Skocz do zawartości

Death Stranding

Fanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, Michał_K napisał:

Czy ktoś wie już co jest w tych kuferkach i paczkach? Rozumiem że facio nie przemierza stanów w ramach Olx'a przyszłości?

Tajemnica korespondencji - kurier nie powinien wiedzieć takich rzeczy :reggie:

• Plusik 1
  • Haha 6
Opublikowano

No i to jest właśnie najpiękniejsze - w dzisiejszych czasach umieć tak zekręcić, żeby mimo tylu danych człowiek wciąż nie wiedział - tylko Kojima tak potrafi.
Większość gier po takiej ilości prezentacji, moglibyście wpisać do "właśnie ukończyłem", a tu wciąż chce się zagrać, żeby samemu odkrywać.

Opublikowano

Podobno po jakimś czasie można teleportować się z WER Komorniki do miejsc doręczeń.

Opublikowano

te klimaty wojenne mogą być mięsiste. Zagadką jest czy rzeczywiście w tej grze będzie jakieś strzelanko, czy tylko łapanie w siatkę. 

Mam teorie, że istnieje również Sam w świecie równoległym, tam gdzie świat jeszcze istnieje taki jaki znamy dzisiaj i używa już ostrej amunicji do zabijania kurierów.

Swoją drogą te zniszczone bazy bardzo podobne do tych z Horizon Zero Dawn (graficznie). Ale to zrozumiałe, w końcu to ten sam silnik, a nie wykluczone, że Kojima outsource'wał robienie graficzki właśnie do nich. 

Opublikowano
1 minutę temu, oFi napisał:

znaczy co? 

Ci amerykanie do budy lepiej niech się schowają z tymi sloganami na twiterze. Bojkot się zaczyna identyczny jak z Days gone....

Jaki bojkot?

• Plusik 1
Opublikowano
Teraz, Rozi napisał:

Ale wasze tryhardowanie i sianie fermentu jest równie żałosne.

Rozi, ale jak słyszych od praktycznie każdego kto trailer widział, że pokazuje Ci za dużo to olewasz trailer, a nie piszesz jakieś wysrywy o bojkotowaniu tytułu. oFi mocno do siebie bierze ten tytuł, irytujący jest po prostu.

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

Mnie zastanawia czego ludzie oczekują od tej gry, że będzie strzelanko-przygodówko-skradanko-kurierówką? Geez, gra ma być przyjemna, mieć flow, posiadać miłą powtarzalną mechanikę, klimatyczne audio. I nieważne czym będzie, bo i nawet z symulatora chodzenia można stworzyć dzieło sztuki. Czy ICO albo SOTC są złe, bo nie mają tylu mechanik co GTA SA? Ano właśnie. Zluzujcie poślady i nie oczekujcie od gry "bycia wszystkim". Moim zdaniem hype strasznie szkodzi w tym przypadku, bo gra będzie pewnie miodna, ale też tak rozpasanych marzeń nie spełni...

Opublikowano

Nie sieje fermentu, ale wiem dokładnie co było przy okazji MGS5, gdzie trailery pokazały wszystkie cutscenki.

A z drugiej strony sam przeczytałem pewne spoilery z DS i teraz boję się oglądać zwiastun na wypadek gdyby je potwierdził. :reggie: