Opublikowano 23 września 20195 l 6 godzin temu, YETI napisał: Po co? Jak ktoś chce z nim porozmawiać, to niech się podszkoli w japońskim, Pan Kojima i tak już ma za dużo na głowie. Te posty będą zabawne jak pojawią się recenzje. Będziecie klekac do miecza Pana Kojima... z pełnymi ustami. Już się nie mogę doczekać drugiego najmocniejszego 7/10 w tej generacji.
Opublikowano 24 września 20195 l na pro tez 30 klatek? nie wiem czy w ogole ps4 kupowac bo pewnie za rok gierka wyladuje na epic launcherze
Opublikowano 24 września 20195 l Każda gra zrobiona na Decimie na PS4 (poza VR) działa w 30 klatkach.
Opublikowano 24 września 20195 l Autor 10 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Każda gra zrobiona na Decimie na PS4 (poza VR) działa w 30 klatkach. Każda czyli na razie JEDNA. No ale Death Stranding na pewno będzie 30 fps - open word.
Opublikowano 24 września 20195 l ?? Na Decimie powstał Shadow Fall, Until Dawn (z dodatkami VR) i Horizon Zero Dawn.
Opublikowano 24 września 20195 l ja przynajmniej tego pada z bąbelkiem <3 *jednak nie bedzie bąbelka na padzie... to tylko wizualizacja
Opublikowano 24 września 20195 l Jezeli wiedzialbym na 99% ze w przyszlym roku nie zadebiutuje PS5 to bym wzial. Ale nie jestem. Konsolka swietna, tak jak pad. Edytowane 24 września 20195 l przez MEVEK
Opublikowano 24 września 20195 l Ciekawe czy któryś rodzimy sklep będzie posiadał tego bundlea na sprzedaż...
Opublikowano 24 września 20195 l 19 minut temu, MEVEK napisał: Jezeli wiedzialbym na 99% ze w przyszlym roku nie zadebiutuje PS5 to bym wzial. Ale nie jestem. Wszytskie gry z PS4 zadebiutują na PS5, bo piątka będzie posiadała wsteczną kompatybilność.
Opublikowano 24 września 20195 l 1 minutę temu, YETI napisał: Wszytskie gry z PS4 zadebiutują na PS5, bo piątka będzie posiadała wsteczną kompatybilność. A co potwierdzili, że dosłownie "każdy" tytuł będzie wstecznie kompatybilny? Bo z tego co pamiętam wspomniano tylko o wstecznej ale może być dokładnie jak z XO, gdzie mamy jakieś 300-400 tytułów z X360 i ok. 40 z OG Xbox.
Opublikowano 24 września 20195 l Zmierzam do tego, ze nie chce czekać 2 lata na rozdzielczość 4K, kiedy mam ja w zasięgu reki. Z drugiej strony, po co mam kupować nowa konsole, kiedy nowa generacja jest tuż za rogiem. Wiem, ze jako fan powinienem mieć Pro w kąciku, ale mimo to wciąż sie waham.
Opublikowano 24 września 20195 l 8 minut temu, chrno-x napisał: A co potwierdzili, że dosłownie "każdy" tytuł będzie wstecznie kompatybilny? Bo z tego co pamiętam wspomniano tylko o wstecznej ale może być dokładnie jak z XO, gdzie mamy jakieś 300-400 tytułów z X360 i ok. 40 z OG Xbox. Potwierdzili, ze będzie wsteczna i tyle, jeżeli nawet jakiś procent nie będzie działał, to nie będzie to DS, wypuszczone rok przed premiera PS5. Edytowane 24 września 20195 l przez YETI
Opublikowano 24 września 20195 l Nie zapominajmy, ze mówimy o PlayStation 4 Exclusive. Już Sony o to zadba, żeby wszystkie exy chodził, jak trzeba. Bez wątpienia.
Opublikowano 25 września 20195 l ajjjjj, ja jakieś 2 miechy temu kupiłem prosiaka szkoda bo ten bundle bardzo ładne
Opublikowano 26 września 20195 l W dniu 24.09.2019 o 23:24, chrno-x napisał: Ciekawe czy któryś rodzimy sklep będzie posiadał tego bundlea na sprzedaż... W euro już mają za 2099 zł. Szkoda, że samego pada najprawdopodobniej nie będzie dało się dostać.
Opublikowano 26 września 20195 l 12 godzin temu, ASX napisał: Zabrakło tuszu na dopisek "A Hideo Kojima Game"? Coś tak skromnie jak na MISTRZA
Opublikowano 27 września 20195 l W dniu 26.09.2019 o 11:25, zagul napisał: W euro już mają za 2099 zł. Szkoda, że samego pada najprawdopodobniej nie będzie dało się dostać. Ciut ich pos.rało. Będzie możliwość to bierę z Amazon.de bo przecież u nas trzeba jeszcze zapłacić podatek za kupowanie w tym chvjowym kraju.
Opublikowano 27 września 20195 l Gdyby nie te rece to kolorystyka fpyte. Jak gra okaze sie crapem to sony wypusci obudowe z taka wersja lapek:
Opublikowano 27 września 20195 l Godzinę temu, YETI napisał: Konsola całkiem ładna, za to pad świetny. Zayebisty patent na łamanie czwartej ściany, mocno w stylu Kideo Hojimy.