Opublikowano 17 października 20195 l W dniu 17.10.2019 o 09:58, Hendrix napisał(a): @YETI To konto twitterowe jest kontem satyrycznym/dla żartu, więc nie brałbym tych wpisów na serio :v Już zdążyłem sie napalić, nie psuj tego
Opublikowano 18 października 20195 l Ja wczoraj natknąłem się na spoilery fabularne z pierwszych kilku godzin i no niby trochę się wkurzyłem, że już wiem coś więcej przez jakiegoś kabana z reddita ale z drugiej strony
Opublikowano 18 października 20195 l Autor Na razie sam japoński Nieoficjalna muzyka do gry This is waiting stream
Opublikowano 18 października 20195 l W dniu 18.10.2019 o 07:37, Fanek napisał(a): Na razie sam japoński Nieoficjalna muzyka do gry This is waiting stream Ten trailer to tylko remix realese trailera na rynek japoński. Launch trailer wyląduje 20.10.
Opublikowano 18 października 20195 l Autor To jeszcze nie ten, ale wdg PlayStation Belgia Fact ma być pokazany w ten weekend: The launch trailer for Kojima Productions’ PlayStation debut title will come as early as this weekend, according to Belgian convention FACTS, where Sony will have itself a booth dedicated to all things PlayStation. The official site states that the launch trailer will be shown during the weekend and it will be a trailer that has not previously been seen before. A launch trailer. Considering the game is releasing early next month with reviews set to come out on November 1st, it makes sense that the launch trailer will be shown soon. https://pureplaystation.com/death-stranding-launch-trailer-to-be-shown-this-weekend/2019/10/
Opublikowano 19 października 20195 l Autor Zaczynają już latać pierwsze wycinki gameplayu, dalej kurier dhl, tylko na motorze Edytowane 19 października 20195 l przez Fanek
Opublikowano 19 października 20195 l W dniu 18.10.2019 o 10:14, cotek napisał(a): Ciekawy ten motyw lalki na samej dole Na dole lalka a u góry jakaś babka z rękami rozłożonymi jak Psycho Mantis, może będzie Metal Gear Stranding.
Opublikowano 19 października 20195 l To nie kobieta. Tak, przy okazji (nie gram jeszcze ) przeczuwam, ze w gierce bedzie wiele odniesień do poprzednich gier Kojimandziego. Z jednej strony prztyczek w nos konami, a z drugiej puszczanie oka do fanów. Wysłane z P20 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 października 20195 l Podobno immersja ze światem jest przeszywająca Edytowane 19 października 20195 l przez Kron997
Opublikowano 19 października 20195 l W tym drugim linku gość trochę przesadził z wrażeniami, grał 15 minut i był tak wystraszony że coś mu ludzika ubije że zaczął mieć koszmary.
Opublikowano 19 października 20195 l W dniu 19.10.2019 o 16:12, Fanek napisał(a): Co przeszywa? Duszę
Opublikowano 19 października 20195 l Aha, czyli jak posypie sie krytyka to znaczy, ze gra nie jest dla tej osoby.
Opublikowano 19 października 20195 l Days Gone było obsmarowane od góry do dołu a imo okazało sie naprawdę super tytułem. Dlatego polecam wypiąć sie na recki, zakupić pudełko a gdy okaże sie kupsztalem to oddać do żyda. Screeny z gry: Pokaż ukrytą zawartość
Opublikowano 19 października 20195 l Oho, prawie sie nadziałem na screeny z pierwszej misji, ciężkie spoilery i zwroty akcji. Lepiej nie sortujcie postów w temacie DS na reddicie od najnowszych i nie klikajcie w linki z 4chana.
Opublikowano 20 października 20195 l Pierwszhly listopad to dla mnie zakaz wchodzenia w temat ds na forumku oraz zakaz czytania ppe z tematami ds. Od poczatku bedzie u mnie analizowanie ds'a, po platynce planuje przejść pewnie gierke jeszcze z pare razy, chyba ze bedzie wyzyganym sandboxem gdzie będzie trzeba levelki wbijac kolejne.
Opublikowano 20 października 20195 l Ja też sobie robię bana na nowe informacje. To co widziałem do tej pory wygląda na tyle dziwnie, że jestem w stanie wydać te 2 stówy w ciemno. Przekonam się co z tego będzie na własnej skórze.
Opublikowano 20 października 20195 l Pamiętacie jak we wszystkich Metal Gearach Snake wyciągał o tak z dupy dziesięć karabinów, karton do chowania się, balony do porywania zwierząt, miny, granaty, świerszczyki do odwracania uwagi, apteczki, konserwy itp? To w Death Stranding będzie miał to wszystko załadowane na plecach, każda rzecz w osobnym pudełku. Kojima stawia na realizm tym razem.
Opublikowano 20 października 20195 l Wolałem jak wyciągał to z dupy zamiast chodzić z tym wielkim pudlem na plecach co wygląda beznadziejnie. Edytowane 20 października 20195 l przez Ma_niek
Opublikowano 20 października 20195 l Właśnie oglądam filmik z gameplayu gdzie Kojima tłumaczy jakiejś babce o co chodzi w grze. Była górka z której trzeba zejść więc postać wbija hak z liną w ziemię i schodzi. Hak z liną zostaje bo może jeszcze się przydać, babka: "Wooow!". Dalej jest przepaść przez którą trzeba przejść, postać stawia drabinkę i jest 5kg lżejsza po tym, babka: "Wooow!". Drabinka zostaje, "wooow!". Potem wraca w to samo miejsce i jest druga drabinka bo ktoś inny tędy przechodził i użył swojej, "Wooow!". Mówię Wam, ta gra to będzie padaka.