Opublikowano 30 października 20195 l 18 minut temu, Michał_K napisał: Czy ktoś wie już co jest w tych kuferkach i paczkach? Rozumiem że facio nie przemierza stanów w ramach Olx'a przyszłości? Tajemnica korespondencji - kurier nie powinien wiedzieć takich rzeczy
Opublikowano 30 października 20195 l Ponoć ten trailer był robiony tak by trafił do większej publiki i ludzie zrozumieli o co biega w tej grze. Oglądałem ostatni chyba rok temu i nadal wiem że nic nie wiem
Opublikowano 30 października 20195 l No i to jest właśnie najpiękniejsze - w dzisiejszych czasach umieć tak zekręcić, żeby mimo tylu danych człowiek wciąż nie wiedział - tylko Kojima tak potrafi. Większość gier po takiej ilości prezentacji, moglibyście wpisać do "właśnie ukończyłem", a tu wciąż chce się zagrać, żeby samemu odkrywać.
Opublikowano 30 października 20195 l Gorzej jak wszyscy czekają na ukryty gameplay, a skończy się na jednak dostarczaniu rentki z przerywnikami
Opublikowano 30 października 20195 l ale gdzieś tam też są etapy wojenne, te walki z bossami, te latające, wielko chodzące potworasy no OMG!
Opublikowano 30 października 20195 l Podobno po jakimś czasie można teleportować się z WER Komorniki do miejsc doręczeń.
Opublikowano 30 października 20195 l Zakładając że ci ludzie mieli dostęp już pełnej do gry, to można wywnioskować że postacie będą też miały możliwość tycia.
Opublikowano 30 października 20195 l te klimaty wojenne mogą być mięsiste. Zagadką jest czy rzeczywiście w tej grze będzie jakieś strzelanko, czy tylko łapanie w siatkę. Mam teorie, że istnieje również Sam w świecie równoległym, tam gdzie świat jeszcze istnieje taki jaki znamy dzisiaj i używa już ostrej amunicji do zabijania kurierów. Swoją drogą te zniszczone bazy bardzo podobne do tych z Horizon Zero Dawn (graficznie). Ale to zrozumiałe, w końcu to ten sam silnik, a nie wykluczone, że Kojima outsource'wał robienie graficzki właśnie do nich.
Opublikowano 30 października 20195 l Jak na moje, to tych światów jest minimalnie 5 xD Dobra klapki na oczy i trzeba wytrzymać do 8
Opublikowano 30 października 20195 l Ukryty gameplay, 5 równoległych swiatów - niektórzy mogą się bardzo rozczarować
Opublikowano 30 października 20195 l 8 minut temu, Bigby napisał: znaczy co? Ci amerykanie do budy lepiej niech się schowają z tymi sloganami na twiterze. Bojkot się zaczyna identyczny jak z Days gone....
Opublikowano 30 października 20195 l Gość chyba nie zna Kojimy - równie dobrze mogły to być scenki nagrane specjalnie pod zajawkę i żadna z nich nie pojawi się w grze. Kto jak kto, ale Hideo nie spoileruje, wręcz podrzuca fałszywe info
Opublikowano 30 października 20195 l 1 minutę temu, oFi napisał: znaczy co? Ci amerykanie do budy lepiej niech się schowają z tymi sloganami na twiterze. Bojkot się zaczyna identyczny jak z Days gone.... Jaki bojkot?
Opublikowano 30 października 20195 l Nic o żadnym bojkocie przecież nie ma. Po prostu ostrzega przed oglądaniem, bo sam już skończył i wie jak jest.
Opublikowano 30 października 20195 l oFi w full retard mode jak widzę. Kto nie z nami ten przeciwko nam. Edytowane 30 października 20195 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 30 października 20195 l Teraz, Rozi napisał: Ale wasze tryhardowanie i sianie fermentu jest równie żałosne. Rozi, ale jak słyszych od praktycznie każdego kto trailer widział, że pokazuje Ci za dużo to olewasz trailer, a nie piszesz jakieś wysrywy o bojkotowaniu tytułu. oFi mocno do siebie bierze ten tytuł, irytujący jest po prostu.
Opublikowano 30 października 20195 l Mnie zastanawia czego ludzie oczekują od tej gry, że będzie strzelanko-przygodówko-skradanko-kurierówką? Geez, gra ma być przyjemna, mieć flow, posiadać miłą powtarzalną mechanikę, klimatyczne audio. I nieważne czym będzie, bo i nawet z symulatora chodzenia można stworzyć dzieło sztuki. Czy ICO albo SOTC są złe, bo nie mają tylu mechanik co GTA SA? Ano właśnie. Zluzujcie poślady i nie oczekujcie od gry "bycia wszystkim". Moim zdaniem hype strasznie szkodzi w tym przypadku, bo gra będzie pewnie miodna, ale też tak rozpasanych marzeń nie spełni...
Opublikowano 30 października 20195 l Nie sieje fermentu, ale wiem dokładnie co było przy okazji MGS5, gdzie trailery pokazały wszystkie cutscenki. A z drugiej strony sam przeczytałem pewne spoilery z DS i teraz boję się oglądać zwiastun na wypadek gdyby je potwierdził.