Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
6 godzin temu, YETI napisał:

Po co? Jak ktoś chce z nim porozmawiać, to niech się podszkoli w japońskim, Pan Kojima i tak już ma za dużo na głowie. 

Te posty będą zabawne jak pojawią się recenzje. Będziecie klekac do miecza Pana Kojima... z pełnymi ustami. 

Już się nie mogę doczekać drugiego najmocniejszego 7/10 w tej generacji. :fsg: 

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 585,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Na tym forum jest coś takiego jak konsolowy ex, aby mogły być nowe topiki w dziale Xbox.       

• Recenzji EDGE prawdopodobnie nie bedzie, bo embargo wymaga skonczenia gry a ponoc gra jest tak chujowa ze recenzent nie ma zamiaru jej konczyc. xDDDD

Opublikowano

na pro tez 30 klatek? nie wiem czy w ogole ps4 kupowac bo pewnie za rok gierka wyladuje na epic launcherze :P

Opublikowano
  • Autor
10 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Każda gra zrobiona na Decimie na PS4 (poza VR) działa w 30 klatkach.

Każda czyli na razie JEDNA.

No ale Death Stranding na pewno będzie 30 fps - open word.

Opublikowano
  • Autor

O sorry masz racje, my bad.

Opublikowano

ja przynajmniej tego pada z bąbelkiem <3

EFQcd3NXkAAoFSb?format=jpg&name=large

*jednak nie bedzie bąbelka na padzie... to tylko wizualizacja 

Opublikowano

Jezeli wiedzialbym na 99% ze w przyszlym roku nie zadebiutuje PS5 to bym wzial. Ale nie jestem.

Konsolka swietna, tak jak pad.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano
19 minut temu, MEVEK napisał:

Jezeli wiedzialbym na 99% ze w przyszlym roku nie zadebiutuje PS5 to bym wzial. Ale nie jestem.

Wszytskie gry z PS4 zadebiutują na PS5, bo piątka będzie posiadała wsteczną kompatybilność.

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Wszytskie gry z PS4 zadebiutują na PS5, bo piątka będzie posiadała wsteczną kompatybilność.

A co potwierdzili, że dosłownie "każdy" tytuł będzie wstecznie kompatybilny? Bo z tego co pamiętam wspomniano tylko o wstecznej ale może być dokładnie jak z XO, gdzie mamy jakieś 300-400 tytułów z X360 i ok. 40 z OG Xbox.

Opublikowano

Zmierzam do tego, ze nie chce czekać 2 lata na rozdzielczość 4K, kiedy mam ja w zasięgu reki. Z drugiej strony, po co mam kupować nowa konsole, kiedy nowa generacja jest tuż za rogiem. Wiem, ze jako fan powinienem mieć Pro w kąciku, ale mimo to wciąż sie waham. 

Opublikowano
8 minut temu, chrno-x napisał:

A co potwierdzili, że dosłownie "każdy" tytuł będzie wstecznie kompatybilny? Bo z tego co pamiętam wspomniano tylko o wstecznej ale może być dokładnie jak z XO, gdzie mamy jakieś 300-400 tytułów z X360 i ok. 40 z OG Xbox.

Potwierdzili, ze będzie wsteczna i tyle, jeżeli nawet jakiś procent nie będzie działał, to nie będzie to DS, wypuszczone rok przed premiera PS5.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Nie zapominajmy, ze mówimy o PlayStation 4 Exclusive. Już Sony o to zadba, żeby wszystkie exy chodził, jak trzeba. Bez wątpienia. 

Opublikowano

gra skończona

Opublikowano
W dniu 24.09.2019 o 23:24, chrno-x napisał:

Ciekawe czy któryś rodzimy sklep będzie posiadał tego bundlea na sprzedaż...

euro już mają za 2099 zł. Szkoda, że samego pada najprawdopodobniej nie będzie dało się dostać. 

Opublikowano
12 godzin temu, ASX napisał:

Zabrakło tuszu na dopisek "A Hideo Kojima Game"? Coś tak skromnie jak na MISTRZA :notbad:

Opublikowano
W dniu 26.09.2019 o 11:25, zagul napisał:

euro już mają za 2099 zł. Szkoda, że samego pada najprawdopodobniej nie będzie dało się dostać. 

Ciut ich pos.rało. Będzie możliwość to bierę z Amazon.de bo przecież u nas trzeba jeszcze zapłacić podatek za kupowanie w tym chvjowym kraju.

Opublikowano

Gdyby nie te rece to kolorystyka fpyte.

Jak gra okaze sie crapem to sony wypusci obudowe z taka wersja lapek:

61820976-stock-vector-hand-showing-middl

Opublikowano
Godzinę temu, YETI napisał:

Konsola całkiem ładna, za to pad świetny. 

Zayebisty patent na łamanie czwartej ściany, mocno w stylu Kideo Hojimy.