YETI 10 972 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2019 Na targach Gamescom zaprezentowano kolejny zwiastun Death Stranding. Materiał na razie mogą zobaczyć jedynie uczestniczy wydarzenia, ale z relacji osób obecnych w Kolonii wynika, że wideo wyjaśnia, o co dokładnie chodzi w produkcji. Akcję gry osadzono w świecie, w którym USA nie istnieją, zastąpione przez Zjednoczone Miasta Ameryki (UCA). Po ataku terrorystycznym na Central Knot City, mieszkańcy poszczególnych metropolii zerwali jednak kontakt z władzami i sobą, by spróbować przetrwać na własną rękę. Trailer przedstawia scenę w Gabinecie Owalnym. Sam - główny bohater - rozmawia z Die Hardmanem i Amelią, którzy proszą mężczyznę o pomoc: chcą, by udał się do wskazanych osad i podłączył je do wspólnej sieci informacyjnej, poprzez aktywowanie specjalnych terminali. Celem jest przekazanie wiadomości pozostawionej przez matkę Amelii - nieżyjącej już prezydentki Zjednoczonych Miast Ameryki. Kobieta wzywała do zjednoczenia i odbudowania UCA oraz przekonywała, że nie wszystkie problemy można rozwiązać siłą. Zadanie próbowała wykonać wspomniana córka (obecna głowa państwa), ale została pojmana w Edge Knot City. Zdołała jednak skontaktować się z Samem i Die Hardmanem za pomocą transmitowanego hologramu. Warto zaznaczyć, że kobieta jest w jakiś sposób połączona z tak zwaną „drugą stroną”, czyli alternatywnym wymiarem. W materiale Sam zwrócił uwagę, że nie postarzała się, choć ostatni raz spotkali się ze sobą 10 lat temu. Amelię schwytało Homo Damens - separatyści chcący powstrzymać UCA. Organizacja pragnie zjednoczyć Amerykę, ale brutalniejszymi metodami. Na czele stoi mężczyzna w złotej masce, w którego wciela się Troy Baker. Wśród członków jest postać grana przez Madsa Mikkelsena. Nagranie sugeruje, że rozgrywka sprowadzi się do wędrówki ze wschodniego na zachodnie wybrzeże USA, odwiedzanie miast i podłączanie metropolii do wspólnej sieci. Wiele czasu spędzimy więc na eksplorowaniu otwartych przestrzeni. https://www.eurogamer.pl/articles/2019-08-21-death-stranding-nowe-informacje-ujawniaja-glowny-cel-gry 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 21 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2019 6 godzin temu, hav7n napisał: Proszę przenieść temat do działu Blantmany Podbijam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 338 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2019 jedyne co będziecie mieć podbite to oko jak nie zamkniecie mordy 1 1 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2019 6 godzin temu, hav7n napisał: Proszę przenieść temat do działu Blantmany już to przerabialiśmy ... nie zgadzam się. Mam wrażenie że taki postulat jest co miesiąc. Proszę więcej mnie nie kłopotać jako kuratora działu Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 346 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2019 Kiedyś to się kupowało grę na podstawie dwóch obrazków i 3 zdań w kąciku konsolowym Secret Service, a dziś to trzeba mieć 10 trailerów, wszystkie cutscenki na YT przed premierą, first 6 hours by IGN, 10 najśmieszniejszych bugów gry od pewdiepie, livestream przejścia od Ninjy na twitchu, zakończenie rekomendowane przez YT, opis fabuły od szczerbatego z TV Gry i 7 godzin (pipi)enia Rocka na temat ekranu tytułowego - bo jak tego nie ma to się dziecko internetu gubi i NIE WIE O CZYM GRA JEST i nie kupuje. No nie wiadomo. I dobrze. Jest nazwisko twórcy który nigdy nie z(pipi)ał i to wystarczy, a jak ktoś chce potwierdzenia to niech poczeka na oceny. 5 1 1 3 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2019 6 godzin temu, YETI napisał: Nagranie sugeruje, że rozgrywka sprowadzi się do wędrówki ze wschodniego na zachodnie wybrzeże USA, odwiedzanie miast i podłączanie metropolii do wspólnej sieci. Wiele czasu spędzimy więc na eksplorowaniu otwartych przestrzeni. Czyli wychodzi na to że Kojima niczego nie ukrywa i rozgrywka wygląda tak jak na wszystkich zaprezentowanych dotąd materiałach. Czego można było sie chyba spodziewać. Miejmy że to podróżowanie po otwartych terenach i dostarczanie przesyłek będzie wystarczająco urozmaicone, a otwarty swiat nie będzie pusty i nudny. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 993 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2019 6 godzin temu, Observer napisał: Jest nazwisko twórcy który nigdy nie z(pipi)ał i to wystarczy, a jak ktoś chce potwierdzenia to niech poczeka na oceny. Gdyby było tak jak napisałeś to nie byłoby tej całej dyskusji;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2019 Ja się dziwię że są jeszcze wojenki konsolowe, przepychanki, kuksańce. Graczyki 2019, mówią w co masz grać i dlaczego jesteś zyebany skoro grasz lub zagrasz w guwno w ich mniemaniu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2019 (edytowane) Ja się natomiast dziwię, że istnieją ludzie tacy jak Observer, którzy nadal mają kredyt zaufania do Kojimy i nie potrzebują solidnej porcji informacji, by przekonać się do zakupu. Przez palce tego "mistrza" w ciągu ostatnich 15 lat wyszły dwa duże MGS'y, które okazały się lekko mówiąc rozczarowaniem i nie przeczę wyje.bany teaser SH, który został jednak brutalnie zaorany. Także no, trzymam sztamę z ludźmi co podchodzą do tej gierki z rezerwą i chcą więcej info jak Death Stranding ugryźć. ŻARTUJE KARAKAN ZNOWU GRA WAMI JAK NA SKRZYPCACH BEKA Z NAIWNIAKÓW FOREVER XDDDD Edytowane 22 sierpnia 2019 przez Bartolinsky Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 676 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2019 Ja do DS podchodzę z dystansem i bez większej podniety, co nie zmienia faktu, że nie potrzebuję kolejnych materiałów i wyjaśnień, o co tu chodzi. To, co zobaczyłem, plus znajomość dorobku Kojimy, w zupełności mi wystarczy, żeby chcieć sprawdzić gierkę. Standardowo przeczytam reckę w PE, może jakieś bezspoilerowe opinie na FPE i styknie, kupi się jakoś w okoliach Świąt, akurat stanieje xd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2019 No bedzie w pakiecie razem z MG Survive. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 442 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2019 (edytowane) Edytowane 22 sierpnia 2019 przez oFi 1 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2019 Jezzzuuuu trzymajcie mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 056 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2019 (edytowane) @oFi specjalnie zdjąłem minusa z observera żeby wlepić Ci WTF za ten koszmarek, doceń Edytowane 22 sierpnia 2019 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 442 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2019 czyli podwójna prawda skoro aż pofatygowałeś się o minusika dla mnie. Do tego pawcio potwierdził M A T E R I A Ł Y Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 346 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2019 (edytowane) 21 minut temu, Paolo de Vesir napisał: @oFi specjalnie zdjąłem minusa z observera żeby wlepić Ci WTF za ten koszmarek, doceń Nie no dlaczego, a tak równy się w ocenach zrobił podział między G R A C Z Y a pokolenie fortnite. Edytowane 22 sierpnia 2019 przez Observer Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 056 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2019 (edytowane) 9 minut temu, oFi napisał: czyli podwójna prawda skoro aż pofatygowałeś się o minusika dla mnie. Do tego pawcio potwierdził M A T E R I A Ł Y o nie, to nie był minus tylko WTF, bo niestety memik bardzo mevek style observer, twoje posty są pomijalne tak samo tutaj jak w cw, nie schlebiaj sobie Edytowane 22 sierpnia 2019 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2019 2 godziny temu, Figuś napisał: Jezzzuuuu trzymajcie mnie obejrzałem do końca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2019 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: o nie, to nie był minus tylko WTF, bo niestety memik bardzo mevek style Moje meme sa o życiu, a niestety nie każdy umie w życie grac Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 442 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2019 Mam takie przemyślenie, ze jesli kojima zrobil gre na raz, to po zrobieniu platynki prawdopodobnie juz nigdy w to nie zagram. Tak samo mialem z mgs v oraz peace walkerem. Jedynie dk ground zeroes mam jakis sentyment i co jakis czas wlaczam sobie misje deja vu. To tylko znak, ze lepiej robic korytarzyki jak mgsy bo bardziej zapadaja w pamięć. No chyba ze Hideo jednak dostarczy cos na miare historii z the boss lub ocelota. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2019 Hideo to niesamowity gość nikt tak nie robi dobrych trailerów kiepskich gierek o niczym i sikaniu na wrogów... i grzyby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2019 22 godziny temu, oFi napisał: Mam takie przemyślenie, ze jesli kojima zrobil gre na raz, to po zrobieniu platynki prawdopodobnie juz nigdy w to nie zagram. Tak samo mialem z mgs v oraz peace walkerem. Jedynie dk ground zeroes mam jakis sentyment i co jakis czas wlaczam sobie misje deja vu. To tylko znak, ze lepiej robic korytarzyki jak mgsy bo bardziej zapadaja w pamięć. No chyba ze Hideo jednak dostarczy cos na miare historii z the boss lub ocelota. No ja myslalem czy by sobie nie odpalic z gamepassa Vtki znowu, ale na sama mysl o tym ze bedzie trzeba napyerdalac te glupie poboczne misje, zbierac pokemony do bazy i czekac w real time na jakiekolwiek ulepszenia szybko mi sie zapal ostudzil. Jednak co trojka to trojka 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2019 Trójeczka best ever, ale zbieranie pokemonów w MGSV mi się akurat podobało - muszę wrócić, bo wciąż nie skończyłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2019 1 godzinę temu, Wredny napisał: Trójeczka best ever, ale zbieranie pokemonów w MGSV mi się akurat podobało - muszę wrócić, bo wciąż nie skończyłem Za pierwszym razem spoko, ale za drugim, trzecim, czwartym? No srednio tak bym powiedzial. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 651 Opublikowano 26 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2019 Uwaga jakość cegły xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi