Whisker 1 384 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Coś niesamowitego jak Kojima robi wszystkich w wała, serio wierzycie w te gameplaye? Kurier dpd to będzie tylko marny początek żeby poleciały konkrety. Można to dobrze zauważyć przy cut scenkach i ost a te aspekty są epickie i nie bardzo pasują do czasem ukazanego nudnego gameplayu, coś tu nie halo. Jestem zafascynowany wizją, która może okazać się idealnym, zupełnie nowym tytułem którego gracze pokochają a już z pewnością weterani Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 9 minut temu, Wesker napisał: Jestem zafascynowany wizją, która może okazać się idealnym, zupełnie nowym tytułem którego gracze pokochają a już z pewnością weterani Na chwilę obecną to ty brzmisz jak zrobiony w wała Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Jeszcze nie zapłaciłem za produkt ale pokaż mi drugi tak ukrywany projekt na rynku gdzie do premiery chwila a ludzie się dalej zastanawiają o co dokładnie chodzi. Zwróć uwagę jak namieszał Hideo w branży i jaka reakcja jest zawsze jak się pojawia na scenie. Tego już nikt mu nie odbierze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 3 minuty temu, Wesker napisał: Jeszcze nie zapłaciłem za produkt ale pokaż mi drugi tak ukrywany projekt na rynku gdzie do premiery chwila a ludzie się dalej zastanawiają o co dokładnie chodzi. No fantastyczny marketing, ale jak to ma się przełożyć na grę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 No niesamowita reakcja Jeszcze te oklaski podczas sikania xD ludzie mają nieźle naje,bane w bani Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) Ludzie się z tego śmieją bo to typowe zagrywki znane z serii MGS takie oczko w stronę kumatych Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez Wesker Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Takie kiczowo-kojimowskie zagrywki. Gra będzie pełna absurdów i udziwnień, to pewne ale to może być jej zaletą jeśli wszystko zostania poprowadzone w dobrą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Już nie mogę się doczekać premiery jak ludzie zmieszają tę grę z błotem jak jej nijakość, a Kojima-san ucieknie do Ugandy w celu azylu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) gameplayowo to przeciez powiedzieli, ze glowna misja jest polaczenie zachodu ze wschodem 'mostami komunikacji' (czyt. dpd) i walka z terrorystami homo demons. gameplayowo bedzie raczej przecietnie. tona malo znaczacych bzdur dla kogos, kto sie jara jak pixel puszcza baka, i raczej nieskomplikowana mechanika strzelania. ladne miejscowki. fajni antygonosci, nudne friendly npcs. wodotryskow nie bedzie. przy mgs V tez ich nie bylo, wiec wogole przywolywanie tego niedorobionego kasztana tutaj to raczej chyba forma zartu. gry dzisiaj sa ladne, bo to najlatwiej pokazac w 20 sekundowym trailerze. ale pod maska wizualna kryje sie ten sam oblesny wujek ktory wtykal wam pinkiego a raczki mial tutaj. Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 2 godziny temu, Wesker napisał: Jeszcze nie zapłaciłem za produkt ale pokaż mi drugi tak ukrywany projekt na rynku gdzie do premiery chwila a ludzie się dalej zastanawiają o co dokładnie chodzi. Zwróć uwagę jak namieszał Hideo w branży i jaka reakcja jest zawsze jak się pojawia na scenie. Tego już nikt mu nie odbierze. Mój Boże... niektórzy to by spijali nektar z tej małej chińskiej pałki. Nie wiadomo tak naprawdę nic o gameplayu, a fanboye już wydali wyrok - mesjasz. Zawsze chciałem móc w grze niańczyć płód w pojemniku i sikać na trawę rodem z RDR na ps3. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 15 minut temu, 20inchDT napisał: Nie wiadomo tak naprawdę nic o gameplayu, a fanboye już wydali wyrok - mesjasz. Jak widać po forumku działa to też w drugą stronę: Nie wiadomo tak naprawdę nic o gameplayu, a hejterzy już wydali wyrok - guwno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 jest roznica miedzy "nie wiem o co chodzi ale biore day1" a "pokazany gameplay nie zrobil na mnie wrazenia". ilez to razy bedziecie jeszcze naiwnie nastawiac sie na sztos? czy cos procz nadmuchanej machiny marketingowej kojima dostarcza od 10 lat? moze gdyby troche odkleil od futurystycznych settingow to mialby wieksze pole do popisu Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Gdyby Kojima byl Europejczykiem to kazdy by mial juz na niego wyj.ebane. Tutaj jeszcze dziala taka otoczka Azjaty, powaznego senseja gierek dla dzieci. Nawet o jakims odcinaniu kuponow nie mozna mowic bo ten pan nie zrobil dobrej gry od 15 lat. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 najwiekszym asem w rakawie ramena jest shinkawa, a nie te jego "gierki z fanami". Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Ground Zeroes to jest przecież 10/10, jeśli będziemy łagodnie traktować to jako osobną grę. Nieodżałowane P.T.? Nigdy się z tym nie pogodzę, że nie zobaczymy SH z pod jego ręki(chociaż może co nie co przemyci do DS). Jakby nie było, te rzeczy nie powstały 15 lat temu choć wiadomo, że to coś bardziej w rodzaju przystawki, ale jednak jest parę powodów, by mu dać jeszcze raz ostatnią szansę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 No szanse to tej grze dam na pewno ale nie widze powodow zeby oczekiwac mesjasza. Nawet nie zamierzam brac na premiere, odczekam 2 tygodnie bo tyle bedzie trwalo forumowe embargo na bomby prawdy i jak juz opadnie kurz to pewnie kupie sugerujac sie opiniami, o ile nie beda bardzo surowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 3 godziny temu, Wesker napisał: Coś niesamowitego jak Kojima robi wszystkich w wała, serio wierzycie w te gameplaye? Kurier dpd to będzie tylko marny początek żeby poleciały konkrety. Można to dobrze zauważyć przy cut scenkach i ost a te aspekty są epickie i nie bardzo pasują do czasem ukazanego nudnego gameplayu, coś tu nie halo. Jestem zafascynowany wizją, która może okazać się idealnym, zupełnie nowym tytułem którego gracze pokochają a już z pewnością weterani Może nie znam się zbytnio na marketingu, ale zawsze mi się wydawało, że jak ktoś chce coś sprzedać (bez względu na to czy jest znany i lubiany czy też anonimowy i wchodzący na rynek) to próbuje przekonać ludzi do swojego produktu czymś wyjątkowym, nietuzinkowym i niesamowitym. Jeżeli natomiast robi kogoś w wała tworząc nową linię produktów, to nie wiem czy bardziej nie robi sam siebie w wała, obniżając potencjalne zainteresowanie produktem wśród mas. Tymczasem data startu "produktu" coraz bliżej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 jeśli miałbym do wyboru wydać £50 na 15 min blowjoba a gierkę o której nic nie wiadomo a dzięki niej moge przez kilka, kilkanaście godzin świetnie się bawić. To wybieram gierkę, ba nawet jeśli okaże się że po dwóch godzinach że jednak nie podeszło, zawsze mogę oddać do cexu za kupon albo hajsy to się i tak zwróci Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Biorę na premierę, Kojima ma jedną szansę żeby przeprosić mnie za MGS V, które po trailerach miało być killerem trójki w warstwie fabularnej. Nie nastawiam się absolutnie na nic, ale po cichu liczę, że fabularnie będzie to dobra i zakręcona opowieść. Chociaż Yoko Taro nie ma szans przebić, to nawet nie podlega dyskusji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) 17 godzin temu, SlimShady napisał: Ground Zeroes to jest przecież 10/10, jeśli będziemy łagodnie traktować to jako osobną grę. Nieodżałowane P.T.? Nigdy się z tym nie pogodzę, że nie zobaczymy SH z pod jego ręki(chociaż może co nie co przemyci do DS). Jakby nie było, te rzeczy nie powstały 15 lat temu choć wiadomo, że to coś bardziej w rodzaju przystawki, ale jednak jest parę powodów, by mu dać jeszcze raz ostatnią szansę. Parę lat temu taki klub jak Legia Warszawa PRAWIE awansował do ligi mistrzów pokonując Celtic 6:1 w dwumeczu. Niestety odpadł z powodu jakiś niedopatrzeń. Z tymi tytułami jest podobnie niby dwie świetne gry tylko jeden jest 20 minutowym demem gry, która nigdy nie wyszła, a druga półtoragodzinnym, za które w dodatku skasowano z ludzi kasę. A więc tak Pan Hideo był kiedyś w Lidze Mistrzów ale na pewno nie w swoich ostatnich produkcjach.. Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez izon Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) Fabuła pewnie będzie zakręcona. Tylko zastanawiam się, czy poza tymi zakrętasami logiki będzie coś więcej? Na razie to ludzie robią z tego jakąś uber tajemnicę i że tam musi być coś więcej. Chciałbym zobaczyć ich miny jak się okaże, że to wszystko. Oby nie. Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez da$io Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Ciesze się że Pan Kojima idzie tą samą drogą co przy mgs 5 i cała historia jest w trailerach. 250zł zaoszczędzone Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Historia w MGSV? Odważna teza. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Nie mówcie, że Spoiler pasożyty strun głosowych nie zrobiły roboty ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) Będzie 60 min (!) trailer w którym Kojima wyjaśni o co chodzi w grze. Miejmy nadzieje że ta prezentacja rozwieje wszystkie wątpliowści Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi