maja 2019 Opublikowano 30 maja 2019 Ale czego wymagasz od starych pierdów znudzonych życiem i gierkami? Przecież tu takie pantofle so, którzy często chwalą się zacieszem przy prasowanku majt od starej Zapowiada się ciekawa wizja Hideo, której ze świecą szukać w grach AAA ale cisnąć trzeba dalej bo forumek to forumek. Cytuj
ASX 14 670 Opublikowano 30 maja 2019 Opublikowano 30 maja 2019 Ale wiesz @XM. niektorzy chcieliby wiedzieć nieco więcej o grze zanim wydadzą 250 zł wyznawców Kojimy nie trzeba przekonywać, ale jest duża grupa wciąż wahających się graczy która jest zainteresowana tytułem ale wciąż nie wie czym on jest i nie ma co się dziwić że teraz trochę kręcą nosem. Gdyby powstało jakieś demo albo trial to pewnie byłoby po problemie, bo każdy zaintereosant by sobie sprawdził czym jest gra, a Kojima dalej kręcił swoje trailery. Co do gry to podoba mi się implementacja multiplayera, jeśli będzie się to opierac na shared worldzie gdzie randomowo spotykamy graczy w czasie swojej wędrówki jak w Journey np. To może to być to coś co fajnie wzbogaci i pogłębi doświadczenie Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 maja 2019 Opublikowano 30 maja 2019 Dobrze ale 250zl to nie 2.5K, nie przesadzajmy. Ja nie potrzebuje wszystkiego na tacy przed premierą, żeby wyłożyć 2 stówki za gierke. Większość właśnie "nagra się" przedpremierowo na YT i później dupa zbita bo wszystko widział. 2 Cytuj
ASX 14 670 Opublikowano 30 maja 2019 Opublikowano 30 maja 2019 No i okej nikt nikomu nie zabrania kupowania kota w worku, bez oglądania żadnych materiałow. Ale są też inni gracze;) Cytuj
SebaSan1981 3 612 Opublikowano 30 maja 2019 Opublikowano 30 maja 2019 (edytowane) Kurde nie wiem co myśleć o tej grze.. jakieś psychodeliczne klimaty, fabuła pewnie będzie tak pokręcona jak w ostatnim MGS:TPP Kilka zdumiewających motywów jak na przykład dziecko w szklanej cybernetycznej macicy, żołnierze-zjawy. Oj czuję że będzie się fabuła tej gry niektórym śniła po nocach. Pre-ordera nie składam choć kusi ale głosuję portfelem i zobaczę czy warto kupić po premierze. Edytowane 30 maja 2019 przez SebaSan1981 Cytuj
balon 5 355 Opublikowano 30 maja 2019 Opublikowano 30 maja 2019 4 minuty temu, ASX napisał: No i okej nikt nikomu nie zabrania kupowania kota w worku, bez oglądania żadnych materiałow. Ale są też inni gracze;) Ale jak? przecież już wiadomo, że nudny gameplay i cały czas robimy to samo. Cytuj
ASX 14 670 Opublikowano 30 maja 2019 Opublikowano 30 maja 2019 (edytowane) 19 minut temu, balon napisał: Ale jak? przecież już wiadomo, że nudny gameplay i cały czas robimy to samo. Kto tak pisał? moim zdaniem to niepoważne oceniać całą grę po tak krótkich i nielicznych fragmentach Edytowane 30 maja 2019 przez ASX Cytuj
balon 5 355 Opublikowano 30 maja 2019 Opublikowano 30 maja 2019 8 godzin temu, suteq napisał: Na stan dzisiejszy w ogóle nie mam zamiaru w to grać bo wiem, że się zwyczajnie zanudzę przez robienie ciągle tych samych, schematycznych, aktywności @ASX jak widać dużo pokazali jak takie wnioski się pojawiają. Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 30 maja 2019 Opublikowano 30 maja 2019 (edytowane) Japoński trailer pokazuje kilka nowych scen względem europejskiego te złote wyrastające dłonie z ziemi jak grzyby Nie wiem co Kijimba ćpie ale to jest dobre. Edit: ten glut dziwadło atakujące Normana kojarzy mi sie z potworem z trailera PT, z tym co przyciągał sie ogromną ręką przez korytarz Edytowane 30 maja 2019 przez Kron997 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 30 maja 2019 Opublikowano 30 maja 2019 A widziales jego sygnature :] nie ma Pudziana nie ma zabawy. Cytuj
Paolo de Vesir 9 142 Opublikowano 30 maja 2019 Opublikowano 30 maja 2019 47 minut temu, balon napisał: Ale jak? przecież już wiadomo, że nudny gameplay i cały czas robimy to samo. Nie nudny, tylko „wyglada na nudny”. Zaskakuje mnie Twoje zdziwienie w tej materii gdzie obecna generacja nie raz dostarczała MEHsjasze. Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 30 maja 2019 Opublikowano 30 maja 2019 Będzie ulepszanie broni, wybór typu amunicji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi