Opublikowano 12 września 20195 l Wybory w Detroit to był pikuś przy tym co będziemy musieli rozstrzygnąć u kojimy:
Opublikowano 12 września 20195 l No przecież było na poprzedniej stronie btw. w tej grze można pić monsterki xD nie powiem że tym sposobem PAN WIELKI KOJIMA odzyskał moje zaufanie Edytowane 12 września 20195 l przez Pupcio
Opublikowano 12 września 20195 l 14 minut temu, XM. napisał: Że tak zapytam - w to bez plusa będzie szło normalnie grać? Raczej tak. Będzie po prostu jak w przypadku soulsów z summonami i podpowiedziami od innych graczy. Chyba, że Kojima Buk szykuje jakąś mechanikę z filmów science-fiction. Gameplay nadal w wielu kwestiach mąci w głowie. Co 5 minut jest jedno wielkie WTF. Druga część mam nadzieję wyjaśni więcej. Na co zwróciłem uwagę to w wielu miejscach słaba animacja głównego bohatera - spójrzcie tylko np. na skoki sama
Opublikowano 12 września 20195 l 2 godziny temu, CoATI napisał: Jeżu dobry... Co za technologiczna kupa. Kupie na premierę i bede umierac przy 15kl/s ;_; Niech mu goryle zrobią jakis patch do performance, bo żal na to patrzeć. Jakość grafiki już przeżyję, ale pokaz slajdów to za dużo dla mnie Wysłane z P20 przy użyciu Tapatalka W Control Ci to jakoś nie przeszkadzało. Będzie grane DZIEŃ JEDEN w to okropnie chore i popierdolone arcydzieło <3
Opublikowano 12 września 20195 l Gify prezentujący system walki czy kradzież pojazdu. Nie tylko motor i skradzione pojazdy posłużą nam za transport. https://thumbs.gfycat.com/AnyFixedIbisbill-mobile.mp4 PS. Będzie wideo z angielskimi napisami/lektorem. Edytowane 12 września 20195 l przez YETI
Opublikowano 12 września 20195 l Przeskipowalem 2 minutki - botw vibes, będzie grane. Wystarczy materiałów, czekam na premierę.
Opublikowano 12 września 20195 l W Control Ci to jakoś nie przeszkadzało. Będzie grane DZIEŃ JEDEN w to okropnie chore i po(pipi)one arcydzieło Ok, sprostowanie;) stream mi klatkował - potem jeszcze raz odpalilem, juz jako "nie live" i bylo akceptowalnie, w sumie lepiej niz w Control Będzie grane nawet przy 15klatkachWysłane z P20 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 12 września 20195 l 4 minuty temu, ASX napisał: kim jest Mathieu Turi? Mathieu Turi is an assistant director and director, known for Hostile (2017), Inglourious Basterds (2009) and Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011). I niewątpliwie człowiekiem, który zagrał w grę.
Opublikowano 12 września 20195 l No filmowcy amatorzy pewnie zachwyceni ale mógłby im ktoś powiedzieć że w grze jeszcze fajny gameplay by się przydał a nie chodzenie po islandii i rzucanie granatami w psa
Opublikowano 12 września 20195 l "Miszcz" Koima znowu trolluje? Dawno nie widziałem czegoś tak nudnego. Oby się źle sprzedało i ten buc popełnił sudoku.
Opublikowano 12 września 20195 l Ciekawe czy będzie możliwość puszczania muzyki z gry w dowolnym momencie, tak jak w MGSV.
Opublikowano 12 września 20195 l 18 minut temu, Pupcio napisał: No filmowcy amatorzy pewnie zachwyceni ale mógłby im ktoś powiedzieć że w grze jeszcze fajny gameplay by się przydał a nie chodzenie po islandii i rzucanie granatami w psa Gorzej niż w RDR2 to na pewno nie będzie, bo po prostu się nie da.
Opublikowano 12 września 20195 l 6 minut temu, Rozi napisał: Gameplayowo przypomina swobodę znaną z MGSV, czyli będzie sztos. Dokładnie, gameplayowo to wygląda jak MGSV. Otwarte, duże tereny, skradanie, czy sama walka wręcz, brakuje tylko podczepiania balonów z towarem, ale tu zamiast balonu mamy plecak większy od Sama Rozgrywka w MGSV to był najmocniejszy element gry. Edytowane 12 września 20195 l przez YETI
Opublikowano 12 września 20195 l 36 minut temu, XM. napisał: Przeskipowalem 2 minutki - botw vibes, będzie grane. Wystarczy materiałów, czekam na premierę. Co jak co, ale promowanie tych hulajnogowców to gruba przesada.
Opublikowano 12 września 20195 l fuuuu zielone monsterki. Mam nadzieje że będą też białe i ten nowy kozag smak
Opublikowano 12 września 20195 l 3 minuty temu, Pupcio napisał: fuuuu zielone monsterki. Mam nadzieje że będą też białe i ten nowy kozag smak Białe będą na ps store za 3.99zł. Dobre podsumowanie tej prezentacji. https://blog.us.playstation.com/2019/09/12/death-stranding-new-tgs-gameplay-video/ Ciekawe co zobaczymy w kolejnej, może ten drugi wymiar. Edytowane 12 września 20195 l przez YETI
Opublikowano 12 września 20195 l 48 minut temu, YETI napisał: Gify prezentujący system walki czy kradzież pojazdu. Ukryj zawartość
Opublikowano 12 września 20195 l o wow, pewnie bedzie collab z marka odziezowa ACRONYM. chetnie bym sobie kupil, gdyby takie spodnie nie kosztowaly kilka tysiecy dolarow xd