Kron997 450 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 Ja pierdziele. Czytam te wszystkie posty i nawet nie wiem co mam napisać. 3/4 osób usiłuje przekonać innych, że ta gra to będzie szajs i koniec kropka mimo że w nią nie zagrali (ci co sie podniecają to samo). Zakaz podniety. Zdumiewające podejście, zauważyłem je już w innych tematach. O co tu chodzi? Zapewne większość krzykaczy i tak nie tknie tej gry a jeśli nawet to gdy spadnie do 120zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 640 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 No dokładnie. Z tego co kojarzę to od tego zawsze były fora, żeby się jarać nadchodzącą grą i o niej sobie dyskutowac, ale takiego jadu to nie widziałem od czasów....kurła nigdy czegoś takiego nie widziałem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 439 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 ludzie przestali grać w gierki, zostali na forum i już mają w pisdzie co to za gra, byle byly plusiki pod smieszkowym komentarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 6 minut temu, oFi napisał: ludzie przestali grać w gierki, zostali na forum i już mają w pisdzie co to za gra, byle byly plusiki pod smieszkowym komentarzem. A może ludzie po prostu już tyle lat grają w gierki, że wyrobili sobie jakiś gust i mają jakieś wymagania co do kolejnych tytułów, a nie łykają wszystko jak leci jak stado pelikanów. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 7 minut temu, cotek napisał: No dokładnie. Z tego co kojarzę to od tego zawsze były fora, żeby się jarać nadchodzącą grą i o niej sobie dyskutowac, ale takiego jadu to nie widziałem od czasów....kurła nigdy czegoś takiego nie widziałem xD to widocznie mało jeszcze widziałeś, bo taka sytuacja powtarza się na forum niemal za każdym razem gdy wychodzi jakaś wieksza premiera ekskluzywnej gry na PS4 lub xboxie. Ot zwykła dziecinniada. Zwykle jest to te samo grono użytkowników, raz tylko jedni mieszają z błotem gierką, a drudzy się oburzają, a potem przy następnej premierze role się odwracają i tak w kółko. i tak trzeba się cieszyć że wszystko odbywa się w tym temacie, bo niektórzy użytkownicy swoimi wojenkami potrafią obrzydzić całe forum, łącznie ze statusami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 Tak jak pan ASX powiedział. Ja rozumiem że forum zdycha, ale krypto-wojenki w statusach to już jakieś kuriozum wynikające z nadmiaru wolnego czasu chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 640 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 31 minut temu, suteq napisał: A może ludzie po prostu już tyle lat grają w gierki, że wyrobili sobie jakiś gust i mają jakieś wymagania co do kolejnych tytułów, a nie łykają wszystko jak leci jak stado pelikanów. To jak najbardziej normalne. Tylko, że to co tu się odpie4dala, nijak ma się do tego co napisałeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelas 8 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 Ale co tu jest niejasnego? Co tu jest do tłumaczenia? Był pokaz gry gdzie Kojima tłumaczył o co chodzi, musisz się spuścić po linie, przebiec po drabince, jak będziesz wchodził do jeziora to się nie wywal, do umierającego dziadka ze stoperanem se zaleć. Boże widzisz i nie grzmisz, ta gra wyjaśnia się sama. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 640 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 Zgadza się iiii? Zabraniasz się komuś tym jarać, czy co ? Oświecę Cię, że ludzie oprócz tego co się "robi" w grze, potrafią też doceniać to co jest na około rozgrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 Mnie jak na złość innym najbardziej w DS kręci to, że i tak nie do końca wiadomo czym to jest. Biorę day one. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 1 minutę temu, Nemesis napisał: Mnie jak na złość innym najbardziej w DS kręci to, że i tak nie do końca wiadomo czym to jest. Biorę day one. przecież dobrze wiadomo czym jest, nie oglądałeś gameplayów, nie czytałeś wpisów Kojimy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 Wystarczy jak Koji co 10 minut zasypuje mi Instagrama. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelas 8 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 Chciałem jeszcze do zalet gry dodać że jest tam pasek staminy, czyli co jakiś czas będzie trzeba zwalniać idąc przez za(pipi)iste pustkowie, a jak się krzywo rozłoży toboły na plecach to stamina będzie się szybciej zużywać i będzie trzeba jeszcze częściej zwalniać. Nie do końca wiem co będzie trudnego w ustawieniu balansu ludzika żeby miał te 100kg załadowane równo co do centymetra, ale widocznie coś będzie na rzeczy. Druga sprawa to jak już dojdziesz do jeziora to możesz mieć staminy 200% ale i tak musisz zwolnić bo się potkiesz i cały majdan wpadnie do wody a potem będzie trzeba go zbierać. Mi to przypomina nic innego jak sztuczne rozciąganie czasu gry, wszędzie kłody pod nogi byle tylko zwolnić i nie biec za szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 Masz już kopię recenzencką, że wiesz jakie są zalety gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 640 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 Przeszedł na reddicie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelas 8 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 To był sarkazm oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 Prawie jak Hideo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 640 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 (edytowane) To wiadomo, -przejepka, że się można przewrócić w wartkiej rzece ze sporym ładunkiem na plecach nie pawelas ? Edytowane 23 października 2019 przez cotek Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 Pisanie że nie do końca wiadomo o czym ta gra jest to trochę policzek w stronę Pana Kojimy, bo ten wysila się jak może na twitterze, w wywiadach i na filmach z rozgrywki, tłumacząc każdy aspekt gry do tego stopnia że opublikował nawet 30 minutowy gameplay z pokoju Sama jasne, pewnie DS skrywa przed nami jakieś niespodzianki (jak prawie każda gra i bardzo dobrze) ale po tylu materiałach wiadomo dobrze o czym jest gra, kim jest główny bohater, jacy są antagoniści, jaka jest główna oś fabularna i co będziemy w niej robić Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelas 8 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 Wystarczył mi pokaz gry z jutuba, jeszcze bym zapomniał że masz przy sobie niemowlaka więc jak już wejdziesz do jeziora, potkiesz się i wszystko pogubisz to musisz se to pozbierać i niemowlak się rozpłacze to zanim ruszysz dalej musisz go jeszcze ululać. Taki mały szczegół, kto by się przejmował. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 (edytowane) Takiego God of Wara wessalem na 4 luźne podejścia Ostatni DmC to nawet nie chce mi sie z passa pobierać bo kupsztal imo. Ale czy biegam po forumku pisząc jakie to guwno? W Ghosta pykam już 30h i zanim wyszla łatka to napisałem co myślę o Ubi ale to zbrodnia żeby jarać się grami UBI. Nagonka na Assassina a pozniej niektore persony piszą ze jednak takie pół goty. No i jesli napisze o tym jakiś Buk forumka to klepanko po ramionku że dobrze prawi. XD No qurwa IKS DE DE Edytowane 23 października 2019 przez II KoBik II 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 3 minuty temu, II KoBik II napisał: Ostatni DmC kupsztal W Ghosta pykam już 30h Teraz nie dziwię się czemu tak bardzo jarasz się tą grą. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 Nie zapomnij o minusikach. Najlepiej za każdy post Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 640 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 Czemu się nie dziwisz ? xD Ja się jaram też, i ograłem ostatniego DMCV i jest cudowny <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 to już chyba czas aby zablokować dostęp kobikowi do internetu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi