Wiolku 1 592 Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 9 minut temu, Pupcio napisał: w poprzednim trailerze były czołgi i samoloty przypominające bardziej 2wś no i w tym pojawiła się jakaś dżungla więc może będzie skakanko po różnych wojnach Tak, więc główny zły pewnie będzie mógł "korzystać" z wojska z tych okresów - gdyby to była prawda to shieeeeet fajny motyw. 10 minut temu, oFi napisał: W listopadzie się dowiesz. Oczywiście już w Day1 Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 (edytowane) Kolekcjonerka w Game Stopie stoi za 200 Jurasow (chociaż Resident kosztował 250 ) Tylko limitka w takim razie Edytowane 31 maja 2019 przez MEVEK Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 1 godzinę temu, ASX napisał: Brzmi całkiem, teoretycznie tych alternatywnych rzeczywistości do której przenosimy się po śmierci powinno być więcej niż tylko realia 1WŚ. Ale też jestem ciekawy jak to Kojima aby było jednocześnie różnorodne i nie irytujące na dłuższą mete 1 godzinę temu, Pupcio napisał: w poprzednim trailerze były czołgi i samoloty przypominające bardziej 2wś no i w tym pojawiła się jakaś dżungla więc może będzie skakanko po różnych wojnach No i wlasnie stad moja watpliwosc bo zakladam, ze swiatow bedzie wiecej (1 wojna, druga, i co tam jeszcze chinol wymysli) ale co jak po powrocie znow sie zginie (na bank ciekawscy beda ginac specjalnie)? Zatem albo proceheheheduralnie generowany np. caly czas swiat pierwszej wojny (dopoki nie zrobimy progresu w fabule), albo po zgonie i powrocie nie bedziemy mogli znow zginac od tego samego przeciwnika bo go juz np. nie bedzie i dopiero nastepny zgon bedzie za x czasu w fabule. Biorac pod uwage recykling jednej planszy w GZ i MGS5 to obstawiam bardziej opcje pierwsza. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 Mnie tylko zastanawia na czym odbije sie krotki czas produkcji...pierwsze co przychodzi do glowy to zawartosc takze radzilbym wstrzymac posladki z tymi innymi swiatami aby nie bylo rozczarowania Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 Moze to bedzie demo/intro jak GZ xD Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 Czy ktoś ma dane nt. kolekcjonerki? Mam nadzieje, że ten płodzik nie będzie mniejszy w porownaniu z ver. jap. Tak jak było w przypadku łapy snejka z mgsv ;/ Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 3 lata to krotko?.Silnik dostali gotowy plus mieli pomoc z zespolów Sony. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 Coz, mgs5 robili 7 lat a i tak zabraklo czasu. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 Jak na moje to dosyć szybko się uwinęli, i nie, nie oczekuje gry na 100h, która jest nudna i przymula. 10-20 h możliwie liniowego sztosa i będzie pięknie. 7 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 15 minut temu, Mejm napisał: Coz, mgs5 robili 7 lat a i tak zabraklo czasu. I stworzyli najlepszy silnik graficzny ever.... no ale krwa Konami nie odsprzeda Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 9 minut temu, Starh napisał: I stworzyli najlepszy silnik graficzny ever... Jeden z najlepszych na pewno 10 minut temu, Starh napisał: no ale krwa Konami nie odsprzeda Odsprzedają... żetony do paczinko Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 31 minut temu, SlimShady napisał: Jak na moje to dosyć szybko się uwinęli, i nie, nie oczekuje gry na 100h, która jest nudna i przymula. 10-20 h możliwie liniowego sztosa i będzie pięknie. E zaś bez przesady. Niech będzie 40 godzin, ale takich żebym je zapamiętał Jak Metal Gear Solid V. Teraz zero żartów, ja kocham tę grę i wszystkie jej fabularne aspekty. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 Uuuuuuuuuu, niesamowita aura tajemnicy targa moją moszną. Na końcu i tak będziecie płakać, że nie wyjaśnili skąd się wziął niedźwiedź polarny xd Dosłownie każdy przedstawiony element fabularny mocno pretensjonalny i owiany ciężką tajemnicą plus jakieś elementy podróży w czasie to w ogóle nie brzmi jak przepis na bełkot, który będą łatać milionem fabularnych dlc, książkami, komiksami, chińskimi bajkami i pay to win na komórki. 3 Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 33 minuty temu, Tokar napisał: Uuuuuuuuuu, niesamowita aura tajemnicy targa moją moszną. Na końcu i tak będziecie płakać, że nie wyjaśnili skąd się wziął niedźwiedź polarny xd Dosłownie każdy przedstawiony element fabularny mocno pretensjonalny i owiany ciężką tajemnicą plus jakieś elementy podróży w czasie to w ogóle nie brzmi jak przepis na bełkot, który będą łatać milionem fabularnych dlc, książkami, komiksami, chińskimi bajkami i pay to win na komórki. Łykne bez popity, DLC wszystkie ogram, książki przeczytam z radością, chińskie bajki obejrze ze 4 razy żeby wszystkie elementy na pewno zauwazyć, a na komórce będę miał swoją bazę bridges. 1 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 W 4:19 trailera bohater zakrywa buzie podczas skradania. Bylo tłumaczone po co? Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 Kulturalny człowiek, nie to co te wsiury w środkach komunikacji publicznej kaszlące z otwartymi mordami. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 1 czerwca 2019 Opublikowano 1 czerwca 2019 Nie było tłumaczone czemu zakrywaja usta. Ale w jednym z poprzednich trailerow też tak robili w obecności tych "duchów" Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 1 czerwca 2019 Opublikowano 1 czerwca 2019 Podejrzewam, że nie chodzi o wstrzymanie oddechu poprzez zakrycie dłonią ust. Można to zrobić bez ręki. Może chodzi o to, że stworzenia z innego wymiaru „wyczuwają” usta? No nie mam pomysłu na to Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 1 czerwca 2019 Opublikowano 1 czerwca 2019 Pewnie chodzi o jakikolwiek ruch. W tym podmuch powietrza z ust. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 1 czerwca 2019 Opublikowano 1 czerwca 2019 W poprzednim trailerze ten motyw był bardziej pokazany. Generalnie chodzi o to aby jak najbardziej ograniczyć wydzielanie jakichkolwiek dźwięków z ust, pewnie to jest jakoś bardziej wyczuwalne przez te stworzenia niż reszta. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 1 czerwca 2019 Opublikowano 1 czerwca 2019 (edytowane) poprostu zakrywanie ust dodaje dramaturgii wstrzymywaniu oddechu. zabieg stylistyczny maj got, niektorzy to sie tutaj doszukuja kojimy tasujacego sie do hentai gdzies w odbiciu kropli na lisciu Edytowane 1 czerwca 2019 przez Andżej 1 3 Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 1 czerwca 2019 Opublikowano 1 czerwca 2019 Faktycznie, zaraz zaczniemy sie doszukiwać odniesień do starożytnych Czechów poprzez geometrię terenu. Trzeba odsapnąć. Cytuj
ASX 14 661 Opublikowano 2 czerwca 2019 Opublikowano 2 czerwca 2019 kojima opisał przebieg prac nad grą, zaczynając od samego początku. Tempo prac robi ogromne wrażenie, uwinąć się w niecałe 4 lata od zarejestrowania IP do wydania to coś rzadko spotykanego dzisiaj w branży. Zazwyczaj czas produkcji nowego IP dzisiaj to okolo 6 lat Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 2 czerwca 2019 Opublikowano 2 czerwca 2019 Biorąc pod uwagę jego opieszałość i kreowanie wizji, to faktycznie szybko. Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 2 czerwca 2019 Opublikowano 2 czerwca 2019 Podejrzana sprawa, zwłaszcza w przypadku Kojimy i tego, co się wydawało przy marketingu Death Stranding - że będzie mocno rozwleczony czas developingu. Ta data wydania na końcu trailera zaskoczyła mnie najmocniej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi