_D23 83 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Czas najwyższy pokazać o co tam będzie chodzić inaczej ludzie go zjedzą jeśli pokaże kolejny, ślicznie wyreżyserowany trailer. Trochę eksajt mam Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Mam nadzieje, że pokaże jakieś miensko dziś (np. walka z bossem, albo jakieś fajerwerki gameplayowe). Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Guwno bedzie. Pokaza zlepek jakis starych trailerów z dopiskiem ze wychodzi na epic store i to wszystko. Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 No wypadałoby w końcu pokazać ten cały gameplay, bo premiera tuż tuż, a o grze kompletnie nic nie wiadomo. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Autor Opublikowano 19 sierpnia 2019 Czuję że będzie tylko nowy reżyserowany trailer i to tyle. Na premiere gre przyjdzie kupić w ciemno Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 (edytowane) Tylko przypomnę, że w ostatnim trailerze była jazda na motorze, strzelanie, wspinanie, walka wręcz, nawet jakiś boss czy mini boss i drabina była, więc jak ktoś nie widział to polecam. A o co będzie chodziło fabularnie w tej grze, to pewnie dowiemy się w listopadzie i bardzo dobre. Edytowane 19 sierpnia 2019 przez YETI 1 1 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Autor Opublikowano 19 sierpnia 2019 Nadal nic nie wiemy Cytuj
izon 995 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 No i jest gameplay, powiem szczerze zajawka mi trochę opadła, wygląda to póki co strasznie nudno, no ale mam nadzieję, że to taka strategia marketingowa żeby za wiele nie pokazać... Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Autor Opublikowano 19 sierpnia 2019 (edytowane) Słaby fragment pokazali, taki o niczym, wciąż kurier dhl. Tam na poprzedniem trailer była jakaś walka z bossem mogli już bardziej coś takiego. Ale jak Kojima mówił że mają taki zapierdo.l że nawet go nie powinno tu być, to pewie nie było czasu na lepszy montaż do video. I tak day1 ! Edytowane 19 sierpnia 2019 przez Fanek Cytuj
_D23 83 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Lulanie dziecka po ostrej zadymie z bossem to będzie to XD 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Pokazują wszystko - JACY DEBILE CAŁĄ GRĘ ZARAZ POKAŻĄ BOŻEEEEE Pokazują tylko ułamek gameplayu - HAJP OPADŁ ALE SŁABY FRAGMENT ALE NUDA I tak cyklicznie, co premiera. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 No, ale tak jest ze wszystkim: -Liniowa gra na 8h, za krótka i po weekendzie do żyda. -Open world, zamuła i 100h czyszczenia mapy. Tacy już gracze są od urodzenia. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Lepiej czekać na szóstą część strzelania i dziesiątą jeżdżenia samochodami. Coś nowego, nietypowego? ZAWÓD, HAJP OPADŁ, PO TYM GEMPLEJU MNIE NIE MAJOM Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Ależ Tobą miota Kamil. Nie dziwię się, ten pokaz nie był zbyt imponujący. Cytuj
_D23 83 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Całkiem na serio to bardzo fajne wprowadzenie nowych postaci, objaśnienie kilku istotnych rzeczy. Klasa. Fragment gameplayu to już inna sprawa. Niby nic specjalnego jednak jeśli dołożymy do tego sporą ilość gadżetów, które mogą nam pomagać w omijaniu bądź pozbywaniu się przeszkód, opiekę nad BB, walki z bossami, sekwencje osadzone „po drugiej stronie”, mega wyreżyserowane cutscenki, zapewne dojdzie jeszcze sporo mechanik, o których nie mamy jeszcze zielonego pojęcia to... To może się udać Ja jestem content. 1 Cytuj
izon 995 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 3 minuty temu, Rozi napisał: Lepiej czekać na szóstą część strzelania i dziesiątą jeżdżenia samochodami. Coś nowego, nietypowego? ZAWÓD, HAJP OPADŁ, PO TYM GEMPLEJU MNIE NIE MAJOM pfff nie no sory, mamy się spuszczać do gameplayu, gdzie chłop przez 5 minut biega, sika i rozkłada drabinę? Ja jestem wielkim fanem twórzcości Hideo, ale nie mam klapek na oczach, żeby nie móc stwierdzić, że PÓKI CO i jeszcze biorąc pod uwagę ostatnie dzieło mr Kojimy można mieć pewne obawy, co nie zmienia faktu, że pre-order już dawno złożony.. 4 Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 4 minuty temu, izon napisał: jeszcze biorąc pod uwagę ostatnie dzieło mr Kojimy można mieć pewne obawy, co nie zmienia faktu, że pre-order już dawno złożony.. MGSV miał słaby gameplay? Cytuj
_D23 83 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 (edytowane) To był gameplayowy moloch z okrutną ilością mechanik. Gawiedź i tak stwierdzi, że nie było fabuły i ciagle te same misje. Kupsztal okrutny. Edytowane 19 sierpnia 2019 przez _D23 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Ja nawet po gameplayu potrafię ocenić model jazdy. Cytuj
izon 995 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 3 minuty temu, YETI napisał: MGSV miał słaby gameplay? Może gameplay nie, ale nie miał pół grama tego, czego oczekiwałem akurat od MGSa to też nie byłem w stanie docenić tego, co było w tej grze obiektywnie niezłe Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Oczywiście, że MGS5 miał słaby gameplay. Strzelanko było spoko, ale reszta to pusty kasztan. 2 2 Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 (edytowane) 24 minuty temu, izon napisał: Może gameplay nie, ale nie miał pół grama tego, czego oczekiwałem akurat od MGSa to też nie byłem w stanie docenić tego, co było w tej grze obiektywnie niezłe Bo to był słaby MGS, zupełnie inny od pozostałych, ale z najlepszym i najbardziej rozbudowanym gameplayem, który swoją różnorodnością przebija niejeden duży tytuł. Co mamy w DS, strzelanie, skradanie się, walkę wręcz, przemieszczanie się pojazdem, czyli elementy z których składa się jakieś 90% gier. Do tego dochodzą jakieś gadżety, które pomagają nam w przemieszczanie gorzystego terenu, jest jakiś rodzaju craft, i zapewne pełno smaczków (dla niektórych bzdur), jak kolysanie dziecka, sikanie itp. Kojimowskie wynalazki. Osobiście o gameplay w ogóle się nie martwię, bo szkielet to jest to co widzimy w każdej większej produkcji, cała reszta to będzie wymysł Hideo. Edytowane 19 sierpnia 2019 przez YETI 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi