Skocz do zawartości

Death Stranding

Fanek

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

Hideo Kojima przekazał, że sam nie jest do końca pewien tego, jak można sklasyfikować jego najnowszą grę. Jego celem było zrobienie czegoś zupełnie nowego, więc nie potrafi swego projektu zaszufladkować:

"Death Stranding... nawet teraz, nie do końca rozumiem tę grę."

No ja wiedziałam, że tak będzie :reggie:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Sam Dawid Lynch nie będzie wiedział ocb. w tej grze... trochę machiruanen i mamy historię, która kazdy przezyje po swojemu... po raz pierwszy myślę o DS w kategorii day one :turned:

Edytowane przez ajakssx
Opublikowano (edytowane)

Keanu odwiedził studio, ciekawe czy jest to coś związane z grą czy wizyta czysto towarzyska, jak myślicie?  i nie chodzi mi koniecznie od DS.

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Hideo bardzo chciał żeby główną rolę w jego grze grał właśnie Keanu ale nie udało mu się go zwerbować, było w jakimś wywiadzie. Myślę, że była to wizyta czysto towarzyska.

Opublikowano (edytowane)

Możemy spodziewać sie kawałek przyzwoitego, mocnego materiału. Może w końcu coś z sensem ;)

Cytat

While finishing up the game, I'm preparing for the TGS presentation by asking my team to gather the gameplay footage to edit by myself. As well as the script for the stage show. Now I am about to prepare the one for Saturday. It always goes like this until I die. 49 mins long. H.Kojima.

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano

Byleby nie nahajpował tak jak przy MGS5, a potem wiadomo jak wyszło ... pamiętam, że jak to oglądałem (możliwości, rozbudowa bazy, oprawa, rozmiar gry) to sobie pomyślałem, że w połączeniu z genialną fabułą to będzie gra wszech czasów... :smutas:

Opublikowano (edytowane)

Godzinę temu, XM. napisał:
ef1qgNr.png

Świetny plakat, chętnie bym go widział w jakieś limitce.

Również nie oglądam, poczekam na ten gameplay i sprawdzę może z 3 minutki. 

Edytowane przez YETI
Opublikowano

Jeżu dobry... Co za technologiczna kupa. Kupie na premierę i bede umierac przy 15kl/s ;_;
Niech mu goryle zrobią jakis patch do performance, bo żal na to patrzeć. Jakość grafiki już przeżyję, ale pokaz slajdów to za dużo dla mnie

Wysłane z P20 przy użyciu Tapatalka